pátek, února 18

Příběh Joe Francis a jeho GGW Franchise


Joseph R. "Joe" Francis (narozen 01.4.1973) je zakladatelem Mantra Films, Inc, která vyrábí Dívky Gone Wild a kluci Gone Wild DVD série. Francis, který vyrostl v Laguna Beach v Kalifornii, vystudoval University of Southern Kalifornie v roce 1995, kde získal titul v oboru Business Administration. On také dokončil USCA € ™ s Živnostník program.

Po absolvování USC, Francis pracoval v různých funkcích v televizní produkce, nakonec přistání práci jako asistentka produkce pro televizní seriál Real TV, která vysílala záběry z neobvyklé události, není běžně na něž se vztahuje tradiční síť novinky v té době. Během svého působení v Real TV, Francis se dozvěděl o kompilace video, který byl oblíbený u výrobních zaměstnanců obsahující záznam, že byl považován za příliš extrémní pro diváky TV sítě, včetně těch, Real TV. Francis věřil, že tam byly možnosti v oblasti podnikání s video tohoto druhu a upravovat video pásky a pojmenoval jej vykázán z televize, který uváděl (mimo jiné), holčička a její matka je zasažen řítícího se vlaku. Použil obchodní direct-marketingový plán on vytvořil ve škole a prodává jednotlivé videokazety titulu.

Zakázán z televize byl považován za obchodní úspěch a to plodilo další pokračování. Jeden z videí, které Francis měl licenci, obsahoval záběry ženských vysokoškoláků blikající jejich prsa během Mardi Gras a jarní prázdniny. Vidět marketing odvolání, on tituloval, že stopáž Dívky Gone Wild (GGW). On nakonec se zastavil licencí materiálů a začal produkovat sám.

Videa témat jako Dívky Gone Wild: Ultimate Spring Break nebo Dívky Gone Wild: Sexy Sorority Miláčci a jsou uváděny na trh pro mladé dospělé muže. Oni jsou hlavně prodávají prostřednictvím televize, aby pošty a jsou často inzerovány na infomercials pozdě v noci-televize, s krátkým "varování" zprávy jako dementi dříve, než komerční začne.

V roce 1997, ve věku 24, Francis založil Mantra Films, Inc Na objevil předpokladu, že by mohl film vysoká škola-věk ženy "jít divoké," odhalil včetně jejich prsa před kamerami na jaře úlev a dalších místech, se stal Mantra Společnost s více než 400 zaměstnanců a zaznamenal tržby přesahující 100 milionů dolarů ročně. Mantra také točil mimo Kluci Gone Wild DVD série.

Ve světě pop kultury, Francis 'Dívky Gone Wild je pravidelně odkazoval se na v todayâ € společnosti ™ a pop kultury atmosféru a byl nedávno citován jako příklad "sexualizaci", číslo 23 na seznamu USA Today je na "25 trendy, které změnily Amerika ".

Jako veřejná postava, Francis přitahoval jeho podíl na sporů, včetně obvinění ze spiknutí k použití nezletilých v sexuální výkony, a tvrzení v Los Angeles Times násilí vůči ženám. V dobře-propagoval případ, Francis byl unesen ze svého domu Bel Air útočníkem, který také snažil vydírat Francis. Útočník dostal 10-věta roku.

Francis je často kritizován sociální komentátory a třetí vlna feministek pro udržovat co někteří považují za "nové dvojí standard", což se rovná objektivizace žen se sexuálním osvobození.

Mantra filmů se dostalo pod právní útok na mnoha příležitostech. Opakovaná tvrzení, že ženy patří zabývající se sexuální aktivitou byly použity bez souhlasu ženy, které Mantra filmy zabývající se pohlavního zneužívání nezletilých a že neúplné záznamy byly drženy účastníků videa GGW. Dnes videa, které prodávají za pouhých 9,99 dolarů za kus, přispívá k celkové prodejní číslo téměř 100 milionů dolarů ročně Mantra Films, Inc

10 Dating Deal Breakers


neděle, února 13

Žena Padělky Únos to Get Out Of Datum


Nevěsta-to-je, kteří chtěli dostat z rande s mužem potkala na chatu telefonní linka má potíže se zákonem, ale zdá se, se svým budoucím manželem je více shovívavý.

Sara Bílé čelí obvinění ze zneužívání přestupku havarijní služby pro odeslání vyprávění orgány ona byla hit na hlavě a odvlekli do kufru auta, když seděl v parku Sacramento.

Bílé řekla, že vymysleli příběh pondělí po dohodě setkat mana € "ne ten, ona plánuje marryâ €" na rande v parku Sacramento.

Místo toho pokračuje s datem, zavolala mu a řekla mu, že byla unesena.

Muž zavolal policii, který odeslal 60 důstojníků, aby hledala svého.

20-rok-starý bílý pokračoval v lež, když důstojníci jí volal mobilním telefonem.

White byl zatčen a strávil dvě noci ve vězení poté, co policie našla v jejím domově Turlock.

Říká, že cítí špatného na tom, rozkládající se na policii. Ale její angažovanost je stále zapnutý, a ona se chce vdávat v dubnu.