sobota, července 24

A ještě něco ...


Je to poslední výstřelek módy poradenství z Ameriky: sedíte ve velké místnosti, se spoustou dalších párů, a řekněte váš manžel či přítel o všech svých dráždivé návyky. Co by mohlo pokazit? Clare Dwyer Hogg plus její neochotný snoubence vyšetřuje

Je devět hodin na šedé neděli ráno, a já jsem stočil do klubíčka na podlaze ostré bílé místnosti v přestavěném townhouse v Bloomsbury, šklebící se a zároveň vytrhnutí se mé šaty, aby ochránil svou důstojnost. 'Teď místo hlavu na svého partnera hruď,' příkazy Sophie Slade, psycholog a terapeut vztah.

I shuffle mé pozadí blíž k Dan, můj manžel-k-být, který sedí u zdi, jednu nohu ohnuté podle návodu. Po sérii manévrů ohavný dostanu mi do ucha opřenou oblasti hrudi, který se blíží k jeho srdci.

Je to den, dva 'Získání Love You Wanna' - vysilující workshop víkend pro páry - a podle Slade, to je 'hospodářství, výkon', která umožní Dan a já na 'prohloubit naše empatie a spojení s nimi navzájem' .

Dan je daleko od nadšeně. 'Je to jako dostat vegetarián jíst maso,' šeptá. 'Drž hubu,' říkám, ústa zmáčknutý proti jeho přední straně. 'Máš mě pocit bezpečí.' Dan reaguje tím, že štípne mě - tvrdé. Předpokládám, že je registrace svou nespokojenost, ale - s ohledem na vše, co jsme se naučili tak daleko - to by mohla být technika, mi připomínají dětství bolesti.

Vyrovnat se s bolestí dětství, to dopadá, je ústřední 'Získání Love You Wanna'. Na americké svépomoc kniha se stejným názvem od Harville Hendrix, workshop slibuje naučit vás tajemství šťastný, úspěšný vztah ponoří hluboko do psychiky.

Oprah Winfrey popsal Harville vyučování jako její 'velká světla-žárovka moment na vztahy', a angsty zpěvačka Alanis Morissette je odborník, taky. Více než půl milionu Američanů si koupil knihu (v době psaní, to bylo číslo pět v seznamu bestsellerů Amazon) a jsou zde nyní 1.900 terapeutů ve Spojených státech, kteří praktikují Hendrix teorie, známý jako terapie Imago. Stručně řečeno, Imago (slovo se rýmuje s Chicago), tvrdí, že vidíme vztahy optikou dětství. Nevědomě, chceme naše partnerské ke splnění nesplněných dětství potřeby - potřebu pozornosti, možná, nebo konkrétní typy emocionální podporu. Když to, co potřebujeme, vůbec nenastane, vztahy často končí.

Všechno to zní velmi americká, ale s nebe-vysoké rozvodovosti v této zemi (v roce 2004, 167.000 párů ve Velké Británii ukončení jejich manželství - je nejvyšší hodnota od roku 1996), stále více a více lidí se obrací na léčbu a svépomoc příruček pro uložení jejich vzájemné vztahy. Tam také byl šíření vztahu dílen. Z těchto, Imago, který byl spuštěn kurzy ve Velké Británii od roku 1996, tvrdí, že jednu z nejvyšších úspěšnost.

Když jsem přijet na první den, je 13 párů - od twentysomethings do seventysomethings - posazený na židlích, které jsou uvedeny ve dvou polo-kruhy. Na přední straně je Slade.

Malý, dokonale oblečená žena, ona vyzařuje jistotu, z každého póru.

'Tento víkend může být léčebný, ale to není léčba,' ona začíná. Máchal přes můj sešit, nejsem tak jistý. 'Re-představovat si Váš partner', 'průvodce Vizualizace', 'rodič-dítě Role-hry' - to zní jako psychoanalýza na mě.

'Teď' pokračuje Slade. 'Jak se cítíte o tom vašem vztahu šťavnatý? Huh? ' Různí lidé umějí nervózně. Usmála jsem se taky, ale najednou cítí prudérní. Já nevím, co 'šťavnaté' znamená, ale zní to jako něco soukromého.

Nicméně, toto slovo přestávky led trochu, a Slade žádá nás, pokud bychom chtěli podělit, proč jsme tady. Jeden krásný pár v rohu, vysoký a světlovlasý, informujte skupiny jsou zde pro nejlepší z jejich vzájemný vztah, oni dělali nějaký výzkum na internetu, a myslel, že oni si dávají Imago jít.

Pár v jejich raných padesátých let, Monica a Jacques (nikoliv jejich skutečná jména), přišli proto, že po osmi letech, jejich vztah je na bodu zlomu. 'Moje žena a já jsme byli prochází opravdové peklo v našem manželství a byli na pokraji rozdělení,' říká Jacques. Mít viděný Harville Hendrix na Oprah, oni se rozhodli vyzkoušet workshop. Slade rozhlédne více, ale my ostatní jsme trochu více odchází do důchodu, tak si bere otěže znovu.

