pátek, května 7

Jste Undateable?


Po jejím rozvodu, Anne Coyle ocitla zpět v datování bazénu. Krátce poté, co přijela v tomto fondu, byla kolem plavání mezi hodně nežádoucí.

"Přítel pevnou mě s klukem, který je hezké," říká Coyle, interiér návrhář, který žije v Chicagu. "Ale měl duši patch. Kdyby byl 21 pak možná by to nebyla problém. Ale protože on byl 40-ish táta a dvě děti, to bugged mě. Duše patch? Není v pohodě. "

Coyle zápasil s tím, že možná ona byla povrchní. Ona konzultovat s přítelkyněmi, který jí řekl, že v případě, že duše náplast dostala v cestě, mohla by ji požádat gentleman volajícího na holení ho. Její odpověď?

"Jo, ale on nemůže oholit část jeho mozku, který si myslí, že je to dobrý nápad."

Její turbulentní zkušenosti z roku bezradní muži ji inspirovala k napsání "Undateable: 311 Věci Kluci Do, které zaručují, že nebudou Seznamka, nebo sex." Ona se spojil se svým přítelem Ellen Rakieten napsat knihu, která sazby undateable oblečení, vlasy chyby , a fráze mezi lidmi na stupnici od Red Flag ("Jsou to nevinné chyby") na Kiss of Death ("Chyby v tomto rozsahu obvykle výsledkem dívka opouští date 's žaludeční problémy.'").

Na rozdíl od Coyle, je Rakieten ženatý, ale pracuje mezi klatch svobodných žen na "Oprah Winfrey Show" na 23 let, slyšela stovky špatné datum příběhů. Obě ženy začaly sestavování Trapné povídky, polling přátelé, a dávat dohromady svůj povedený seznam undateable vlastnosti mezi hejsek, včetně skullet (plešatý na vrcholu, ohon vzadu), protože náramky (sorry, Lance Armstrong), a romance vrah známý jako Crocs.

Autoři "Undateable" trvají na tom, že nejsou nespravedlivě, která se zaměřila mužů je chuť-narušena. Přestože kniha vyšla právě minulý týden, dva jsou již pracuje na následné-up, "Unmateable," průvodce vlastností žen, které zaplašit mužů.

"Jsme nazývat to" Unmateable ", protože lidé se smíří se mnohem více než ženy, pokud se domnívají, že začínáš sex na konci noci," říká. "To je důvod, proč je to" Unmateable "spíše než" Undateable. "Budou jít na rande, prostě nebude vzít tyto ženy."

Takže to, co dělá žena unmateable?

"Zatím na seznamu zahrnuje Capri kalhoty, čip klipy do vlasů, ženy, které se neustále ptal se, zda to, co máš na sobě dělá vzhled tuku, a na sobě potu kalhoty 24 / 7," říká. "Myslím, že spodní řádek pro obě pohlaví je prostě nemají být Slob."

Inspirován Coyle a Rakieten knihy jsme vymyslel test naší vlastní, které vám pomohou zjistit, jak datovatelný - nebo undateable - jste. Pokud máte pocit, statečný a chcete zjistit, jak jste kurz, vyzvednout pero a nezapomeňte se odpovědět upřímně. Jste John Mayer (undateable) nebo John Krasinski (datovatelný)? Lindsay Lohan (undateable) nebo Anne Hathaway (datovatelný)? Hodně štěstí.

A pocos Dating f�cil y Secretos Seduction for Men


Jak dát dárky


Někdy muži mohou jít trochu přes palubu s dary, takže příliš mnoho, příliš to. Nebo ne udání dary na tom, jaký může mít ženu zajímalo, jestli to opravdu zajímá. Dnešní video podcast se zaměřuje na tipy na nejlepší časy, aby dárky pro muže ...


středa, května 5

Jak použít "Action" S Zákon přitažlivosti


"Nedávejte své tvůrčí impuls k původní látky, a pak sednout a čekat na výsledky, a pokud tak učiníte, budete nikdy dostat. Jednat hned."

Tento příspěvek je o přijetí opatření. Být otevřený přijímat to, co máte právě chuť a představa předmět vaší touhy k vám přichází, je nezbytnou součástí procesu Zákon přitažlivosti. (Přečtěte si poslední post pro přehled)

Nicméně, pokud si to představit, například, perfektní den / kamarád, ale pak sedět na rukou a dona € ™ t dokonce oslovit ženy ve vašem okolí. Pak se vaše duševní obraz nestojí za nic.

Akce je klíčem ke schopnosti přijímat to, co chcete. Neříkám, hi pro potkávací hottie, kteří se dívali na vás s úsměvem může mít následky na vaše přitažlivost praxi.

