úterý, dubna 13

Star Wars duo 'nejméně přesvědčivá'


Star Wars pár Natalie Portman a Hayden Christensen byl zvolen za nejméně přijatelný on-screen chemii filmových fanoušků.

Dvojice beat Ben Affleck a Jennifer Lopez výkon v Gigli - který byl dělán, když oni byli v reálném životě pár - na druhé místo.

Bývalý duo Tom Cruise a Nicole Kidman také seznam s Eyes Wide Shut.

Britská dvojice Keira Knightley a Orlando Bloom byl myslel "příliš Stiff Upper Lip" v Piráti z Karibiku.

3.000 film-diváci, kteří byli dotazováni na Pearl a děkan uvedl, že jejich vztah byl obrazovce prošpikované příliš staromódní romance a "ne dost chtíč".

Catherine Zeta Jones a sir Sean Connery výkon proti sobě v roce 1999 na Past přistál na páté místo.

Tam byl 39-rok věkový rozdíl mezi pár.

Affleck přistál v top 10 pro druhý čas, s jeho chemie s Kate Beckinsale v Pearl Harbor tím, že přesvědčit publikum.

Hugh Grant a Andie MacDowell vztah v romantické komedii Čtyři svatby a jeden pohřeb skončil na šestém místě v seznamu.

Gay romance mezi Heath Ledger a Jake Gyllenhaal v Zkrocená hora byl více přesvědčivější, pouze 5% respondentů říká, že nedokázal vyhrát je.

Madonna také vystupoval velmi v anketě, s ní dramatický vztah s italským hercem Adriano Giannini v smetla není daří čerpat v diváků.

Popová hvězda se v roce 2002 film s režisérem manžel Guy Ritchie, s vydáním ukázala být pokladna flop.


pondělí, dubna 12

Source Využívá Mobile Kompletní je DeviceAnywhere - Monitoring (TM), nové řešení pro Upravené monitorování a podávání zpráv


Mobile Complete, přední poskytovatel mobilních testování, monitorování a podpůrných řešení zaměřených na zlepšení nejlepší mobilní zážitky, oznámila všeobecnou dostupnost DeviceAnywhere - Monitoring (TM), nové, komplexní řešení, které umožňuje uživatelům vytvářet své vlastní upravené testy za účelem sledování a zobrazení výsledků prostřednictvím flexibilní rozhraní přehledů. Source Corp., která je lídrem ve dvouhře průmyslu více než 20 let s řadou mobilních, webových a hlasové nabídky, je první mobilní Kompletní zákazník využít sílu DeviceAnywhere - Monitoring. Source je pomocí roztoku pokračovat ve své rychlé expanzi na severoamerickém trhu mobilní zábavy. Podívejte se na Source Mobile výrobků http://m.lavalife.com.
Přečtěte si více

R�gles Rencontres can lead to Dream Match de carri�re


neděle, dubna 11

Turisté pokutován pro cyklistiku nahý v Srbsku


Bělehrad. Srbsko - Dva Rakušany a německy byla uložena pokuta pro cykloturistiku nahý na březích Dunaje v Srbsku, kde vlna veder poslal teploty stoupají.

"Policisté dorazili po upozorněni kolemjdoucí-by," řekl policejní mluvčí Stevan Krstic v severním městě Novi Sad.

Teploty v Srbsku a jiných částech Balkánu vznášel tvrdohlavě za poslední týden kolem 40 stupňů Celsia (104 stupňů Fahrenheita).

Všichni tři muži byli postaveni před soudce na základě obvinění z narušování veřejného klidu a pořádku a byla uložena pokuta 10.000 dinárů ($ 150) každá.

Zoo ma nadziej? Panda Porn pomo?e Gatunek


10 Seznamka úděl Breakers To vskutku ne


Došlo v poslední době hodně mluví o vyrovnání pro pana dost dobrý, díky nejnovější knihy Lori Gottlieb to, si ho vzala: Případ pro urovnání pro pana dost dobrý. Přes provokativní podtitul knihy, nicméně, Gottlieb nejnovější opus není opravdu o vyrovnání. Spíše, je to případ pro udržení otevřené mysli při posuzování nových mužů, místo hnidopišství nad bezvýznamných detailů povrchu. Což je důvod, proč jsme se dát dohromady seznam 10 pojednávají jističe, že ... No ... neměl opravdu považovat za řešení jističe. Jak se zamilovat S panem dost dobrý

1. Je to výrazně starší nebo mladší. Mnoho lidí soudit, když vidí květen-prosinec pár, mumlal něco o zlato-kopat a pumy a špinavé starci. V některých případech mají pravdu. To může být obtížné mít rovnoprávné partnerství, až obě poloviny páru jsou na různých místech v jejich životech, ale tam jsou hodně párů, kteří make to práce (Ashton and Demi, například). Jen ujistěte se, že jste přemýšlel o výhodách a nevýhodách mezery.

