čtvrtek, července 1

Top 5 Seznamka a vztahy Tipy pro ženy


Jsem zapomněl, kdo mi to, ale řekla, že byla nejlepší rada, jakou kdy obdržela a přišel ze svého tátu a mámu. Oba její rodiče opravdu ráda muže, ona se brát, a kostel byl plný s rodinou a přáteli. Těsně předtím, než šla k oltáři její máma a táta řekl, že by lásku a podporu ji, i když si to rozmyslela a uvědomila si nechtěla vzít. Šla na to být šťastně ženatý a mít děti - nicméně, s vědomím, že její rodiče by podpořily ji i kdyby to stálo nějaké peníze, nebo vytvořené některé sociální nešikovnost řekl jí, že je miluje a její rodiče chtěli to, co je pro ni nejlepší. Bylo jim jedno, jak její rozhodnutí se podíval na ostatní, že šlo o její blaho.

S tím na mysli, je to tady s top 5 tipů pro vztah ženy.

1) znají čtyři po sobě jdoucí období, nejméně jeden rok před tím, než si vezme. Babička si vzal více než 40 let vždy zeptal její dcery, "Nemyslete si, jak dostat zasnoubená s ním, dokud jste viděli ho zlobí a viděla, jak on zvládá svůj hněv." To se hodí vědět, s sebou dostatečně dlouhou dobu vídat v Váš nejhorší před rozhodování o významných otázkách. Není to, jak dobrý tvůj dobrý golf swing je, to je to, jak špatná je vaše špatná swing. Muž by mohl být skvělý člověk, má skvělý příjem, ale pokud spor prohraje vaše úspory hazard jednou za rok, udeří vás jednou za rok nebo má záležitost jednou za rok, může být pouze 20 minut z celého roku, ale Je nesmírně důležité 20 minut. Víš, co je pro vás nepřijatelné a Nevymlouvejte pro jinou osobu, nikoliv pro měření nahoru. Nesouhlasím s něco důležitého ze soucitu, viny nebo nepohodlí.

2) Nemáte sex s či provdat za muže, myslel, že se změní. Musíte mít všechny vaše Non-negotiables splněny předtím, než začnete některou z těchto kroků, nebo se budete cítit blázen a ztratil rovnováhu. Žena potřebuje cítit pohodlně a spokojený s tím, kdo on je ten den, protože on může nikdy nezmění. Kdyby se měnící ho její projekt, bude to jak lidé nešťastní.

3) Vytvořte seznam vašich top 5 Non-negotiables v partnerských a držet se ho. Pokud upřímnost je na tomto seznamu, nechoďte s ním, bude-li mu leží na vás. Pokud je k dispozici a dává vám Prvním z nich je na vašem seznamu, ale on ne, dál. Existuje spousta dobrých lidí, kteří wil být kompatibilní s tebou venku. Dejte si pozor na sňatku muže za své peníze sám. Existuje staré rčení. "Jestli sis za peníze skončí vydělávat to." Věřte svým instinktům a intuici bez ohledu na to, jak silná přitažlivost, nebo jak dobrý on se dívá na papíře. Kniha volání v jeden vám pomůže udělat.

4) Datum více lidí během dne čas, kdy odpočívají a bez pití alkoholu, takže si můžete opravdu naučit, co cítí právo a pohodlné pro vás. Podívejte se na kompatibilitu (máte rádi?), Komunikace (Jak dobře můžete hovořit přes problémy a vyjednávat?) A chemie (jak dobře dělat svou orgánů, jako každé jiné?) Pokud máte velký chemii, ale nejsou kompatibilní, budete mít dobrý sex, ale tvrdí, celou dobu. Pokud jste velmi kompatibilní, ale nemají chemie, budete jako bratr a sestra.

5) Dejte času a úsilí do učení, jak komunikovat s ostatními. Můžete mít skvělý kompatibilitu a chemie, ale když není možné konstruktivně komunikovat v obtížných časech, může slova rány a váš vztah může být poškozen, a možná zničeny pod rozvinuté komunikační dovednosti. Dr. Pat Allen říká, že intimita je postaven během těžkých časů, takže se učí ritualize vaší komunikace přes čtení její knihy, pobyt ženatý a milující, že Dr. Harley má velkou knihu s názvem jeho potřeby, její potřeby, stavební záležitost důkaz manželství. Vezměme si dělá před angažmá poradenství formálně podívat se na důležité kategorie dohromady. Tam je další kus moudrosti: Nevzdávejte své místo a pohybovat se v sobě, dokud máte snubní prstýnek a svatební den. Možná jste strávili každý večer za poslední 3 měsíce na jeho místo, ale jste stále hosta, pokud budete mít své vlastní místo.

Doporučuji knihy Volání v jeden a seznam pro každého, kdo hledá v nalezení dobrých vztahů.

Tak jsem dal na to na vás, jaký je nejlepší poměr nebo datování radu jste někdy slyšeli?

Online Dating Tips


úterý, června 29

Použijte Zákon přitažlivosti pro Seznamka Úspěch


Zákon přitažlivosti se vztahuje na všechno, co v životě. Takže pokud chcete skutečný datování a vztah úspěch máte spojence sami síly vesmíru kolem vás.