úterý, října 2

Indonéské ženy se Dating do vlastních rukou


V minulosti byly ženy očekává, že čekat na muže, aby si je vybral. Ale, že obraz princezna povzdechem z okna nejvyšší věže již platí v Indonésii. Vzdělaní indonéské ženy vědí, co chtějí, a za pomoci moderních technologií, které jdou ven, aby si to.

Vyzbrojeni seznam vlastností, které vypadají v partnera, více žen se přihlašujete do on-line datování lokalit najít jejich velmi vlastní Prince Charming, s měnícími se stupni úspěchu.

Hovoříme důvěrně tří žen, o jejich zkušenostech s Internet matchmaking a faktory, které si myslí, že může zlomit, nebo vztah.

Via, vysokoškolský student

Via hledá tři věci v člověku: blízkost, zbožnosti a návrh. Ještě lepší je, pokud je to fanoušek japonských kreslených komiksů a.

24-rok-starý vysokoškolák začala její hledání lásky on-line, když si prohlížel stránky pro fanoušky všech věcí Japonsko. Všimla si, že ve sloupci reklamních službu datování, a rozhodl se proklikat a připojit.

"Myslel jsem si, kdo ví? Možná dokonce najít někoho, kdo má rád Japonsko, stejně jako já, a můžeme mít naše líbánky tam, "řekla.

Via dal její skutečné jméno a odkaz na své webové stránky. Snažila se být co upřímný jak je to možné o sobě, protože ona hledala manžela, ne přítel.

"Když jsem se chodit s někým, je to s úmyslem vdávat," řekla. "Chci, aby se jasně. V minulosti jsem skončil vztahy s kluky, kteří nejsou jasné, o tom, zda chtějí, aby se oženil. "

Ona je také předem s jejími potenciálními partnery o významu, který má stejný náboženství.

"Pro mě, náboženství je vždy číslo 1," řekla. "A nemyslím jen jako něco, na průkazem totožnosti. Chci, aby skutečně pochopili učení, které následují. "

Via se domnívá, že rozdíly v pozadí jsou dost komplikovaná bez házení v rozdílu náboženství. Chce najít muslimskou manžela se stejnými hodnotami, jako jí, tak mohou vybudovat společný život.

Ale to neznamená, že není zlomený vlastní pravidla v minulosti.

Via jednou vyvinul on-line vztah s majitelem hotelu z Indie. Jakmile se dostali chatování, pár zjistil, že vlastně měli hodně společného, ​​navzdory jejich vzdálenosti.

Více si povídali, blíže cítili k sobě, až nakonec muž řekl, že chce, aby přišel do Jakarty se s ní setkat.

Via řekl, že je v pořádku, tak dlouho jak on chtěl, aby se oženil a zůstat s ní v Indonésii. Bála se jít s ním do Indie, kde neměla žádné přátele nebo rodinu a nemohl mluvit jazykem.

"On byl opravdu zlomená," řekla. "Plakal a řekl, že nemohl uvěřit. Zlobil se na mě. Mezitím jsem nevěděl, co mám dělat, protože to bylo ve skutečnosti. "

Po tom, oni se zastavili chatování a Via vyhnout online. Ale její hledání pokračuje manžel blíže k domovu.

"Moji rodiče mi řekli, že rozdíl kultury v Indonésii je dost obtížné, natož se snaží najít někoho v zámoří," řekla.

Ajeng, public relations důstojník

Poté, co její nejlepší kamarádka se provdala za muže, kterého potkala on-line, Ajeng myslel, že to zkusit taky.

30-rok-starý public relations důstojník nastavit profil na indonesiancupid.com a začali hledat pro muže ve věkovém rozmezí 30 až 40, raději ty s dobře vypadající obrázek profilu a stabilní zaměstnání.

Snažila se být upřímný o sobě ve svém profilu, prozrazoval, že ona má občas skleničku a cigaretové, ale nedal její skutečné jméno.

"Myslím, že když jste se potkali chlapa tam, byste očekávat, že udělá totéž," řekla.

