pátek, května 21

Manželských vztahů se liší od Seznamka


By Sutikno Slamet

Datování je hodně podobné sledování ukázek z nového romantického filmu to je asi tak, aby vyšel. Scény přejít rychle z jedné zajímavé části do druhé, zatímco svůdný hudební vyplňuje divadlo a dělá emoce stoupají.

Můžete sledovat extrémní close-up krásných lidí, zatímco oni zástavy svou nehynoucí lásku k sobě navzájem. V jedné scéně, kterou jste na sluncem zalité pláže frolicking v příboji, zatímco v příštím oni drželi se za ruce přes stůl na svíčkou lit. večeři. A konečně, jeho rty splnit její protože spadají do polštáře naloženého posteli, zatímco režisér setmívá.

Když platíte vidět celý film zjistíte, vztah není jen láska, vášeň a polibky. Láska zasáhla pár vzbudí ráno nebo krátce po ní život reality, že to není všechno bronzovou subjekty, drahé večeře a hluboký dech polibky. Oni obvykle zjišťují, že nejste k sobě vůbec a litovat slepé lásce, která vedla do této šlamastyky.

Uvědomte si, že datování je náhled přichází v okolí, ale musíte mít oči otevřené naučit, co přijde, jak vztah pokračuje a nakonec vede k manželství.

Když jste roku, vložíte vaše nejlepší nohy (a všechny ostatní taky) dopředu. Vy jste oba na své nejlepší chování a neustále se snaží potěšit ostatní. Kdyby jen sňatek mohl být i nadále takhle. Dobrou zprávou je, někdy to je.

Jedním z hlavních rozdílů mezi manželství a datování vztahů je manželský vztah mají být navždy. S datem, můžete jednoduše říct ztratit, ale s manžela je to trochu obtížnější a složitější. Takže, dělat svou datování domácí úkol a užívat výběru životnost partner.

Zeptejte se sami sebe, pokud oba sdílejí společné cíle života. Vzít někoho, kdo chce totéž v životě jako vy. Manželství je dostatečně tvrdý potáhnou za jeden provaz, natož jít různými směry.

Všimněte si, jak vaše data zachází s jinými lidmi. Jsou hezké, jejich rodiče, stejně jako číšníci a prodavači? Je vaše data ohleduplní své pocity a zabývající se dává vám radost? Doufejme, že tyto věci zůstávají stejná, ať už vdaná nebo svobodná.

Je vaše datum ocenili, co on nebo ona, nebo si myslí, že svět dluží jim žije? Pokud vaše data je spokojen s status quo a jste více agresivní cíle zaměřené na osoby, může vyvolat konflikt, když zadáte do manželského vztahu. Jsou to snaží růst, nebo jsou obsahem musí být pohodlné a nechat svět kolem nich?

Nemůžete-li jim věřit a komunikovat s nimi, zatímco Seznamka, že pravděpodobně nebude měnit po sňatku. Komunikujte prostřednictvím sdílení vašich myšlenek a snů a dozvědět se, pokud jste na stejné vlnové délce pro budoucnost. Být objektivní a klást otázky. I když jste datování hledáte ideální kamarád, který vám dává úctou, láskou a pravdou. Pokud jste ženatý, co očekáváte, že.

Uomini fanno le Norme in materia di sesso oggi