2. Je to plešatý. Styď se! I když je důležité být přitahovány k té, kterou jste s (bez fyzikální chemie, dobrý sex je dost tuhý), to nemá smysl, aby svévolně vyloučil celý segment obyvatelstva, právě proto, že sport duši patch, nebo mají pár kilo navíc, nebo jsou plešatění. Viděli jste, jak sexy Taye Diggs vypadá bez vlasů?

3. Je to žije daleko od vás. Long-vzdálenost vztahy (LDRs) mohou být drsné. Mohou být osamělý. Mohou být drahé. Mohou být frustrující jak na citové a sexuální úrovni. Ale může být také stojí za to. Několik YourTango zaměstnanci otřásly LDR, které prokazují, že-s pořádnou dávku trpělivosti-to může být hotovo. Jak řídit Long-Vzdálenost Vztah

4. Nemá vysokoškolské vzdělání. Nedostatek formálního vzdělání nemusí nutně znamenat, že není ambiciózní, chytrosti nebo šance na kariérní úspěch. Myslíš, že realitní makléř. Instalatér. Ultrazvuk technologa. Humrů. Všechny tyto práce vyžadují tvrdou práci, dobrý mozek a mohou mít čistá velké peníze, ale žádný z nich vyžaduje vyšší vzdělání. Pokud tráví své dny na gauči, na sobě nic, ale jeho tightie-whities a očekává, že vás nohy všechny účty, nicméně, budeme vám odpustil k zahození, že mrtvé váhy.

5. On je rozvedený. OK. Stop hyperventilating. Zatímco předchozí manželství může opustit s vážnými psychickými zavazadel, rozvod neznamená, že tam je něco špatně s osobou, která šla přes něj. Ve skutečnosti může být zkušeností odešla s lepším výhledem na to, co chce (nebo není potřeba), ve partner, a to, co funguje, když to přijde k jednání drsné spoty. V průběhu doby, může otevřít o specifika jeho rozvodu. Do té doby, soustředit se na tom, kdo on je jako člověk, ne, kdo je jako rozvedená osoba.

6. Má děti. Vážně, dámy. Stop. Hyperventilating. A pak, jakmile jste se trochu uklidnila, pozorovat. Způsob, jakým člověk jedná s (nebo mluví o) jeho děti mohou být velkým ukazatelem toho, jak dobře si skončíte s vámi zacházejí, nebo dokonce jaký typ otce, bude pro vaše děti.

7. On pochází z naprosto odlišné pozadí. Jste nervózní z toho, co lidé budou říkat, pokud jste den někoho mimo vaši rasu? Strach vaši rodiče budou zešílí, pokud jste skončili s někým z jiné víry? Pokud jste si jisti, dost pokrčit mimo jejich rozsudky můžete najít takové vztahy extra-prospěšný, pracovat prostřednictvím svého rozdíly bude mít za následek větší vzájemné porozumění a jiné kultury.

8. Vy jste demokrat, on je republikán. Dokud ani jeden z vás, je extremista, měli byste být schopen udržet věci občanské. Když nic jiného, bude vaše rozdíly, aby pro některé demagogické politické diskuse, a pokud jste navíc open-smýšlející, může to být zábava s oknem do nejvnitřnější myšlenky člověka, jehož politické hodnoty jsou natolik odlišné od své vlastní.

9. Ty mají různé zájmy. Vaše strava se skládá z těstovin a vegetariáni, to je hlavní masa jedlík. Miluje rozbít-'em-up dobrodružství flicks, že jste fanouškem diletantský fartsy. Stále máte Debbie Gibson ve svém iTunes hudební knihovna, on ... No, on raději nebudu komentovat svůj hudební vkus, protože by to mohlo ublížit své pocity. Třebaže je pěkné podělit s vašimi zájmy dalších významných, nechcete váš partner bude věrnou kopií vás. Pokud nechcete dát někdo trochu odlišné od vás šanci, může vás nikdy si uvědomuje, jak naprosto úžasné horor flicks jsou, nebo jak radostný horolezectví mohou být, nebo jak perfektní Pulp to "obyčejní lidé", zní, když se objeví na váš seznam videí přímo po "Debbie Gibson je elektrické mládeže."

10. Jeho příjmení je panenská blána, Wertzberger, nebo Hogge. Nedělejte si starosti. Dalo by se vždy vaše rodné příjmení.

Miksi Taken Miehet Flirt