pátek, října 7

Proč byste neměli nechat zastrašit atraktivní ženy


To není tajemstvím, že jednou z největších překážek, že muži mají k blížící se velmi atraktivní ženy, je skutečnost, že se zastrašit je.
Když člověk slyší, že tyto ženy jsou stejně jako všechny ostatní ženy a že není důvod, aby se zastrašit, mohl by se domnívat, že tento argument, a přece sama o sobě nevylučuje jeho strach z blížící se a setkání těchto žen.

Avšak porozumění skutečné důvody, proč by neměl být člověk zastrašit velmi krásná žena dokáže být velmi efektivní způsob, jak odstranit ten stejný pocit.

Takže, tady jsou tři hlavní důvody, proč by se neměli bát mluvit s krásnými ženami:

1. Samozřejmě, ale často přehlížena Pravdou je, že atraktivní ženy nejsou tak vzácné nebo méně časté. Přejít na nějaký klub nebo bar a najdete desítky žen, které jsou velmi atraktivní a snadno by se kvalifikovat jako model či herečky. Takže ... krásné ženy, nejsou vzácné. Co je vzácné, jsou krásné ženy stejně krásné osobností.

2. Pamatujte si - co vás děsí, není ženskou krásu, ale její postoj. Žena je arogantní způsob provádění sebe, vyhýbat se kontaktu s očima, a chůzi s hlavou vysoko, je to, co je na ní působit jako nepřátelský, nešťastný, a jinak nepřístupné.

3. Pokud jste se setkali s několika krásnými ženami, pak víte, že pravděpodobnost, že jejich osobnost odpovídá jejich krása je velmi nízká. Ve skutečnosti, mnoho jestliže ne většina z těchto žen jsou nezajímavé, povrchní, vysoké náklady na údržbu a jinak nehodný trávit čas s. A to platí pro obě pohlaví.

Proč je to důležité? Inu proto, že jedním z důvodů, že kluci jsou zastrašováni krásné ženy, protože si myslí, že tyto ženy jsou Boží stvoření a mají zbožné, výjimečné postavy. Ale to je obvykle ne případ.

4. Mnozí lidé věří, že tyto ženy jsou krásné ", z jejich ligy." Tato víra nemá žádný základ v reálném životě. Netrvá dlouho, aby se rozhlédl, a všimněte si, jak mnoho krásných žen, datum a vztahy s kluky, kteří jsou fyzicky a jinak průměrný. Takže ... "Out of My League" argument je jen záminka, aby přijaly opatření, a ten, který by měl opustit.

Takže když uvidíte krásnou ženu, kterou chcete přiblížit, nezapomeňte výše uvedených bodů, je realistické a předpokládat, že se nebude všechno zajímavé, dokud a pokud se neprokáže opak. A to bude eliminovat velkou část svého strachu z blížící se jí.


středa, října 5

Jak Mark Zuckerberg Změna Seznamka


Od Jenna Birch 15.prosince 2010

Dnes byl zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg jmenoval TIME "Osobnost roku 2010." Kdyby lidé v TIME hledali hry měnič dostat toto vyznamenání, oni našli ten pravý. Zuckerberg nepochybně změnil způsob více než půl miliardy lidí připojit.

Přes Facebook a dveře mu pomohl otevřít pro další technologie sklouznout do našeho životního stylu, nyní můžeme sledovat působení našich přátel a rodiny ze vzdálenosti tisíců kilometrů. Nemáme ani vidět osobně. Což je úžasné, fascinující, děsivý a matoucí vše v jednom.

Nebudeme vám lhát. Tento nový koncept věku je jedním Jsme si jisti, můžeme už žít. Zuckerberg se změnila komunikace navždy a on rozhodně zaslouží TIME rozdíl. Nicméně bychom také rádi osobně poznámku Marka na další výkon.

Je to podařilo, aby se naše datování život, že mnohem složitější.

Tyto dny, kdy jste s někým rozejít, zapomeňte ho nechala jít. To trvá asi dvě minuty, jeho stonek Facebook zdi, vidět, že mluví s blond on se setkal včera v noci v baru, a cítí se naprosto rozrušený. Nyní, když potkáme někoho nového trávíme hodiny SMS, Facebooking a Tweeting odpovídá našemu potenciálu, a zároveň nedorozumění, spekulace a analýzy proto, že neumí číst své emoce prostřednictvím našich mobilních telefonů a počítačových monitorů.

Je to frustrující. Takže v datování a vztah komunikace, je nutné najít rovnováhu mezi Tweeting a mluvit.

"Negativní strana spoléhat pouze na e-mail, SMS a sociálních sítí jako jsou Facebook a Twitter je, že často je vaše komunikace je jednostranný," říká YourTango Expert Julie Spira, který napsal knihu o Cyber-dating, pravidla Netiketa: Jak na mysli své chování na webu. "Breaking Up příliš snadné on-line. Ve vztahu, je třeba zvednout telefon, nebo nastavit datum Skype slyšet něčí hlas, nebo riskujete, že špatně. "

Pokud jde o Zuckerberg stvoření, Spira dodává: "Není nic horšího, než zjistit, na zeď Facebooku, že jste již ve vztahu. On může změnit jeho status z "Ve vztahu" na "Single", zatímco vy jste stále ještě těší na sobotní den s ním. "

Také, pokud máte komunikovat jen prostřednictvím textů, tweety, e-maily a stěny příspěvky, můžete skončit hlava-nad-podpatky pro někoho, kdo je web persona, ale jeho reálné osobnosti.

"Pokud se spoléhat pouze na SMS a tweeting, můžete riskovat zamilovat do někoho, kdo zpoza klávesnice," říká Spira. "Není neobvyklé mít falešný pocit, že ve vztahu s někým, koho opravdu nevím."

Webové technologie se také změnil pojetí námluv, které může být trochu skličující. Je toho názoru, až příliš snadno vyhrát něčí lásku v těchto dnech, a to není dobrá věc. Osobně jsme rádi slyšeli někoho, kdo vlastně ptá se nás se slovy, na rozdíl od řetězec matoucích textů, ne?

Spira varuje před tím, data přes Facebook nebo textových zpráv. "Neptej se ven a potvrďte plány jen v textu," říká. "Je stále třeba prvek staromódní dvoření v kombinaci s dnešní technologií v moderním digitálním světě."

Á, pan Zuckerberg. Genius? Možná, ale určitě dělal datování hru více matoucí. Ale pozor, dáme-li úvěr úvěr je splatná. Při správném použití jeho rozšíření technologie otevřela několik způsobů, jak nás k dnešnímu dni efektivněji a sdílet trochu zábavy na cestě.

"Pozdě na rande? Odeslat textovou a dejte jim vědět, "říká Spira. "Flirtování na Facebooku a Twitteru může být zábavné a poskytuje okamžitý způsob připojení, ale nezapomeňte, aby se váš vztah z online do offline co nejdříve."

Tak, máme pár věcí poděkovat za Marka.

Možná je čas na "Osobnost roku", on by vytvořili multi-miliard dolarů firmu za méně než deset let, a on se mohl připojit 500 milionů lidí. Vše, co je v pořádku, ale Zuckerberg se také změnil způsob, jakým data.

No, to je to, co říkáme pozoruhodný.