pátek, září 16

Jak Studená přístupu na ulici


Existují tuny způsoby, jak můžete svůj přístup přístupy. Nikdo není bezchybné, protože: 1. Váš tón a řeč těla záležet víc než na obsah. 2. Otvíráky jsou bezcenné, pokud nechcete si hru zálohovat.

3 Druhé pravidlo

Tak důležité. Jakmile narazíte na váš cíl, a ona skvrn je na čase, aby se váš pohyb. Nemyslete si, že ani plán, jen silou své tělo chodit k ní. Tento přístup je cítit se více spontánní a nechcete přijít pryč jako strašidelný stalker.

Jednání se pohybujících se objektů

To je opravdu těžké udělat, protože většina lidí nemá ráda být přerušen, když jsou na cestě někam. Ty jsou na tom lépe vyplývající z dálky vidět, kde končí.

Nejsem povzbudivé pronásledování zde! Rozdíl mezi Stalker a Don Juan je, že přístup a zapojit se váš cíl v rozhovoru. Mějte to na paměti.

Při zasažení očí

Je úžasné, kolik lidí se můžete vlastně dostat říct "Ahoj" pro vás. Jediné, co musíte udělat, je držet oční kontakt s přesvědčen, řeč těla a blesku upřímný ale jemným úsměvem na ně. Úsměv je důležitý, ujistěte se, že je lehký úsměv, kde se vaše oči se trochu skřípat a koutky rtů objeví, bez zubů představení. Myslíš, že Mona Lisa.

To je velmi příjemné tváří představit lidem a také jim dává pocit, že už tě znám. Mnohokrát se bude říkat: Ahoj, ale i kdyby ne, zjistil jsem, že jsou více otevřené ke mně, když jsem začít svůj přístup tímto způsobem.

Úvodní Kapesní

"Ahoj!" (Úsměv) "Ahoj, jak to jde?" "Ahoj, jmenuji se X, jsem si setkání s novými lidmi. Jak se jmenujete? "

Tyto práce v pořádku, ale musíte mít nějaké těsné návaznosti, protože máte méně než deset sekund, než se rozhodne, zda jste či nejste cenu mluvit.

Pozorovací Kapesní

Můžete se ve vašem okolí, a také věnovat pozornost tomu, jak se reaguje na své prostředí, pak komentovat.

Může to být cokoliv, od "Wow, město, zda je krásná na jaře." Pro "Sakra, podívejte se na velikost toho chlapa! Viděl jsem několik tlustých lidí v mém životě, ale on se ten dort! "

Nezáleží na tom, jak dlouho po otevření s mentalitou, která již znáte to holka. Pokud můžete přeformulovat své myšlení, aby na tyto hotties, jako jsou vaši přátelé hned bat, jste na dobré cestě.

První pickup jsem kdy udělal v mém životě bylo pomocí tohoto otvírák. Byl jsem v metru seděla vedle této horké asijské dívky, a na druhé straně vozu byla hlučná parta středoškoláků, kteří hrají požárů a říkat ty oplzlé a nevhodné věci opravdu hlasitě, což většinou velkou scénu . Pár starších lidí byly dány-off a přestěhoval se do jiného vozu.

Obrátil jsem se na dívku, zavrtěl hlavou a řekl: "Děti, v těchto dnech." Byla jako: "Já vím! Můžete mi věřit, jak tito lidé vykonávají? Je to tak trapné! "Povídali jsme si něco o klesající úroveň vzdělání a jak děti dostávali dumberer. Smála se na moje špatná výslovnost, a pak ji zastavit přišel. Jak ona sbírala věci k odchodu, řekl jsem jí, že ulice jsou nebezpečné místo plné hloupých zločinců a zeptal se, jestli chce být doprovázen doma silný muž, který ji ochrání. Čekal jsem, že jí říkat "Ne, díky", stejně jako všechny ostatní dívky, jsem se neúspěšně pokusil zasáhnout, ale ona mě překvapila tím, že říká: "Jistě!" Šla jsem ji domů a ona řekla, že hlad a tak jsme popadli večeři a pak šel na měsíční procházku.

Stanovisko Kapesní

Zeptejte se na ženy názor na cokoliv.

V obchoďáku "Hele, potřebuju ženské názor. Co si myslíte o tomto Kolín nad Rýnem / košili / boty? "

Na ulici - "Promiňte, ale já jsem ve městě nová a hledáte příjemné místo k jídlu / shop / etc Můžete mi doporučit nějaký?"

Použití časové tísni

Vezměte tlak na sebe tím, že máte jen pár minut mluvit, protože jsou vaši přátelé na vás čeká, nebo máte schůzku, atd. odzbrojí je od myslet si, že se snažíte, aby je vyzvedla.

