úterý, dubna 20

Muž se snaží zabít jeho odcizená manželka s pick-upu až domů oknem


Yorktown, Ind - muž úmyslně na zabíjení jeho odcizená manželka havaroval jeho dodávka do jejího domova minut poté, co říkal jí, sedět u předního okna, úřady řekl.

Ona a jejich dcera utekla ven zadními dveřmi, a nebyla způsobena žádná újma na havárii v neděli večer, policii řekl.

David E. Monroe, 51, byl držen bez vazby pondělí v Delaware County Jail na předběžné obvinění z pokusu o vraždu, kriminální nedbalost s vozidlem a výtržnictví.

Carolyn Monroe řekl vyšetřovatelům, že poté, co říkal jí, aby se posadil vedle okna s obrázkem, její manžel řekl: "Hned jsem zpátky." Krátce poté, co policie řekla, vlekl jeho Ford F-150 pickup skrz zeď, takže to více než na půl cesty podání uvnitř domu.

Řekla policii, že ona a její dospívající dcera už uprchl, protože on hrozil ji zabít.

Důstojníci oznámil, že Monroe jim řekl, že doufal, že jeho manželka zemřela, a že "Doufám, že jít do vězení za to." Pár byl ženatý v roce 1983 a odděleny v únoru, podle návrhu na rozvod.

Vězení důstojníci měli žádný záznam pondělí večer advokáta pro Monroe nebo všechny plánované termíny soudu.

On-line Dicas para executivos ocupados


pondělí, dubna 19

Pracovat s on-line Seznamka konzultant


Internet datování je skvělý způsob, jak poznat nové lidi, ale to může být frustrující, když reakce jsou pomalé. Online Daters mohou divit, co dělají špatně, nebo dokonce cítit trochu self-pochybnost na nedostatek zájmu. Pro někoho být úspěšný s Internet roku, to trvá dvě věci: velký profil a správný přístup.

Příklady dobré Seznamka profily

Velké seznamování přes internet profil pomáhá prezentace osobnosti datumovka. Každý datumovka je jedinečný, a profil by měla smysl datumovka je rád, humor, inteligence a zájmy. Potenciální datum by mělo získat představu o tom, co komu by chtěl pověsit ven s tím, že čte profilu. Ve zkratce by se vytvářet dostatek zájmu, aby osoba, čtení, bude chtít poslat e-mail s cílem zahájit konverzaci.

Část tajemství ve prospěch velké profil má to napsaným profesionálním. Daters, kteří nejsou kvalifikovaní v psaní může těžit z pronájmu online datování konzultant. Klíčem při práci s spisovatelem je, aby se profil zvuk každý kousek jako jedinečný a zvláštní za osobu, kterou zastupuje.

Kde se nalézají Internet Seznamka Consultants

Online Seznamovací profil spisovatelů lze nalézt v různých místech. Mnoho datování stránky nabízejí profesionální psaní službu, ale Daters nalézt i poradenství prostřednictvím blogů a dalších populárních datování poradenství stránkách. Mnohokrát online dating poradci psali knihy na toto téma, tak rychle procházet Amazon.com, nebo dokonce místní knihkupectví můžete čisté některých místech na start.

Učinit Internet Seznamka profilu vynikají

Internet datování stránky nabízejí stovky a někdy i tisíce různých profilů. Rýsování ten, který vyčnívá z odpočinku může být výzvou. Daters měly úzce spolupracovat s jejich online dating poradce zajistit, aby jejich profil zvuky jako oni. Každý má jedinečný způsob pohledu na svět, a profil by měl odrážet to.

Dobrý Internet datování poradce bude rozhovor datumovka dostat smysl jeho hlas, styl, a dokonce to, co hledá v potenciální zápas. Poradci budou také nabízet návrhy na profil obrázky, právo používat titulek, nejlepší vyhledávací kritéria, a jak odpovědět na krátké-odpověděl na otázky.

Online dating profil je podobně jako billboard. Je to v úmyslu upoutat pozornost. To neznamená, že každý, kdo odpoví bude perfektní, ale znamená to víc těch správných lidí bude chtít zahájit konverzaci.