Ajeng bych najít někoho, kdo by začít vztah s, ale je také rád, jen poznat někoho, a uvidíte, jak to půjde. Někteří z lidí, ona se setkala on se ukázaly být trvalé přáteli. Ale někteří se ukázalo být více než jen přátelé, taky.

"Je tu jeden chlapík se mi opravdu líbí, žije v Pákistánu," řekla. "Opravdu zachytil můj pohled mezi ostatními profilu obrázky, tak jsem kliknul na ikonu srdce ukázat zájem. O týden později, poslal zprávu mně a začali jsme e-mailů tam a zpět. "

Ajeng skončil chatování s chlápkem na pravidelném základě, než se rozhodli, že "splnění" přes video chat.

"Cítil jsem se tak nadšený, ale trochu obavy. Napadlo mě, jestli to opravdu vypadalo tak hezký jako to udělal v obraze, "řekla.

Když video spojení bylo nahoru a běh, byl Ajeng ohromen tím, co viděla - dokud se začal usmívat. První věc, kterou si všimla, bylo, že měl přední zub chybí.

"Řekl jsem svým přátelům," On je tak sexy ... ale bezzubá! " a oni se rozesmál, "řekla.

Ale Ajeng nenechal malý detail, jako že stojí v cestě. Pár už udělal plány setkat se v Jakartě příští měsíc.

"Myslím, že je to opravdu pěkný chlap, a možná bych neměl soudit jeho vzhledu," řekla.

Jediný problém je, že v některých z jejich konverzací, Ajeng sama cítí, jako by se byl souzen.

"Řekl mi, že nemá rád holky, kteří kouří nebo pijí. Řekl, že to dopadlo ho, "řekla. "Zní to, jako že je ten, kdo soudit, aniž by si všiml, že na mém profilu, je to jasně ukázalo, že jsem ty věci.

"Pro tuto chvíli, já jsem prostě jít na považovat jej za přítele," dodala.

Pradnya, profesionální spisovatel

Když Pradnya znaky do on-line dating služby, její první mise je třídit přímo-mluvčí z podvodníky.

35-rok-starý spisovatel je selektivní, kdo se otevírá do, a udržuje pouze malý počet lidí na její seznamu chatu.

Pradnya má profily na Oasis.com a AsianEuro.com, webu, který slibuje, že pomůže "Asian DVOUHRA najít svou pravou lásku" a Evropané najít "asijské ženy jejich snů." Ale tak daleko, co většinou našel, je přátelství.

"Z jako 10 kluků - všichni koho byl v zahraničí -, které jsem kdy povídala s, jsem se konečně setkal dva z nich osobně. Nikdy jsme začali vztah, protože jsme neměli cítit se fit pro sebe, jak šel čas, ale my stále velmi dobří přátelé až do současnosti, a to už roky, "řekla.

Pradnya používá alias on-line, i když často odhalit její skutečné jméno po chatují na nějakou dobu. Chatování je opravdu to, co hledá: Píše o svém profilu, že chce setkat "někoho, kdo je skutečný, upřímný a které mohu cítit pohodlně je kolem."

Náboženství není problém pro ni, a žádný z nich není místo.

Když byla přidělena napsat příběh zámoří ve městě, kde jeden z jejích přátel online žil, ona se setkala s ním, zatímco ona byla tam.

"Oba jsme cítili, jako bychom se znali už dlouho, kdy jsme se poprvé setkali," řekla. "To je docela normální, když jste komunikaci s někým on-line, jak si myslíte, že můžete říct jim všechno a nějak velmi otevřené s nimi."

Ale přátelství nikdy nestal nic víc než to.

"Jak jsme strávili spolu čas jsme zjistili, že by to nebylo dobré ve vztahu, ale my bychom byli velmi dobří přátelé," řekla.

Pradnya necítí zklamán tím, že žádný z jejích setkání se obrátil do milostných příběhů.

"Mnoho lidí si může myslet, on-line datování koncept je směšné, ale já jsem to zkoušel sám, a myslím, že to je v pořádku," řekla. "Ano, jsou podvodníci, nebo lidé, kteří nejsou v reálném tam, ale existují lidé, kteří jsou upřímní, taky."