Zde je příklad z pickup jsem nedávno na dívku, která se jí sama ve venkovní části restaurace.

ME: Omluvte mého přerušení, ale jak je jídlo tady? To je dobrý (řekl tak, aby tón), nebo je to goood (řekl dojem tónem s úsměvem)
Ní: Oh, to je goooood (napodobování svého tónu)
ME: Dobře cool ... Hele, nevadilo by mi sedět s vámi pro druhé? Já jsem měl schůzku se svým přátelům za pár minut a já nerad jen čekat a nic nedělat.
Zve mě sedět a budu pokračovat:
ME: Abych byl upřímný, jsem trochu nervózní, jsem neviděl ty chlapy v letech a vždy Používá se k zachycení se na mě, že je tak plachý. Vždycky jsem se podíval až na tyto lidi ve velký bratr jaksi. (Pauza) Řekněte, víte, co by rock? Když jsem se s nimi setkat, budu opět kolem, tak jen flirtovat se mnou, hardcore a budu předstírat, že bude bojovat tě, jo?
Ní: (směje se)
ME: Nebojte se, to může fungovat oběma směry, pokud budete někdy potřebovat předstírat, že přítel předvést jako trofej, byl bych rád, aby vám pomohl ven!
Ní: Haha, ale už mám přítele.
ME: Hele, to je skvělé! Vsadím se, že je dostatečně zabezpečen ve vašem vztahu, aby vám pronájem boytoy na večer.
Ní: (smích)
ME: Víš co, musím běžet, ale zdá se, že máte smysl pro humor. To se mi líbí. (Hand ji tužku a papír) Pojďme si spolu někdy na pár směje se, aby svého muže, pokud chcete. Nebo stačí použít mě udělat dojem na holky.

Hehe, napsala o 3 různá čísla a její e-mail a slíbit bych jí zavolat.

Návrh otvírák

Můžete také dát svůj názor jako otvírák. Udržujte názory pohlavně neutrální ačkoli. Neříkejte jí, jak horký / je krásná a zírat na prsou, nezapomeňte oční kontakt!

Například v videopůjčovně, když je výběr pohybem - "Člověče, není nájem, že jeden! (Pauza a nechal ji ptát, proč), to je ztráta času a peněz! Sledoval jsem ji, jako 10 minut a chtěl zastřelit sám sebe! "

nebo na druhou stranu "To je výborná volba, jeden z mých oblíbených knih / filmů všech dob! (Pauza reakce) Pokud se vám tato kniha / film, pak se budete milovat XYZ ... "

Můžete použít tento otvírák na konzervy téměř kdekoli lidé kupují věci. Stačí změnit formulaci v okolí.

Favor otvírák

Už jí nějakou službu od samého počátku.

Zeptejte se jí držet něco pro vás, nebo sledovat své tašky na vteřinu a pak ji nechat na chvíli. Můžete vytvářet napětí, protože v době, kdy jste ji tam nechat, že se diví: "Kdo to sakra je?" Až se vrátíte máte licenci na Kino a být oddaný s ní, protože si ho zaslouží.

Nemyslím, stačí použít tento otvírák na jeden. To byste se divila, kolik dívek jsou ochotni o nějakou službu, pokud se zeptáte hezky. Zjistil jsem, že oni vlastně rádi pomohou, a jsou vnímavější k mé pokroky, protože získala mou náklonnost. Já obvykle obejmout je a říct: "Ty jsi nejlepší!" A dát jim sto trochu polibky na tvář.


Speed ​​dating tipy


Už jste vyzkoušeli speed dating ještě? Mnoho lidí váhá to zkusit, protože věří, že 5 minut není dost času seznámit se s někým, nebo proto, že cítí nepříjemně dělá. To jsou legitimní důvody. Nicméně, pokud jdete do speed dating s pozitivní přístup a použít tyto tipy najdete to být úžasný zážitek:

První dojmy

Váš vzhled nezáleží příliš mnoho. Co je ještě důležitější, je váš styl. Co znamená, jak se oblékáte říkají o vás? Neříkám, oblékat se jako rocková hvězda. Stačí být stylové. Tak dlouho, dokud nejste oblečený jako prodavač počítače, budete v pořádku. Použijte první dojmy ke svému prospěchu.

Pozitivity

To se nevztahuje jen na speed dating tipy. Pozitivity je zásadní pro všechny vaše interakce. Když máte velký úsměv na tváři, si lidé myslí, "Wow, ten chlap musí mít své věci společně." Okamžitě říká, že tak mnoho dobrých věcí, o vás. Také sledovat vaše návyky, jako je nervózní poklepávání prsty nebo nohy.

