středa, července 7

Analgetika vázané na riziko erektilní dysfunkce


Bez ohledu na důvod pro jejich přijetí, proti bolesti klasifikovány jako non-steroidní anti-pobuřující drogy (NSAIDs), zřejmě zvyšuje pravděpodobnost, že středního věku a starších mužů se bude vyvíjet poruchy erekce, podle nové zprávy.

NSA patří několik široce používány drogy, jako je ibuprofen nebo naproxen.

Ve snaze zjistit, zda konkrétní lék příčiny erektilní dysfunkce, je obtížné vytřídit účinky drogy od těch onemocnění, pro které je přijato droga, Dr. R. Shiri a jeho kolegové na vědomí ve věstníku urologii.

Předchozí zprávy spojené s artritidou k léčbě erektilní dysfunkce, ale zda NSAID, které jsou často používané k léčbě artritidy, způsobil erektilní dysfunkce je nejasný.

"Pokud je nám známo, neexistují žádné předchozí studie o výskytu erektilní dysfunkce v souvislosti s užíváním NSAID, tj. studie o užívání NSA zaznamenaných před vznikem erektilní dysfunkce," Shiri tým z univerzity v Tampere ve Finsku, body ven.

Jejich studie bylo zapojeno 1126 lidí, mezi 50 a 70 let věku, bez erektilní dysfunkce v roce 1994, když se vyplnili dotazník, který zahrnoval mimo jiné, otázky týkající se erektilní funkce a léky použití. Dotazník byl pak re-podává pět let později.

Vyšetřovatelé zjistili, že erektilní dysfunkce sazba byla 93 případů na 1000 osob za rok mezi NSAID uživateli ve srovnání s jen 35 případů mezi nonusers.

Artritida byla nejčastějším důvodem pro použití NSAID, a pro muže s artritidou odpovídající sazby erektilní poruchy byly 97 a 52 na 1000 člověkoroků-.

Z nějakého důvodu, že byla přijata, NSA zhruba zdvojnásobil riziko erektilní dysfunkce ve srovnání se non-použití. Přítomnost artritidy bez použití NSAID zvýšené riziko vzniku erekce potíží jen 30 procent, uvádějí vědci vysvětlují, a proto k závěru, že NSA byly do značné míry odpovědná za souvislost mezi artritidou a erektilní dysfunkce.

ZDROJ: věstník urologie, květen 2006.

10 Mehr Dating Deal Breakers To Ignore


pondělí, července 5

Spolu s výjimkou


Když Kelley a Brendan James uvedlo, že jejich manželský slib v červnu, mohou mít slíbili lásku, čest a milovat "až nás smrt nerozdělí, a to iv případě, skvělou pracovní příležitost přijde, že má nás, kteří žijeme v různých městech."

Tento měsíc dva se připojí k rostoucímu počtu dual-kariéry páry, kteří jsou ženatí, ale odděleny většinu času jejich pracovní místa. Demografy zpráva, že existuje více než 1 milion z nich ve Spojených státech, což je číslo, které neobsahuje people v dlouhodobém-dlouhodobé vztahy, které nejsou oddáni.

Brendan, 30, na výběr pohybující se jeho společnost New Yorku, oba souhlasí s tím, že je to skvělá příležitost, nebo najít jinou práci v oblasti Baltimore.

Kelley, 27, nedávný absolvent právnické škole, miluje svou práci v Towson, Md, kde se pracuje na soudní spory a rodinného práva. Ona právě začalo v létě, a když se stěhuje do New Yorku, ona bude muset složit státní advokátní zkoušky, než se hledá jinou práci.

Je to starosti oddělení, ale oni si vzít to, co říkají poradců je jedním z nejdůležitějších kroků při řešení životní styl dojíždějící pár: Mají set-in-kámen plánu, když uvidí navzájem. Bude to něco, co se může spolehnout na a těšíme se na.

"Rozhodli jsme se, my nebudeme skákat o víkendech," říká Kelley, i když vím, že bude drahá a vyčerpávající dojíždět mezi New York a Baltimore nejméně čtyřikrát do měsíce.

Páry vždy museli žít odděleně z důvodů, včetně vojenské služby, a cestovat za prací. Co je nového je to, že kariéru žen jsou stejně důležité jako jejich manželé '. Zmenšující trhu práce ztěžuje nalezení stejně dobrou práci ve stejném městě a páry se obávají, že pokud jeden z nich se pohybuje s ostatními a má horší práci, budou následovat zášť.

Levnější a častější nonstop letů mezi městy, aby dojíždění zdá uskutečnitelný. A když jsou od sebe, mohou páry zůstat v kontaktu snadněji než v minulosti se e-mail, in-Plán sítě mobilních telefonů a nových technologií, jako je Skype, volné globálních služeb internetové telefonie.

Jedním z důvodů, dlouho-vzdálenosti vztahy jsou na vzestupu, je, že mnozí z nich začít s online datování. Long-vzdálenost vztahy jsou tak časté, že jsou jen náhodně jako LDRs.

Spolu žijí odděleně už se zdá, jako začátek konce vztahu.

