středa, října 26

Big Seznamka mýty - a překvapivé pravdy


Mýtus: Když jste prepping jít na lovu, kladen na téměř neexistuje oblečení - mužů jako žen, které ukazují, hodně a hodně kůže.

Pravda: Nová studie publikovaná v časopise chování zjistili, že se kotouč na kluky, ideální množství masa, měli byste prozradit, je 40 procent. Plodin nahoru a mini překročí hranici od svůdné do skanky.

Mýtus: Pokud jste do chlap, udělat první krok na něj.

Pravda: usmát se na něj, ale pak čekat, až přijde k vám. Northwestern University studii zjistil, že ten, kdo se na blížící se obvykle skončí padající těžší.

Mýtus: při chatování ho na rande, zaměřit se na své společné zájmy.

Pravda: Diskuse o věci máte společného se budete cítit připojen. Nicméně, je také klíčem k mluvit o osobní zkušenosti a zajímavé koníčky, které se liší od jeho. Podle odborníků jsou vystaveny nové a vzrušující věci, zvyšuje chemickou dopaminu v našem těle, a to podle pořadí staví zájem a nadšení.

Mýtus: Jez nízkokalorické jídlo, jako je zelenina a salát, když se s chlapem, aby se ukázat, že jste atraktivní a dobře se o sebe starat.

Pravda: I přes nedávné studie z McMaster University v Kanadě, která zjistila ženy mají tendenci dělat jen to, že většina kluků vlastně jít o mláďata, která se bude jíst skutečné jídlo před sebou, říká Scott Kudia, autor Pokud je to láska, proč jsem I nešťastná? Ne, že byste měli věci svou tvář, ale lidé chtějí být s někým, kdo se bude sama kolem něj. Okusování králičí jídla čte jako falešný a hlídané.

Mýtus: První věc, která chytne pozornost kluci ", je vaše oči.