'Pro let jako terapeut, než jsem věděl, že Imago, myslel jsem v pořádku a všichni ostatní měli problémy,' řekla nám. 'Udělal jsem hodně očerňování mého manžela.' (Později mi řekl, že se jednalo o neustálé kritice a 'pokrytecký kázání'.)

'Je to velmi pokořující cestě si uvědomil, jak se chovat,' řekla nám. Ona pak oznamuje, že se budeme zabývat se 'řízenou meditací' znovuobjevit dětství rány. Světla tlumená, my jsme řekli, aby zavřel oči, a výtah hudba hraje na pozadí. Slade hlas je uklidňující.

'Představte si, mimo dětský domov,' ona intones. 'Můžete vejít do domu a sedět u stolu své rodiče, kterým čelí. Nyní zeptejte se jich otázky a naslouchat jejich odpovědi. ' V mé mysli, jsem se posadit ke kuchyňskému stolu v mém dětství doma, nohy nedosahuje na zem. Otázka Ptám zůstane mezi mnou a mým evokovala-Up rodiče. 'Teď dostat dolů ze stolu a nechat u dveří jste zadali,' říká Slade. Já přesně tohle. Pak jsem polovina-nechráněný jedno oko, aby zjistili, zda všichni ostatní se účastní. Slade je chůze po místnosti rozdávání tkáně, jak lidé setřít slzy.

Není to všechno tak stresující, nicméně. 'Dialoguing', ve kterém účastníci se snaží určit, co trápí jim o sobě navzájem, je neúmyslně veselý. Na pokyny Slade je, je Dan řekl, aby frustrující chování moje 'do tabulky'. To z něj dělá 'Odesílatel'. Já jsem se 'přijímač'.

'Chtěl bych se objednat na změnu chování Žádost Dialog o zklamání jsem cítil. Jste k dispozici? ' Dan čte z knihy, se na mě podíval přes přimhouřenýma víčka. 'Já jsem nyní k dispozici,' Četl jsem zpátky, chechtáním na méně-než-přírodní formulace.

Dan je nyní 'vyjádřit frustraci v jedné větě'. 'Mám frustraci, když říkáte, že přijdeš na něco, a pak že nejsou zase až,' řekl mi s citem. Teď musím 'zrcadlo' jeho slova.

'Co tě slyším říkat, je, že dostanete frustrovaný, když řeknu, že přijdu na něco a nedorazí včas,' řekla jsem mu. Odesílatel zpracovává, pak jsem zrcadlo jeho slova znovu: 'slyším vás říkat, že když nemám zase nahoru, myslíte si, zklamaný a otrávený. Když se to stane, příběh říkáte si, že jsem nikdy neměla v úmyslu, aby přišel a mít přednost věci nad mou slib. ' Přijímač pak žádá Sender, co mohou udělat pro odstranění frustrace.

Pak odesílatele a příjemce swap nad. V ideálním případě, to vytváří 'bezpečné místo' kde neexistují žádné výčitky, jenom vysvětlení pocitů. Do konce roku Dan a já jsem pocit, že jsme udělali skutečný průlom. Přestože na první vtipný, 'dialoguing' je pro mě uvědomit mé viny, že moje laissez-faire postoj k času má širší důsledky.

Ostatní účastníci tvrdí, že měli podobnou zkušenost.

'Našel jsem žargonu trochu těžkopádné,' říká Monica. 'Ale já vidím, jak si můžete vytvořit svůj vlastní styl. To nám může pomoci komunikovat o složitějších otázkách, aniž by argumentovat. '

Samozřejmě, dialoguing je všechno o učení naslouchat - což každý ví, je důležitá - ale funguje to, protože dává lidem velmi jasné pokyny, které jsou snadno sledovat. Máte-li jejich uvedení do praxe každý den, Slade říká, poslouchá svého partnera a porozumění jí stane druhou přirozeností.

Vzhledem k tomu, hodiny klíšťata na osmnáct hodin v neděli, když shrnuje to, co jsme se naučili a přeje nám hodně štěstí. Skutečným testem začíná další den, zpět v našem běžném životě. Skupina, psyché strkali a emocionálně vyčerpaná, sedí ve stejné židle, na které seděla opatrně den předtím. Ale je tu jiný pocit v místnosti. To byla šance pro některé lidi zachránit svůj vztah. A právě dokázat, jak vážně jsem o tom uznávajíce, Dan potřeby, jsem pozval ho, aby mi koupit hodinky na moje narozeniny. Doufejme, že zrcadla této žádosti.

Telegraph.Co.Uk

Contactos Michelle Obama Consejos


pátek, července 23

Philadelphia je doma k nejméně atraktivní lidé ve Spojených státech.


PHILADELPHIA (Reuters) - Philadelphia je doma k nejméně atraktivní lidé ve Spojených státech, průzkum návštěvníků a obyvatel, ukázal v pátek.

