úterý, března 15

Take Rizika v datování, získat odměny


Tři z jednotného No More singly jsou vystoupit z jejich zóny pohodlí poznat nové lidi - a jeden, self-popisoval cynik, který zvažoval, že skončí. Je čtvrtek, což znamená, že je čas na další update od čtyř metra Detroiters Free Press pomáhá najít data.

Loretta zelená, 32-rok-stará škola knihovník z Detroitu, který měl pár dny se jeden z rodičů se setkala s online - casting zrušil její pravidla nejsou datování mužů, kteří mají děti. Vztah trenér Free Press najal jí pomohla dosáhnout tohoto rozhodnutí rozšířit své možnosti. "Co se tehdy můj typ nebyl pracoval v můj prospěch," říká Loretta. Je to pocit spojení s ním. "To je pro mě zeptat mých nejbližších přátel spoustu otázek:?? 'Jak dlouho byste měli den předtím, než že je to vážné Jaká jsou pravidla při zahájení vztah ... Proč někteří lidé zamilovat tak rychle"

Maureen Rose, 43-rok-starý výroba automobilů vedoucí z Rochester Hills, se riziko minulý týden. Zatímco má nápoj s přítelkyněmi, spatřila pohledného muže na baru. "Objednal jsem mu napít, pak se šel znovu a představil se. Povídali jsme si asi 30 minut, než jsem musel odejít. Dal jsem mu e-mailovou adresu. ... Dostal jsem e-mail od něj znovu opakuje, že on jen se pohyboval zpátky ve městě, a že on, aby se dostal finančně situován, než mohl oplatit, a zeptejte se mě na drink. Bylo to hezký způsob, jak říkat, 'Ne, díky?' "

Randall Walker, 31-rok-starý 401 (k) konzultant z Royal Oak, má dvě data se ženou, která ho kontaktoval přes Free Press. Jejich první den na kávu šlo dobře. Pro své druhé datum poslední víkend, Randall jel do Lansing, kde bydlí. Optimismus se cítil, když on nejprve se setkal s ní zmizel: "Já prostě nemám pocit, že tam je spojení s ní a mě právě teď ... Ona je podání žádosti o její PhD ... a má na plný úvazek místo, kde se rozdělí. její čas mezi Flint a Ann Arbor. Pokud bychom měli založit vztah, pak vím, že to by bylo velmi těžké. "

Pat Moylan, 53-rok-starý neuropsychologist z Northville, je v rozporu o jednotné No More projektu. Ona najde skupinová sezení s trenérem roku nezajímavé. A ona je také pocit, že se nevejde do protože ona je starší než ostatní účastníci. Ale pak mluvila s ostatními ženami jejího věku, který řekl, že už ji monitorování pokroku prostřednictvím novin. "Byl jsem hnalo na mnoho žen nad 50 let. ... Jen jsem překvapen, jak mnoho lidí říká, 'jsem pro vás zakořenění, Pat.' "


pondělí, března 14

Moderní Seznamka je často o sociální sítě


Když člověk myslí na â € ~ datingâ € ™ obraz je obvykle na nalezení někoho, aby si jeho nebo její kamarád nebo â € ~ lásku k jeho nebo její lifeâ ™ €. Nicméně, v dnešní době datování je téměř synonymem sociálních sítí. Vzhledem k tomu, před lidmi by jen data s cílem na mysli vztah, nyní mnozí i nadále vídat se jen přátelství v mysli. Vzhledem k tomu, datování se děje mezi lidmi podobných zájmů stále jen přátelé, je pochopitelný i dobrý nápad.

Tento ISNA € ™ t velmi dobrá pro lidi hledající vážné monogamní vztah je však lepší, než jak byla vnímána před datování. Tam použitý být hodně nervozity, když jde na rande, jak to bylo důležité udělat dobrý dojem, jak jste nikdy nemohl vědět, jestli â € ~ je to oneâ € ™. Tento soubor očekávání, by vytvořila spoustu úzkosti na den a osobu by se snažit, aby se skryté části, protože didnâ € ™ t vědět, jak jejich data budou reagovat. V dnešní době, kdy datování někdo s podobnými zájmy, bez tlaku na nalezení někoho si vzít, je to jednodušší jen relaxovat a bavit se jako očekávání nižší. To trvá tlak na datování a dělá to legrace sociální zkušenosti.

Moderní kultura (zvláště na západě), stal se více a více orientované na kariéru. Tak dlouhodobý vztah není něco, co mnoho lidí hledá. Více neformální přístup k datování umožňuje lidem soustředit se na své profesní dráhy a zároveň získat nějaký uvolnění společensky podle datování lidé mají věci v obyčejný s. Mnoho lidí jsou zejména o jejich data, protože to je považováno nejen za čas na nějaké společenské uvolnění, ale také příležitost k síti a setkat se s lidmi mimo stupně profesního prostředí.

Mnoho lidí datování byly také vážně zraněn v minulosti a nejsou připraveni být zranitelní s nikým ještě ne. Takže datování je právě používán jako způsob, jak pověsit ven a bavit se. To platí pro důchodce a také, kdo je osamělý a hledá kamarády více než milenci.

Samozřejmě, že tento doesnâ € ™ t znamenat, že romantika wonâ € ™ t nestane vůbec. Někdy nejlepší vztahy začínají jako přátelství, což vede k romanci. Mnohokrát, když lidé cítí romantickou jiskru to inklinuje jen zhasnout po chvíli. Ale pokud romance je založena na přátelství pak to má více základu porozumění a důvěry stavět. Existuje mnoho přátelství, které začínají s datování a mnoho vztahů, které začínají tím, že je jen přátelé. To je to, co dělá celý datování scény zábavné a vzrušující.

Takže pustit vaše očekávání a jít ven na mnoha termínech a mít dobrý čas. Vztah, který hledáte se objeví v čase a bude to lepší pro všechny čekají.

? ???? ??????


Žena Objetí 765 osob za hodinu


Provo, Utah - Poklekl pro děti a strečink přijmout vyšší lidi, vysokoškolský student se domnívá, Shea € ™ s objala cestu do knihy rekordů.

Jordánsko Pearce, 18, řekla, že objala 765 lidí za méně než hodinu v sobotu a plánuje poslat výsledky do Guinessovy knihy rekordů.

â € OEI pocit, Iâ m ™ € v sedmém nebi, â € Pearce řekl po posledním objetí sobotu.

Objetí trvalo měsíce plánování. Pearce a její rodina musela platit do Guinessovy knihy rekordů s podrobnými plány. Akce musela být pod dohledem dvou významných členů komunity a vztahuje se na sdělovací prostředky.

Okresní soudce Lynn Davis a státní senátor Curt Bramble počítal objetí, který vyžadoval paže a ruce omotané kolem osoby.

â € OEI byla pěkně leskly, â € Pearce řekl objímání â € "a € pocení â" v sluncem.

Nový záznam nebude schválen do Guinessovy dostane fotografie, video a písemné výpovědi svědků. Záznam je 612 obejme v hodině, Daily Herald Provo hlášeny.

Jeden muž rozlil nápoj na Pearce. Holčička odmítli pustit její modré zelenáč, a malý kluk kopal a křičel, ne chtít obejmout cizinec, noviny řekl.