Nikdo tvrdí, že mají samostatné domy je nejlepší způsob, jak zůstat v lásce, ale vědci se dělí o dlouhodobý účinek LDRs.

David Popenoe, sociolog a co-ředitel Národního Rutgers University manželství Project, má tradiční přístup: Páry dělat lepší, když jsou spolu na denní bázi. S poukazem na zemi vysoká rozvodovost, on se obává, že nežijete je další z mnoha tlaků na dnešní manželství. "Mohlo by to být takzvaný bod zlomu. '"

Hned však dodává: "Není to trvalé uspořádání obvykle, a děláte to nejlepší co můžete."

Jaine Carter, psycholog a spoluautor knihy pracuje / pracuje (cartercarter.com, 1996), je více otevřený. Jediným přínosem, říká, je na profesní růst každého člověka.

"Vztah není popředí ve vašem životě. Pokud si nejste tam, nejsi tam. Jediný způsob, jak jsem viděl, že práce je, pokud nastavíte časový limit."

Ona doporučuje mít pevné zásady pro hostující navzájem, jak Jameses učinil, a re-hodnotit, zda pravidelně dojíždějící životní styl funguje.

Některé výzkumy naznačují, že LDRs fail (nebo uspět), zhruba ve stejné míře jako ostatní vztahy. Před deseti lety Gregory Guldner začal studovat tyto netradiční odbory. Zjistil, říká, že páry roztrhnout z různých důvodů, ale vzdálenost se nezdá být jedním z nich.

"Výzkum je poměrně řídké, ale že řekl, k závěru, že zeměpisné rozdělení je krize pro vztah není potvrzen literatury."

Guldner, ředitel Centra pro studium Long-Vzdálenost vztahy, online středisko informací pro výzkumné pracovníky a další, také hlásí, že lidé nejsou větší pravděpodobnost, že aféra, když jsou odděleny od svého partnera. Pokud lidé se chystáte podvádět, jdou až k falešný hráč.

Ale páry v LDRs starat více o věrnosti než ty, které žijí spolu. Trust je problém.

Na rozdíl od toho, co někteří výzkumníci věří, Guldner říká, jak často páry návštěvu nebo mluvit o telefonu má jen malý vliv na to, zda zůstat pohromadě. Ale páry, které pošlete vlastnoruční dopisy navzájem jsou dvakrát jak pravděpodobný, že zůstanou spolu, jak těch, kteří nesplňují.

A tam je jeden výhody jedno dlouho-vzdálenosti vztah, má výzkumné zobrazeny: Páry v tradičních vztahů může dostat nudit with each other sexuálně časem, zatímco ti v LDRs report s více vzrušující sex žije déle, jednoduše proto, že Nežijeme společně.

Keith Pion, 33, a Angela Whittaker-Pion, 31, oba právníci, kteří spolu žijí v Cantonu, Md, ale při jejich zapojení a pro prvních 16 měsíců po jejich manželství, on byl v Air Force v Tampě na Floridě, zatímco ona zůstala v Baltimore.

"Diskutovali jsme o ní přichází do Tampy," říká, "ale to mělo smysl pro ni, aby zůstali, protože ona měla úžasnou práci."

Jeho počáteční úkol byl na dva roky, ale skončil být čtyři roky.

Oni strávili tisíce dolarů cestují dva nebo tři víkendy z měsíce.

"Rozhodně se o víkendu zábavu," říká. "Bylo to jako líbánky hodně. Ale ty neděli večer, kdy jsme museli odejít bylo těžké."

Udělali bod volá sebe každý večer před tím, než šli spát, a Keith pošle Angela nečekané dárky, jako osvědčení pro lázeňskou léčbu, aby ji nechal vědět, že přemýšlel o ní.

"Jsme sděleny hodně," říká Angela. "To pomohlo. Nemáme se navzájem za samozřejmost, i když jsme teď spolu. Nezapomněli jsme, že."

Účinky dojíždějícího životního stylu by mohlo trvat déle než jen toho, jak dva lidé komunikují. Pokud jsou děti zapojeny je to úplně jiná míčová hra a řada problémů.

Většina výzkumů na dojíždějící vztahů přinesla bílý, měšťácký, manželské páry. Anita P. Jackson, emeritní profesor na Kentské státní univerzitě, je spoluautor jedné z mála studií, která se podíval na černé dojíždějící páry, kteří si myslí, že, čelí problémům s jejich vlastní.

"Jednou z věcí, které stály venku," říká, "je to, že Afro-Američané mají sklon být velmi Společenství-orientovaný. Život dojíždějící životní styl omezené, a způsobil některé osobní obavy budou moci fungovat a rozvíjet mimo Společenství. "

Oni cítili, že oni neměli dost času na jednom místě, aby se stala součástí jedné ze Společenství, a oni viděli, že jako skutečný problém pro sebe, říká.

Přesto, jak Kelly Holá, zástupce šéfredaktora Tango, nový časopis o vztahy, říká: "Mnoho lidí dělá. Nemohou být všichni blázen."