Mohla by být jednou z â € ~ universeâ € ™ vám přináší, nebo ona může mít vyvedl vás základní vzdělávací zkušenost, které vám pomohou získat to, co si přeješ. Protože váš nečinnosti, váš dosažení váš výsledek může být zpožděn. Ty dona € ™ t vŘdŘt â € "to je to, co musíte udělat vše, co můžete pro dosažení vašich přání. Ty cana € ™ t vědět, jakým způsobem vaším cílem bude být přinesen k vám. Takže musíte být připraveni přijmout vhodná opatření s každou příležitost, jak vzniká.

"To nemůže jednat v minulosti, a to je zásadní pro průzračnost vaší mentální vize, že jste odmítl minulosti z vaší mysli."

Pokud jste se zaměřil na cíl byste chtěli dosáhnout, a myslíš, že v minulosti selhání nebo lituje, pak se zastavil tok směrem k vám. Alespoň jste se zastavil tok, co chceš k vám. Vaše negativní myšlenky bude mít stejný účinek, že pozitivní myšlení má na univerzální látka, tj. to, co obraz je uveden do youâ € | â € ~ nebo to, co hledáte, takže se vám Finda € ™.

Pokud nejste spokojeni po celou dobu a myslím, jak jste se zachovat jinak u žen pak ita € ™ s žádným překvapením, že tento neúspěch bude nadále pokračovat. Minulost je minulost. Je to pryč a nikdy nemohou vrátit (opakující se sám je jiný příběh)

S odkazem na minulost v rozporu s mentální obraz a energie jste vytvořili pro svůj cíl. Například, pokud chcete zábavu vztah, ale udržet fixační o strašné vztahy jste měli v minulosti pak naruší vaše současná datování zkušenosti.

"Nemůžeš chovat v budoucnosti, do budoucna tu zatím není. A vy nemůžete říct, jak budete chtít působit v jakékoliv budoucí události, dokud nebude tento pohotovostních dorazil."

Toto napomenutí je, aby jste se zaměřil na současné â € "na dosažení vašeho cíle raději sní o tom, co by to bylo jednou dosaženo.

Pokud jste si představí, co dokonalý den, musí být rád, plánování vaše komentáře, vaše pohyby, co jíte, atd., pak jste snění a ne se zaměřením na současnou situaci. Snažím se plánovat každý malý detail do budoucna, může bránit účinnost vašich akcí NYNÍ. Takže řešení budoucnosti, kdy se dostane kacířství, do té doby se zaměřují na to, co musíte udělat, teď se pohybovat dopředu a udělat to.

"Do každodenní, vše, co lze udělat, že den"

Nicméně ...

"Nejste na přepracování, ani spěch slepě do vaší firmy ve snaze udělat co možná největší počet věcí v co nejkratší možné době."

Každý den je pro Vás vhodná, aby přijaly opatření na dosažení vašeho cíle. Pokud potřebujete pracovat na zdokonalování, učení, jak se správně flirtovat atd. pak to udělat. Nicméně, dona € ™ t přehánět. Dona € ™ t zkuste se naučit týdnů v hodnotě dovedností v den â € ", pak vám bude rezavé na všechno, co jste learnâ € ™ t dělat to k ničemu, jak si cana € ™ t použít. Dělejte to, co můžete pro každý den, stejně jako můžete. Pokud můžete jen naučit jednu věc denně, pak se to naučit a nic víc.

Další den se můžete přesunout na další věc, se učit. Jinými slovy, musíte se naučit být trpělivý. Někdy, co chcete, přijde k vám dost rychle. Nicméně, chcete-li něco velké, pak to bude asi nějakou dobu trvat.

Aby bylo možné čelit každý den se svými nejlepšími nohou vpřed, pustil jak v minulosti a budoucnosti, takže se můžete soustředit veškeré své úsilí na tomto je absolutní jistá cesta k úspěchu.

Existuje jen jedna věc říct, "Všechno je buď úspěšný den nebo den selhání, a to je úspěch dny, které vám to, co chcete. Je-li každý den, je selhání, můžete se nikdy dostat bohatý, while-li každý den je úspěch, nemůžete nedaří zbohatnout. "

Při aplikaci na datování a vztahy, Everyday jste se dozvěděli o opačné pohlaví, zlepšit své sociální dovednosti atd. V podstatě každý den budete mít akci na vašich cílů je â € ~ úspěšné Daya € ™. Každý den si dona € ™ t to je neúspěch. Chcete-li dosáhnout svých cílů tak rychle, jak je to možné, vyplývá, že více dní jste úspěšně kupředu, tím rychleji se podaří.