R�gles Rencontres can lead to Dream Match de carri�re


neděle, dubna 18

Úmrtnosti a Seznamka


Pro většinu mého života, jsem se vyhnout datování a vztahy. Na střední škole, bylo to důsledkem mého neschopnost plnit potřeby hry. (I když jsem přičítal beznadějným romantismem, zdůvodnění volby pro většinu trapné teenagery.) Na vysoké škole, jsem se naučil hrát hry - velmi dobře. Nicméně jsem pokračoval ne datum. Pořekadlo, "proč kupovat krávu, když je mléko zdarma" uplatnit. Líbilo se mi College.

Ke konci roku vysoké školy, jsem začal přemýšlet jinak. Chtěl jsem formu vztahů non-causual odrůdy. Mnoho lidi, které znám pouze datum bude ve vztahu. Oni nejsou nutně divoké o jejich partner, oni prostě nechtějí být sami. To mě nezajímá. V mém případě bych data pouze tehdy, pokud bych našel někoho skvělé. Myslím, že (velmi), vysoce sám od sebe, musel bych myslet na velmi dívku bych data stejně. A to je jen začátek kritérií. Fyzická přitažlivost a emocionální kompatibility nejsou menší problémy. Tyto dívky jsou vzácné, ale mají zdobily mou cestu dříve.

Jak již bylo zmíněno dříve na mém blogu, jsem měl vzácný typ rakoviny, u nichž stále neexistuje žádný lék. Byl jsem léčených chirurgicky odstranit makro-nádor, ale mikroskopické zbytky nepochybně zůstane i po dost zdvojnásobení, bude to potvrdit tvrzení o mé zdraví. Věci nejsou takové, pravděpodobně skončí dobře. Vzhledem k tomu jsem přišel na můj datování hlavolam. Pokud bych měl najít dívku, že jsem respektována, holka, že jsem byl přitahován k, dívce, jejíž společnost, kterou jsem si užil, holka, že jsem chtěl investovat svůj čas a emocí ..., co se stane, když onemocnět znovu? I zahájila kroky k odstranění jejich ohrožení Chordoma, a další následně (velmi) překročila své úsilí, ale jak teď, myslím, že pravděpodobnost tragédie převyšuje šťastně až do smrti. To představuje můj paradox, svůj úlovek-22. Účelem datování, jako holka jako jeden nastínil výše, aby sám se přehnala po proudu, doufal, že dorazí na místo hluboké lásky. (Nebyl jsem se snažil být poetický, předcházející prohlášení bylo jako přesný přehled o progresi vztahů, jak jsem mohl dát.) Je-li tento bod přišel - pokud jsem začal milovat hluboce - bych chtěl chránit ji před poškozením a utrpení. Vzhledem k tomu, Chordoma, její utrpení může být výsledek mé nemoci a smrti. Její utrpení by se hluboce emocionální. Krom toho, jak to je v ženském nejlepším zájmu najít muže, v mládí - z pochopitelných důvodů - to by byl i nadále vážit na ni po dlouhou dobu. Ergo, nejlepší způsob jak ochránit mé jak přesto neznámý a sleduje lásku, je nikdy sledovat jí.

Uvědomil jsem si to před lety, ale to je stále obtížnější udržet mou zdrženlivost. Pro jednoho je to snadné není prováděno ženám romanticky, když je mladý, hloupý, a ... ve škole. Možná jsem odůvodněných můj Dorian Gray fáze v důsledku tohoto poznání, ale po pravdě to nebylo. Byl jsem se bavím tím způsobem, že geek otočil kolej man-šlapka by. Teď však mám menší zájem o prosté radosti (v izolaci, minimálně.) Během uplynulého roku, nebo tak, jsem začal chodit na několik žen, jen si uvědomit, byl jsem sobecká. Myslím, že jsem chtěl intimity vztahu, aniž by žena investice. To bylo hloupé, protože to není možné.

Chcete-li malý stupeň, píšu to doufat, že někdo bude poukázat na zjevnou chybu. Jsem myslel na nějaké, ale ty jsou slabé. Předpokládám, že lidé chytřejší, než já sám nabídl podobné argumenty, rád bych, aby si je. Nicméně, pro nejvíce se rozdělit, napsal jsem to ztuhnout mé odhodlání a pochopení. To je důvod, proč píšu většinu mého blogu a účty pro mé čtenáře asi šest lidí.

Do té doby, budu činit i nadále, co mám za racionální postup: zkuste fond vyléčit.