(Kansas City Star)


Uprostřed hořký rozvod, zeď se zvedne v Brooklynu pár domě


NEW YORK (AP) - Jako dva studené války protivníky, Chana a Simon Taub jsou odděleny zdí - ten, který byl postaven přímo dolů uprostřed jejich domova, aby hašteření manželé od sebe.

Ani jeden chtěl se odstěhovat z jejich milovaného domu Brooklyn a tak - v jedné z nejpodivnějších rozvodu bitvy město nikdy neviděl - bílá sádrokartonových oddíl byl postaven před pár týdny na příkaz soudce.

Rozvodové řízení, která byla ohromující prostřednictvím soudů pro téměř dva roky, byl daboval Brooklyn je "Válka růží", po roce 1989 film v hlavní roli Michael Douglas a Kathleen Turner jako bojování pár.

Až na zdi, verze Taub o příběh má některé další prvky směšné: Chana řekla, že její manžel více než 20 let bugged ní telefony. Simon říká jeho manželka vlastní příliš mnoho bot.

To není, jako kdyby Taubs nemají kam jít. Pro jednu věc, že vlastní místo, dvoje dveře dolů. Ale z důvodů, které zahrnují tvrdohlavost, i přes jejich lásky domova, jak trvat na pobyt v tomto domě v čtvrti Park.

"Je to můj dům. A emocionálně, v mém věku, chci být v mém domě!" řekl Simon, 57, kdo byl ten, kdo požádal o zeď.

On volá jeho manželka zlatokop, který je po své peníze.

Chana, 57, který tvrdí, její manžel ji zneužil, řekla, že má stejně právo na pobyt jako on, ne-li víc.

"Musím žít v domě, a peníze na živobytí!" řekla.

"Pracoval jsem velmi tvrdě, jako kůň, jako otrok pro něj."

V New York City, s jeho rostoucí ceny nemovitostí, to není neobvyklé pro páry, pro boj na dům nebo odmítají pohyb v průběhu rozvodového řízení. Soudci se někdy zeptat páry pro stanovení hranic, jako je například nájem manželů mít přístup ke studiu během určité části dne.

Ale skutečná zeď? To je nové, řekl Barry Berkman, New York rozvod právník.

Zeď rozděluje obývací pokoj od schodiště na spodní patro bohatě zdobené Taubs ', dřevo-obložené tří-dům, jehož tržní hodnota byla dána v USA 923.000 dolarů, které město.

Ona má v nejvyšším patře, kde se nachází ložnice, spolu s kuchyní ve druhém patře. Má obývací pokoj v prvním patře a jídelna v prvním patře. Takže nemají běžet do sebe ve druhém patře, je u dveří mezi jídelnou a kuchyní zabarikádovali na obou stranách.

Jeden z manželů děti bydlí s tátou, tři další jsou pobytu s mámou.

Chana řekla po dvě desetiletí se smířit s fyzicky a psychicky zneužívány, který vyrostl vážnější v průběhu let. Řekla, že se splachovací záchod za ním a dát na jeho ponožky a boty k němu. Stal se tak násilné v polovině-2005 si podal žádost o rozvod, řekla.

Simon popírá někdy položil ruku na Chana a trvá na tom, že jí luxusní životní styl. Ale on řekl, že jeho svetr výrobní firma zkrachovala na konci 1990 a on utrpěl druhý infarkt v roce 2005, že jen zhoršilo jejich finanční problémy. Řekl, že chce rozvod vtěsnat co peníze mu zbývá.

Chana řekla, že nechce moc od svého manžela, hlavně jen výživné, alimenty a spravedlivý podíl na majetku.

V srpnu 2005, soudce řekl Simon, kterého Chana nutil z domu, mohla pohybovat zpět po budování zdi. Chana odvolal. Odvolací soud nakonec dovolil zdi, volat to nové koncepční. Stěna vzrostly v prosinci a Simon se vrátil dovnitř

Na jednom místě v průběhu přechodu, někdo řekl, že Chana 300 párů bot v pasti na straně Simona. Chana řekla, že je to lež Simon vymyslela, aby jí vypadat jako Imelda Marcos, odkaz na původní filipínské první dáma a její obrovské boty sbírku.

"Nemám zájem na boty," řekla.

Simon odsekl: "Možná to bylo 299. Nechtěl jsem počítat to."

Chana řekla, protože Simon se vrátil, byl monitoring její pomocí video kamer. Simon řekl, že dohled jde oběma směry, a poukazuje na kamery na boku, i když Chana trvá na tom, ona nezahrnuje takové. Chana řekla Simon bugged ní telefony. Simon řekl, že je blázen - Je mu jedno, komu mluví.

Kimberly Flemke, páry terapeut ve Philadelphii, řekl, když manželé jdou tak daleko, že odmítají opustit dům, zatímco rozvodu, to často znamená, ani je připraven jít dál.

"Je jasné, že pokud se chystáte jít této délky, je tu stále ještě příliš mnoho spojení," řekla.

"Doufám, že si oba jít na terapii."

??? ???? ?? ? ???