Docela jednoduše, při rozhodování o vašem datování a vztah cíle jen pohybovat dopředu, zapomenout na minulost a budoucnost â € "soustředit jen na to, co musíte udělat hned, a to, jak nejlépe vaše schopnosti. To je chování úspěšné jedince.


pondělí, května 3

Jak Pozemek Rich Man


Zřejmě celé feministické hnutí byl nějaký podvod. Nebo tak poslední vlnu datování guru a jejich kontroverzní průvodce na přistání bohatý člověk by si myslíte. Nevadí mužů a žen, tyto ženy chtějí peníze - a to v hojné míře.

S hořící podprsenky vzdálenou vzpomínkou, tyto nestydaté ženy autorem knihy, nabídka seminářů a dokonce dávat soukromé hodiny na to, jak zachytit bohatý muž. Nabízejí-li-na a jak-to, že mohou pomoci uvolnit rodinného banku, aniž by přitom dobře, cokoliv - flirtující ne odolávat.

"Proč si to sám?" Kritici často ptají GINIE Polo Sayles, autor Jak Marry Rich. Její odpověď: "Můžete, ale můžete to udělat rychleji s mužem."

Leidra Lawson, autor cukru Tatínek 101: Co byste potřeboval vědět, zda chcete být Sugar Baby, je stejně tupý. "Osobně si rád do práce," říká. "Ale já také rádi věděli, mohu jít nakupovat nebo jít na dovolenou, aniž by museli našetřit peníze na to."

Pokud to zní žoldák, to je proto, že je. Ale je to také nic nového. "Jsme geneticky naprogramován jít po úspěšném muži," vysvětluje Lisa Johnson, autor Jak Snare Millionaire. "Celou cestu zpátky do Caveman dní, ženy musely mate s nejlepšími lovci, sběrači a poskytovatele na šíření našeho druhu."

Ne všechny ženy jsou přesvědčeny, peníze, mosazný prsten: "Je štěstí, pokud člověk, kterého milujete - muž nebo žena - se stane, že peníze," říká Kim Gandy, prezident Národní organizace pro ženy. "Je to úžasná věc, a to může jistě udělat život lepším a otevřela možnosti pro vás a vaše děti. Ale je to opravdu chybou si myslet, že peníze můžete koupit lásku nebo štěstí. Tomu tak není."

Ale podle University of Virginia sociologů Bradford Wilcox a Steven Nock, co-autoři studie "Co má láska s tím dělat? Rovnost, spravedlnost, oddanost a žen Rodinný kvalitu." Americké manželky jsou obvykle šťastnější, když jejich manželé vydělávají lví podíl příjmů domácností.

"Naše studie naznačuje, že ženy, které se člověk bohatství v úvahu při datování jsou pravděpodobně šťastnější v řadě," vysvětluje Wilcox.

Samozřejmě, zjištění, že velká-time živitele rodiny, není tak jednoduché, jak to zní. Je to všechno o vědět, jak a kde hledat. Zadejte guru s šalvějí radu.

"Budete se muset upgradovat, kam půjdeš," radí Sayles.

"Počkejte, kde bohatí dělat," ozvěny Johnson. To znamená, že pití na jejich barech (myslím, pěti-hvězdičkové hotely), jídelní vůz v jejich restauracích (super high-end, samozřejmě) a svoji sportovní (golf, někdo?).

Další jistá sázka na Anna Nicole Smith rádoby-: charitativní akce. Johnson říká, že není nutné věnovat velké peníze. Stačí se přihlásit jako dobrovolník - you'll dostat Sneak Peek na seznam hostů, pozvat na večírek a volný vstup do vmísit se majetný.

Ještě jeden tip z guru z Gold Rush: Flirt a podlézavý jsou v pořádku, ale ne diskutovat o bankovních účtech.

Přetištěný Od Forbes


neděle, května 2

Vyrovnat se s Váš vnitřní povahu: Pravda Seznamka Úspěch


"Každý živý tvor se musí neustále usilovat o rozšíření svého života, protože život v pouhých aktu o bydlení, se musí zvýšit sám." Věda zbohatl tím Wallace lalůčcích

Dnes bych chtěl mluvit o sladění se s vaší vnitřní povahu. Jinými slovy, pokud jste naživu, musíte dodržovat určité vlastnosti života. Toto je shrnuto do metafora v textu Kde je vzít výše citát o tom, jak semeno kdysi zasadil, bude výhonek do závodu a produkovat stovky semen během je to život. Jinými slovy, život je to velmi příroda 'zvyšuje sám o sobě'. Pointa je v tom, že 1 osiva žijící vytváří 100 je jako ona sama, a aby si do souladu s životem, je samozřejmě pro vás ke zvýšení sami.

