středa, června 9

Seznamka míří High-Tech


Pokud jde o technologie, mladí lidé a vztahy, může souhra možná nejlépe shrnout do věty známé Facebook uživatelé: Je to složité.

Mnoho dospívajících a 20-něco přes chválu pohodlí sociálních sítí webových stránek, jako je Facebook, MySpace a Twitter a velebení vždy-na jednoduchost textových zpráv a ostružin. Ale oni připouštějí, že tyto nástroje mohou mít nevýhodu, pokud jde o hledání lásky.

"Myslím, že to bylo zřejmě snazší ve 'starých časů' najít někoho," řekl Heidi Donoven, 24, z Billings. Donoven, kteří vyrůstali v malé Hi-Line město Kremlu, je svobodná a uvedla, že lidé prostě nejsou tak sociální jako dříve se, což datování těžší.

"To je všechno méně osobní," řekla textových zpráv a sociálních sítí. "Mám pocit, že jsem ztratil přehled o lidi, protože nemluvíme, my jen text."

Chcete-li si přečíst zbytek tohoto příběhu, podívejte se na páteční život oddílu. Plus, klikněte a Clack a 2009 automobilového hity a mine.


pondělí, června 7

Webové stránky zápasy pacientů s duševní zdraví-klady


Při pokusu najít duševní zdraví-klinik, to může cítit jako husy.

Více často než ne, budete trávit dny, někdy i týdny, přičemž 10, 20, občas 50 telefonních hovorů najít klinik, který je a) k dispozici během několika týdnů, b), na něž se vztahuje vaše pojištění, c) v dojezdové vzdálenosti nebo na autobusová linka, d) zkušenosti s vaším problémem nebo ošetření kterou hledáte, a e) zájem o spolupráci s vámi.

Minulý rok jsem napsal, že jsme potřebovali online duševní zdraví-odpovídající služby, podobně jako v online datování služby. Začátkem tohoto měsíce, jako by slyšel mou námitku, populární časopis Psychologie Dnes mi poslal leták pro svou novou terapii Directory. Je to zdarma (pro pacienta nebo klienta), on-line služby na therapists.psychologytoday.com. Adresář již obsahuje údaje o 5.000 duševní zdraví-lékaři.

Když jsem vstoupil "Cincinnati" a "deprese," Dostal jsem 30 hitů, včetně dvou psychiatři mezi psychology, sociální pracovníky, poradce a několik zdravotních sester. Výběr mé konkrétní zdravotní pojišťovny zúžil pole šesti terapeutů.

Klinický platí 30 dolarů na měsíc musí být uveden na internetových stránkách. Terapeut profily mohou obsahovat fotografie, úvodní prohlášení, kvalifikace, léčba preference, mapy do kanceláře, e-mail a další kontakty, informace o pohlaví, věku, náklady / session, pojištění poskytovatel status, speciality a klient zaměření.

To je mnohem více informací, než mohu poskytnout osobě, která žádá o postoupení.

Terapie adresář je mladý, ale je to jednoduché, má velký potenciál - a to bije rande naslepo.

Mummo Etsii kondomi McDonald's Bag