Nepijte ... Příliš mnoho

Udělal jsem tuto chybu před. Pokud jste stejně jako já, alkohol, budete se cítit neporazitelní a může způsobit, že dělat a říkat blbosti. Jen pít dost v klidu, a aby se konverzace tekoucí šťávy. Je to čtyři minuty, které chcete vyjádřit sám sebe v dobrém slova smyslu.

Zaměřte se na dívky

Naučit se co nejvíce, můžete o jinou osobu v době, kdy máte. Být skutečně zájem. Každý má standardy ve své mysli na to, ze partnera chtějí. Zeptejte se jí na otázky a zjistit, jestli se hodí na vás. Nebojte se vyjádřit sám sebe. Máte-li říct něco hloupého a ona nemá rád, tak to pravděpodobně by to dopadnout stejně. Zjistěte si, co že je vášnivý a zeptejte se jí na otázky o tom.

Pobavit

Speed ​​dating není test nebo vážné události. Je to především zábava a hravý. Vidí to jako příležitost setkat se s partou lidí a mít dobrý čas. Vždy se bavit a bavit se s ním. Pokud máte zábavu, je pravděpodobné, že lidé, s níž hovoříte, se budou bavit stejně. Prostě se na to jako příležitost setkat se spoustou zajímavých lidí a několik nových přátel.

Udržet tyto speed dating tipů na mysli, když jdete, a budete určitě bavit!


středa, září 14

Pro volný čas Káva data


Zjistil jsem, že ženy mají tendenci být troufalé muže zájem o ně. Mají tendenci se domnívat, že jen proto, že se k ní přiblížil, a požádal ji vidět, že chce sex, nebo vztah. To činí ženy ustoupit, pokud si myslí, že muž se jich ptát na příliš mnoho příliš brzy.

Také jsem zjistil, že ženy mají jako muž, aby se snadno a volný čas na první, projektování smysl pro tajemství o sobě a co je. Mají tendenci si nevěděl, co se bude dít dál a zdravě spontánnost, a také nelíbí člověk přijít na příliš silný. S tím pochopení jsem přišel s úspěšným přístup, který řeší všechny výše uvedené otázky, a vedl mě mít doslova přes 70% úspěšnost v získávání žen, aby se dohodly aby se spolu se mnou.

Když potkám novou ženu, domnívám se, že jsem ji našel zajímavé a chcete se dozvědět více o ní a poznat její lepší než náhodný kávy. Teď to neznamená, že chci sex, nebo vztah, nebo že jsem zoufalý. Ale vyjadřuje neformální zájem a zvědavost ve mně po ní. Také jsem se ji požádat o dramatické a vážné večeři a do kina, což znamená "vztah-orientované" typu datum, které není to, co chci, ani to, co chcete sdělit.

Bodu v tom, že ona není úplně jistý, co chci, nebo zda jsem opravdu zájem v ní úplně jako dosud. A tlumočí jí, že snad ona musí dokázat mi, že je hoden mé další zájem. To dává ji opravdu na své nejlepší chování, aby se pokusila mě dojem.

Druhá část tohoto přístupu je, že není jistý, kde to půjde. Příležitostné kávu data mohou vést k ničemu, což mi připadá spíše vzrušovat ženy a vede k možnosti nějaké spontánní akce. Další důležitou částí je to, od data, je neformální, nemáte pocit, že povinnost, aby ji políbil, nebo máte nějaké navazující plány v případě, že neplní to, co hledáte.

Poslední a nejdůležitější je, že vy i ji můžete odpočinout a pobavit, a ne pocit, že se očekává, že se ani nic, co není. Zjistil jsem, že jsou schopni generovat tento druh pocit klidu má tendenci věci urychlit mezi jak oba víme, že jeden bude se zeptat ostatních na cokoli, aniž by se zdálo vhodné pro tuto chvíli.

Zatímco na kafe "datum" Připadá mi, že je velmi prospěšný zadržovat vaši touhu po ní, a soustředím se jen na seznámení s ní. Ve většině případů se navrhne navazující činnosti, nebo se dohodnout na vás zase vidím. A tady se zdá být klíčem dohodnout a vzít ji na její zálohy a návrhy.

Zjistil jsem, že i kdyby se vyjádřil váhání mě vidět na začátku, že má tendenci mizet poté, co navrhuji, jen příležitostný kávu a má možnost trávit čas se mnou. Žena zájem má tendenci růst pomalu, na rozdíl od povstání rychle jako člověk. A umístění si tak můžete trávit čas s ní, a umožňuje růst na ní. A to zřejmě bez ohledu na to, zda má přítele, manžela nebo "prostě není hledá vztah právě teď."