Města více než 1,5 milionu lidí bylo také zjištěno, že mezi nejméně stylový, nejméně aktivní, alespoň přátelské a nejméně světské, podle "americké oblíbených měst" Průzkum by Travel & Leisure časopisu a CNN novinové titulky.

O 60.000 lidí reagovalo na on-line průzkumu - na www.travelandleisure.com - což řadí 25 měst v kategoriích, včetně nakupování, jídlo, kultura, a panoráma města, řekl Amy Farley, senior editor v časopise.

Pro neatraktivnost, Philadelphia právě porazil Washington DC a Dallas / Fort Worth pro dolní spot. Miami a San Diego je doma k nejatraktivnějším lidí, průzkum našel.

Ale Farley poukázal na výsledky neznamenají lidé ve Filadelfii jsou ošklivé nebo město je špatné místo k návštěvě.

"Byli jsme žádají lidi, aby hlasování o přitažlivost, ne neatraktivnost. Travel & volný čas editory přesvědčeni, že existují mnoho atraktivních lidí ve Philadelphii," řekla.

"Relativní atraktivnost jejích obyvatel je jen nepatrná faktorem při hodnocení města si zaslouží."

Filadelfie 'vlastní-úcta byla narušena národních průzkumů ukazují, že patří mezi nejtlustší lidé ve Spojených státech. Americká asociace obezity řadí město v top 10 pro lidí s nadváhou každý rok mezi lety 2000 a 2005.

A sportovní hrdost na město známé pro divoké loajalitu svých fanoušků byl zraněn tím, že měla národní šampión v každém ze svých čtyř hlavních sportů, protože 76ers vyhrál National Basketball Association titul v roce 1983.


neděle, července 18

Závěr: muž & žena Brain Rozdíly a způsob, jakým Effect Seznamka


Muži jsou vnímány jako více agresivní z obou pohlaví. Často oni jsou viděni jako jediný agresivní sex. To je mylná představa. Oba samci a samice mají agresivní obvody v jejich mozku, ale použijí se to jinak. Ženy se zaměřují na slovní konsenzu dostat jejich cestu â € "Možná, že pomocí výrazu, â € ~ jste se selfishâ € ™ spíše než fyzický úder. Samec se bude snažit fyzicky dominovat jako jeho sex a agrese centra jsou větší. Je možné, že se ženy byly â € œin chargeâ €, které by vytvořily sociální strukturu verbální a psychologické manipulace na rozdíl od přímé fyzické síly. V todayâ € ™ s věkem, civilizovanější časy (pro některé lidi, v některých segmentech společnosti), muži používají umění přesvědčování k dosažení politického obchodu moci. Toto je stránka přímo z womanâ € ™ s knihou. Ve skutečnosti, to není náhoda, že ženy mají stále politicky aktivní â € "doby, aby jejich specifické dovednosti mají být použity k získání moci. Stáří fyzické nadvlády (6000bc do 2000AD?) Se zdá být chýlí ke konci. Před tímto, samozřejmě, bylo po tisíce let a více, z vlády matriarchální společnosti. Tyto kultury didnâ € ™ t mít psaní tak málo záznamů o nich existují. (O tom více později).

Jednou z nejdůležitějších dovedností člověk potřebuje vyvinout pro úspěch v datování (a ženy obecně) je tato: Naučte se vše můžete o Body Language. Ženy jsou mistři v řeči těla, výraz tváře, emocionální tón voiceâ € | to je to, co oni jsou přirozeně jediná být schopni dělat. Chcete-li být schopen držet krok s ženami člověk by se měl poučit o hlas tonality, čtení výrazy a jaké pohyby řeč těla znamenají.

Většina ze všech, muži a ženy musí zastavit očekávají další se chovat jako oni. Žena se bude hodně hovořit. Kluk často ignorují. Žena bude chtít hodně romantiky. Muž bude chtít hodně sexu. Jedná se o přirozené sklony muže a ženy. Chcete-li vyzkoušet a změnit váš kamarád, je pokusit se změnit jejich velmi mozkových struktur, co z nich dělá muže a ženy. Můžete získat nové dovednosti a váš mozek bude â € ~ growâ € ™, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Ale vy jste cana € ™ t změnit jeho základní funkce.

I když se žena bije muž na prostorové hry nebo muž bije ženu v sociální účinnosti, přičemž části mozku používaných pro stejné nebo podobné funkce jsou odlišné. Takže i když jeden sex je stejně dobrý nebo lepší než na opačné pohlaví na něco, co je jejich doménou, různými aspekty jejich mozky will využita k tomu tyto stejné úkoly. Brain skenování udělal mužů a žen dělá IQ testy, například ukázaly, že ani s podobným skóre na stejné testy, dívky používají různé oblasti jejich mozku se řeší stejné problémy.

Takže muži a ženy budou vždy jiné, i s podobnými dovednosti. Respekt tento rozdíl, si tento rozdíl, a vždycky si je můžete rozvíjet zdravé vztahy a / nebo být úspěšná v datování.