Na rozdíl od rostlin máme schopnost vytvářet z mentální obraz na fyzické reality. Takže žijící máme nejen schopnost vytvářet na základě reprodukce, ale i přes duševní tvorby. Tato duševní tvorbu lze aplikovat na sebe pro osobní rozvoj. Takže svým způsobem, tím, že je naživu, že je ve vaší povaze růst a vyvíjet se a stát se lepší a lepší. Připustíme, že základní realitou o sobě může změnit celý váš vlastní-image do jedné ze 'nárůst'.

Budeme-li přístup datování a vztahy, aniž by byl v režimu "zvýšení", pak dlouhodobý úspěch je nepravděpodobný. Například, pokud nejste roste jako osoba, pak se pravděpodobně budete přitahovat stejné jinou osobu a budete mít trochu nudný vztah. (Ačkoli mnoho lidí spokojit takové situaci). Pokud nejste roste a potkat někoho, kdo je budou muset nechat a naopak.

Máte-li zachovat postoj růstu a expanze vždy otevřený a pozitivní (určitým způsobem), pak budete nakonec přitahovat takové osoby, a datování s takovou osobou Zábava a vzrušující.

To bude také moci polozit základy pro vztah, který roste - takže je zdravé a uspokojivé.

"Touha po bohatství je prostě kapacita pro větší život hledá naplnění; každé přání je snaha neexprimovaných možnost přijít do akce. To je síla dosahuje až projevit, která způsobuje touhu. To, co dělá chcete více peněz, je stejný jako ten, který dělá rostlina roste. To je život, hledá plnější výraz! "

Tento malý odstavec vyjadřuje myšlenku, že život se snaží zvýšit sebe a růst - & bohatství je zapotřebí opravdu zážitek života - pak zbohatnout je nezbytnou součástí vašeho růstu. Jednoduše tím, že mají touhu být bohatý jste ukazující jste schopni tak učinit. Protože pokud jste neměli možnost si nebude mít odpovídající přání.

Stejně tak, pokud máte přání pro zábavu datování, dobrý vztah, nebo setkání horké osobou opačného pohlaví, pak máte také možnost a schopnost dostat to, co chcete. Touto metodou, jak je popsáno v Wallace lalůčků, touha by neexistovala - to nemůže - pokud jste neměli možnost dosáhnout, že touha.

Wallace vypráví příběh o tom, jak viděl malého chlapce dostat frustrovaný, zatímco se snaží hrát na klavír. Ptal, proč to dítě on byl tak nervózní, a obdržel odpověď, že hudba kluk cítil nebyl vyjde na piano správně? tj. on už měl schopnost cítit a slyšet hudbu se snažil hrát. Jen se ještě nevyvinuly zručnost mezi hudbou a prsty, aby mohli hrát. Nicméně, může se učit a hrát dobře. Touha je toho důkazem.

Máte-li přístup setkání a datování v souladu s postojem a přesvědčení, že najdete, co budete chtít a cítit vděčný za to, co jste získali ještě předtím, než si to. S tímto jste ochotni podniknout kroky, aby se vaše přání realitou pak nemáte jinou možnost, než úspěch.

Poznámka: Růst princip použít datování a vztah funguje pouze pokud chcete "skutečný život, ne pouhé potěšení smyslové potěšení," skutečného života zahrnuje provedení vaší mentální, fyzický a duchovní funkce kultury a osobní rozvoj. Pokud vše, co hledáte, je sex, například, pak vytvořit mentální obraz najít osobu, která chce stejně jako vy. To je to, co najdete. To je lepší způsob, jak svádět na sex jen než manipulovat někdo dostat, co chcete.

Sam Kinison J�zus �s h�zass�g


Online Seznamka Tipy pro ženy - Jaká je nejlepší on-line Seznamka stránek?


Jaký je nejlepší online dating stránky? Vzhledem k vysoké popularitě on-line Seznamka, hojnost seznamek se vynořil na internetu. Existují stránky, které obsahují všemožné žánry, které nabízejí volné i placené členství. Kromě toho má on-line seznamka technologie postupovala k bodu kde to je obyčejné najít takové možnosti jako chat, instant messaging a rozsáhlý profil odpovídající systémy. Kategorie seznamek rozšířily do té míry, že téměř každý téma pod sluncem, je k dispozici. Online seznamka kategorie patří takové odrůdy jako křesťanské datování, datování lesbické, gay datování, sportovní nadšence, non-náboženské Seznamka, interracial Seznamka, hispánský datování a tak dále. Vzhledem k tomu, témata mnoho možností, a kategorie v dnešním online dating světě, jak jeden by měl postupovat? No, odpověď je jednoduchá.
Přečtěte si více

Women Are Crazy