V souhrnu jsem řekl ženám: "Hele, bylo to skvělé setkání s Vámi. Vypadáte velmi zajímavé a rád bych se dozvědět více o vás než běžné kávy příští úterý v 6:00. Jak na to?" Pak zůstaňte snadno a uvolněně a nechat věci se dějí na vlastní pěst.


úterý, září 13

Respektování sebe


Pánové, musíte respektovat sami sebe, svůj osobní prostor, svůj čas a své vlastní zájmy, než budete moci upřímně ukázat uznání za někoho jiného. To je základní péče o vlastní osobu, jako je kartáčování vlasů v ranních hodinách.

Pokud si myslíte, že ostatní lidé na čas, prostor, věci a pocity jsou pro vás důležitější než vaše vlastní, pak nejste sami respektovat.

Chápu, že je zdvořilé být ohleduplný k pocitům jiných lidí a majetku, ale když budete zanedbávat své vlastní v procesu, máte co do činění s velkým problémem. Mnoho mužů, kteří nejsou úspěšní u žen, mají sklon k uctívání důvodu, že tyto ženy chodí dál a trvají na tom, vidět svět jejich očima, zatímco ignoruje to, co sami vidí.

Melissa říká, že bych měl přestat jíst maso. Tracy chce, abych začala naplňovat domů v 9 hodin, protože ona nemá ráda mě v noci. Přestal jsem sbírat vlaky jako koníček, protože moje přítelkyně si myslí, že je to dětinské, a budeme prodávat všechny zítra na e-bay. Rád bych jít s vámi, ale moje přítelkyně mi to nechce dovolit.

Buďte silní!

Neříkám, abys byl brutální a necitlivé, ale, pánové, já vám připomenout, že spustíte svůj život, a každé rozhodnutí, které vás nakonec bude muset řešit ... sám.

Takže pokud to není nezákonné, nebezpečné, nebo se zabývá zvířat orgánů, by měla být vaše přítelkyně nebude dávat vám rady, požadavky, nebo ultimátum na to, co byste měli dělat. Není respektuje váš osobní prostor a volnost vybrat si, i když si myslí, že je to blbost. Jen proto, že nemá rád to, co děláte, neznamená, že si nemusí líbit. Co si přejete udělat to, co chcete dělat.

Kdy jste přestal respektovat sami sebe, aby se, prosím přítelkyni, manželku, snoubenec, atd. .. ztrácí respekt i vy, a zastaví se "ptát" vy dělat věci a začíná "říká", co budete dělat, oblečení, jíst, apod.

Průměrná žena je znechucený toto, a pokud jste tento typ myšlení, pak je třeba změnit, protože je to ženská. Většina žen očekávají, že jejich muž postarat, rozhodovat se a jemně ji opravit, když vyjde z místa. On je muž, který byl jeho práce za posledních 250 miliónů let.

Pokud váš člověk svalů je jako želé, můžete také uznat, že jste "dno sudu", protože jen žena s vážnými psychickými problémy, nebo je vážně k ničemu reputaci budou přitahovány k vám. Pokud tomu tak je, co se vám líbí ... každému jeho vlastní.

Pokud jde o zbytek z nás se učí, jak převzít kontrolu nad našimi životy a naše osudy a být lidé, které jsme vždy chtěli být.

Nyní společnost má velkou roli při zničení moderního člověka. Ženy říkali let, které chtějí člověka, který má více ženské vlastnosti než mužské vlastnosti. Věřím, že dobře míněné žen se to, co chtějí trochu a udělal celý člověk z toho.

Tím, že mluví k ženám, které znám, a rozhovory lidí, kteří jsou citlivější než těžké, přišel jsem k jednomu závěru: ženy jako ostří hoši s rovnováhou lidských emocí.

Máte-li plátek ruce otevřené a krvácení k smrti, a ona se směje, jak moc slaboch, že vypadáš jako ... Kick ji k nim omezit. Žena, která opravdu záleží, byste měli plné ruce práce panice a zoufale se snaží zastavit krvácení, místo směje se na vás ztrácí klid.

Nyní, pokud jste z něčeho strach, že nemůže zabít, můžete ztratit svou práci, nebo do velké ublížení na zdraví k vám, pak je nejlepší, pokud nemáte publicitu.

Ale pokud vaše přítelkyně dostane podporu, slavit. Jestli se ztratí svou práci, pak se sklíčený kolem ní se na chvíli. Když řekne něco, co hrubý vám, dejte jí najevo, že v žádných nejistých termínech, které se lépe dívat ústa nebo ona nebude mít kluka. Všechny přitom v pohodě, non-emocionální cestě.

