pondělí, srpna 13

Jak vytvořit online dating jako legrace, jako je nakupování


Online datování svět je plná hýbe, což konstatoval, že vzácný diamant-in-the-internet-hrubý vypadat jako více úsilí, než to stojí.

Jako žena, může navigovat takové zrádné e-vody je obzvláště těžké, protože (jak jsme řekli dříve!) Za každý pěkný chlap doufat, že najde lásku on-line, tam jsou nejméně o 10 více hledají rychlou snášky nebo pokoušet se dělat Dámy, jak nepříjemné je to možné e-mailem. Je to jako online dating Hunger Games, a je pravděpodobné, nikdy v náš prospěch.

Až do teď.

Nové internetové stránky, CheckHimOut.com, právě zahájila dne 7. května s cílem dát ženám více síly v online hře datování. Místo vybízí dámy udělat první krok, který je spíše než čekat na lidi spojit se s nimi (jak, přiznejme si to, většina z nás), ženy musí zahájit konverzaci.

Muži, zatím, vyplňte své profily a čekat, který se přidá k ženské "nákupní tašku" před seznamka každý kontakt může být dělána.

Koncept je něco jako nakupování (který může být překročení některé řádky genderové stereotypy, že nejsme super-vyhovuje, ale zatím jsme si jen jít s ním). Zakladatelé CheckHimOut.com tvrdí, že ženy byly objectified "od počátku věků" a že jejich webové stránky nakonec dělá online dating bezpečnější a jistější pro spravedlivější pohlaví, kruci, "nákupní" analogie pravděpodobně ještě dělá to větší legrace, taky, že jo?

Muži nejsou zcela bez kontroly, nicméně. Pokud se skutečně zajímají o ženy, mohou ucházet se umístí na vyšší pozici v žebříčku jejich vyhledávání nebo poslat "zamilovanost" nebo virtuální dar, jak získat pozornost gal. Musí samozřejmě platit za tyto činy náklonnosti, ale trochu peněz navíc (aka romantika) není nic, když to znamená získávat pozornost ženy svých snů a správné kluky? Pokud další úsilí funguje, bude žena "pytlů" muže a kontaktní může začít.