čtvrtek, února 3

Věci Kluci Láska slyšet a nerad slyšet


Datování je o tom mít báječné, zábava noci ven s nejžhavější dvouhry ve vašem městě ... ale s prvním rande nervy, může to skončit držet nohu do pusy! Užijte si tyto tipy a naučit se svou lekci, než bude příliš pozdě!

Věci, kluci rádi slyší ...

1) "Tak co se stalo?"
Jedná se o člověka po všech â € "i když jsou muži. Muž rád, aby se ujistil, že jejich životy jsou ve skutečnosti zajímavé. A zatímco přerušil ho, změnila téma, nebo jednající znuděný je známý hřebíky do rakve, to není vždy dost jen tak sedět tam, úsměv, a opakovat monotónně, "Uh-huh," zejména v případě, že je jediná věc, říkáte celé vaše data. On bude vědět, že jsi skutečně zajímavá pokud aktivně podpoří ho s komentáři jako: "Děláš si legraci! Co se stalo dál?" nebo "Jdi na ..."

2) "To je docela impozantní."
Možná, že on byl umístěn v místním triatlonu. Nebo mám postupu v zaměstnání. Nebo přišel na to, jak opravit jeho klimatizace. Ať už udělal, jestli je to, kde je to na den, on je s největší pravděpodobností hrdý ita € ", a pokud budete živit ego tím, tleskají jeho úsilí, budete se cítil jako král.

3) "Co děláš, když nejsi v práci?"
I když chlap práce by mohly být prvořadý význam, má také jiné věci v jeho životě, že hodnoty. Má žonglovat? (No, možná že to ani jeden jste doufal, že uslyší) Práce na svém autě? Hrát na hudební nástroj? S trochou sondování, může žena narazí na skryté passionsâ € "a sdělit, že ona je zájem získat ucelený obraz o něj a ne jen to, co dělá pro jeho výplatu.

... A co muži neradi slyší ...

1) "Tak jak se cítíte vy potrat?"
Tento typ otázky je znám mezi lidmi jako lakmusový € testa "citlivý téma, že ženy zvýšit, aby zjistily, zda jsme politicky, morálně, duchovně nebo na stejné stránce jako je (trest smrti, gay manželství, a válka v Irák také slušet). Jistě, oni asi mají silné názory. Ale muži nemají zájem dostat se do těchto předmětů s Vámi, alespoň zatím ne. Koneckonců, to je datum, ne diskusi klubu. Pojďme se všichni bavit a víc šetří, vyhřívané zadní-a-forths na později.

2) "Jak se cítíte vy mít rodinu?"
Pop na tuto otázku během prvního dne, a většina lidí bude předpokládat, vaše biologické hodiny tikají rychle a loudlyâ € ", a to není dobrá věc. To neznamená, že všichni muži nechtějí rodiny, mnoho z nich skutečně DoA € "je to jen, že muži mají tendenci mít rád poznat ženu, první, než začnete diskutuje o své oblíbené jména dítěte. A muži chtěli vědět, jak se vám líbí víc, než jen jako potenciální baby-dělat stroj. Koneckonců, kde je romantika, že?