Nenechte se svého terapeuta či přítelkyni, ale poslouchat a přikyvovat hodně. Většinu času se už ví, co chce dělat, ale jen chce někdo poslouchat, takže se může dostat ho z hrudi. Můžete být její ukotvení a ani se k tomu moc.


pondělí, září 12

Získejte Girlfriend


Tady je číslo 1 všech dob nejdůležitější tip, že budete někdy.

Pořiďte si přítelkyni!

"Cože?" Slyšel jsem, že říkáte. "Ale to je přesně důvod, proč jsem stále tyto tipy, protože já se nemůžu dostat přítelkyni."

Opravdu? Jste naprosto poctivý k sobě? Co o tom baculaté dívky, které byly dříve se na vás hodně? Nebo že trochu hloupý dívku, která se zdála zájem o vás? Ty víš, co myslím ne?

Víte, že jste prošel up girls, že nemají zájem, protože nesplňují některé standardní, protože není ten, který mohl zvážit zamiloval. No, příteli, děláte velkou chybu.

Pokud jste sami, a jediná dívka, která vypadá o vás zájem, je "2" a 100 liber. s nadváhou, chodit s ní!

Nemusíte se s ní oženit. Nemusíte být dlouhodobé. Nemáte ještě si s ní intimní. Ale prosím tě, vzít ji někam ven a bavit se společně.

Proč? No, existuje spousta důvodů.

(I.) Nebudete se osamělý a izolovaný. I když se budete cítit méně než obsah a spokojený, na určité úrovni ve svém podvědomí máte základní lidské potřeby pro lásku, pozornost a společnost se setkal s opačným pohlavím. Ty se, dokonce aniž by si uvědomili, že být více uvolněně a sebejistě.

(II.), budete bránit se od sjíždění černá díra odcizení, sociální izolace, deprese a osamělosti. Budete "si život". To je dobré pro vás obecně, a také pro atmosféra vás bude vyzařovat na jiné ženy.

(III.) Ona vás zavede do jejího společenského okruhu. Setkáte se potenciálních přátel, budete mít společenský život, budete se cítit ještě lépe o životě a potkáte více žen v sociálním prostředí.

(IV.) Vy dostanete praxe a zkušeností právě potloukal se a hovoří s ženou / dívkou. Budete se učit víc a víc o tom, jak jednat v přítomnosti žen. To přijde mnohem přirozeněji.

(V.) Budete se s ní vidět. Nenechte se tímto rozpacích! Věřte mi, bude 3-5 oznámení a věděl, co se má, že není. Není nic horšího, než být stále vidět po městě trápí asi sami.

(VI.) Nyní, za předpokladu, že nemusíte zamilovat s ní (nesmějte se, to se stane), budete mít ideální pozici k začnete chodit na 3-5, když se začne o vás projeví zájem ... a pak to povede, můžete být si všiml 5-7s ... a pak jste dost blízko, aby si všiml, že ty se vám líbí, v jaké fázi budete připraveni spolupracovat s nimi mnohem přirozeněji. To?

Co zastaví vám v tom je? Je to opravdu proto, že méně, než krásná dívka odmítne vás? Pochybuji o tom. Je to pravděpodobně proto, že jste slušný a dobrý mladý muž, který nechce vést k dívce, že není opravdu zajímá

Nechcete, aby jí neublížil. Nechcete, do dnešního dne ji na chvíli a pak výpis ní vy? Nacházíte se bojí "pomocí" ji. Nelíbí se vám bolí ženy, a to je dobrá věc a něco, co byste měli být hrdí.

Tak, jak se dostat kolem tohoto?

No, první věc je, že budete mít volný čas, a to není slib, nic víc, než jste připraveni poskytnout. Nevedou ji! Datum ji užít každý další společnosti, ale nepodvádějte ní a nepoužívejte ji.

Pokud a až přijde čas jít dál, říci toto: "Podívejte se Julie / Debbie (cokoliv), jsem měl dobrý čas s vámi v průběhu posledních několika týdnů / měsíců, ale já prostě necítím žádnou romantickou atmosféru děje mezi námi a myslím, že je čas jít dál. "

Neříkejte jí, že nejste přitahuje, a neříkej jí, že chtějí být "jen přátelé". Řeknete-li jí, že nemáte pocit, romantiku se děje mezi vámi, pak je to jazyk, který ženy pochopit.

Jít ven a dostat přítelkyni, žádné přítelkyni! Udělej to nyní!