středa, března 23

Svatební host je pryč s několika peněžních


Orange County, Kalifornie â € "Anthony a Jennifer Smith odešel do své líbánky Floridě dříve tento měsíc v domnění, že bych si dost peněz na dárky shodují se po cestě.

Ale když novomanželé vrátili, špatné zprávy čekala: Většina z jejich svatby peníze ukradl obálku-chytnout zloděje, který havaroval jejich přijetí, aniž by někdo všiml.

"Nikdy si myslím, že se to stane, víte, pro vás," Anthony Smith řekl v úterý na Dobré ABC Morning America. "Vy jste slavit, s dostatečným předstihem, a pak jdete na líbánky a zjistíte, že nějaký chlap rozhodne, že on prostě musí brát všechno."

Na i-oblečený muž je věřil k dělali pryč s jak hodně jak $ 1,500 v hotovosti dárky, policii řekl.

On byl zaznamenán na sledování pásku blíží krabička obsahující dárek obálky na Smiths '17 srpen svatební hostinu. On nejprve se blížil k krabici s obálkou jeho vlastní, ale spíše než dát to do, on šel pryč. Pak se vrátil a chytil box na obálky.

"On prostě šel rovnou pro peníze," Jennifer Smith řekl.

Zloděj dokonce věděl, nosit modré a vínově € outfit â ", stejně jako oblečení nosí členové svatební party, řekla.

"Možná se dozvěděl od hosta?" řekla. "Nejsme si úplně jistá."


neděle, března 20

Nahá Opilý pár Sex s zastavil na pozemní komunikaci státu Trouper


Řízení pod vlivem alkoholu je špatné, ale při řízení v opilosti nahý by mohl být horší. Washington State Patrol voják vytáhl nad SUV na Interstate 90 v tomto předměstí Seattlu poté, co jej pozoruje řidičského chaoticky asi 01:20 pátek.

Trooper našel oba řidiče a jeho žena cestující byli nazí, s alkoholem kontejnery ve vozidle. Oni zřejmě byla přerušena v polovině intimní akt, řekl Jeff Trooper Merrill, stát Patrol mluvčí.

19-rok-starý Seattle muž byl zatčen za řízení v opilosti vyšetřování, hrubý přestupek, a vyšetřování objímat při jízdě, které Merrill říkal byl přestupek. 20-rok-stará žena Seattle byl citován, že jsou menší v držení alkoholu, "řekl. Hlídka nepustil jejich jména.