sobota, června 25

Rozdíly v mužském a ženském mozku a jedna základní ponaučení pro úspěch Seznamka


Muži a ženy jsou opravdu různé. Tak odlišné, že mohou téměř nazvat různých druhů. No, možná IA € ™ m přehánět. Nicméně, existují zásadní rozdíly ve struktuře mozku a tvorbu u dívek oproti chlapcům.

Jak muži tak ženy začít s základním â € œfemale brainâ €. Pak se nárůst testosteronu v 8. týdnu popáleniny â € œcommunication centersâ € mozku téměř na nulu, zatímco urychlovat růst v sekcích, které upravují sex a agrese. V důsledku toho, holky mají větší zájem pečovat o hrách a komunikaci, kluci chtějí bubnové a běhat.

Tyto rozdíly mozku, aby se holčička pozornější tváří, zatímco mužské děti si rozptylovat snadno a zaměřit se více na mechanické objekty. Žena se snaží pochopit, výrazy obličeje a udržovat oční kontakt. V důsledku její schopnost rozpoznat osoby pozornost k ní, a co je pozornost komunikaci (štěstí / hněv) jde o dívku, než se může dokonce hovořit inteligentně. Její schopnosti na pozorování ostatních, vědět, co jejich matka / sociální prostředí, vyjadřuje, jsou vysoce rozvinuté. Chlapci na druhou stranu nejsou tak sociálně citlivá. Oni dona € ™ t oznámení nuance výrazu tváře nebo tónu hlasu, jak dívka může a také, že dona € ™ t vyhledávají sociální uznání stejným způsobem, že dívka.

Takže je pochopitelné, dívky se lépe na jazyku, zatímco chlapci jsou lepší, jsou prostorové uspořádání a mechanické věci. To vytváří společenské prostředí, kde jsou ženy většinou v spjaté skupiny přátel, následuje sociální úmluvy z její skupiny, je odborník na řeč těla a často slovní manipulace. Například mladí kluci se mohou bojovat vládnout, zatímco dívka jazykem a co člověk myslí, že jsou sobecké â € "jak dostat své cestě jinými prostředky.

Co to všechno znamená, není to, že každý sex je programován s určitou funkci mozku, a je tak pro život, to prostě znamená, že tyto jsou výhody a nevýhody, které přináší každý sex na stůl. Brain plasticity je teorie, která se vyvinula kolem studie ukazují, že mozek zvyká na prostředí, růst nových mozkových spojů naučit se nové dovednosti a snižuje jejich Pokud to není nutné. Jinými slovy, váš mozek se stále mění, po celý život. Stará víra, že mozek zůstal jeden způsob, jak po celý život byla vyvrácena.

Ženy hrají Tetris (staré počítačové hry), starší než 10 týdnů se zlepšily prostorové schopnosti. Na místo, kde je člověk necvičí, stejně jako ženy, může se snadno porazil jej u jeho přírodní â € œspatial organizationâ € schopnosti. Muži také může vyvinout nuance jazyka, komunikace a porozumění řeči těla.

Pro úspěšné datování Existuje jedna velmi důležitá lekce si můžete vzít z toho.

To je to, že muži a ženy jsou odlišné. Právě jsme začali učit víc a víc o tom, jak muži a ženy opravdu jsou a jak mohou dosáhnout lepší život. Nyní více než kdy jindy, sebezdokonalování se stala nezbytnou pro muže i ženy v různých způsobech. Ať už je důvod k získání konkurenční výhody v práci v chápání systému nebo čtení vašich konkurentů, přičemž má na paměti, že každý má jiné dovednosti v datování a vztahy, protože, jak oni vidí svět (tj. mozku, design), je jednodušší, aby se více pochopení a soucitu pro ostatní. To vám pomůže rozvinout trpělivost a pochopení. Tyto vlastnosti dělají život ještě příjemnější, láká lepší kamarády, a dokonce dělá více atraktivní pro opačné pohlaví.

Divorcees encontrar o amor, recomendar Online Dating


neděle, června 19

Nejžhavější nové datum stránky vzít náboženství, technologie


Chicago Tribune | 06.08.2006

CHICAGO - Teena Verbit si nemyslel, že její dcera byla někým chodí "nádherný".

Zatím napsala profil osobnosti na její dceru, a zaslali ji na Jdate.com, internetové stránky pro židovské singlů.

"Nemyslel jsem si, že by to udělal," Linda Verbit, 23, řekla její matka, "ale ona. Položila mě na Jdate."

Teena Verbit nyní schvaluje mladého muže, její dcera chodí. "Moje máma nikdy nestydí se mi říct svůj názor," řekla Linda Verbit, který žije u Philadelphie.

Hledání společník na webu není nic nového. Ale teď jsou rodiče skokem do online datování a dohazování hry, napsat profily svých dětí, a platí, že je zobrazena na stránkách catering na konkrétní náboženské nebo etnické pozadí.

"Moji rodiče mě podepsala" na Shaadi.com, řekl 30-letý Sejal Patel. Její otec dokonce zapsán Web-důvtipný přítele, aby mu pomohla po její profil na indické místě.

"Zdálo se, jako všichni na světě ví o mém profilu Shaadi dřív než já," říká Patel, který se začal dostat až 30 e-mailů denně. Její rodiče napsal profilu - říká se jí líbí rodinný piknik, vaření, pomáhal doma - a zaplatili za službu. Na webových stránkách stojí 110 dolarů ročně na platinové členství, které zahrnuje tučné tváří, záznam a osobní dohazování služby.

Ne každý si koupí na náboženské online datování lokalit.

"Raději se s nimi setkat jako osoba, nikoli profil," řekl 29-letý Ahmed Rehab, výkonný ředitel Chicago Rady americko-islámské vztahy.

Zatímco on navštívil Naseeb. Com, stále oblíbenější místo pro muslimy, Rehab není členem. Ani Ví rodiče tlačí těchto stránek na jejich děti, ale to by ho nepřekvapilo. "Je to schůdnou cestou pro muslimy pro vzájemná setkání," řekl.

Online datování je jedním z nejstarších na webu firmy, s nejznámější místa zažívá byt k mírnému nárůstu. Ale stránky se zaměřením na náboženství, rasy, etnického původu nebo se prudce zvýšily. V Shaadi. Com, například provoz vzrostl o 73 procent od června 2005 do června 2006, podle comScore Media Metrix, který měří internetové aktivity. Unikátní návštěvníci Jdate.com vzrostl o 43 procent v tomto období, a místo je tak zvyklý pracovat s takovými lidmi jako Teena Verbit, že ještě mají název pro ně: "Jmoms."

Celkově se počet datování lokalit se zvýšil na 1122 z 850 v červenci 2005, podle údajů z internetové stránky firmy Hitwise sledování