pátek, prosince 31

Vietnamský


Lonely malajské muži používají k cestě do Vietnamu, do obchodu pro "zásilkový" nevěsty. Nyní, k odporu skupin žen, nevěsty přijít k nim.

Desítky mladých vietnamských dívek jsou vystavovány v kavárnách v malajských městech pro potenciální ženichy pro zobrazení v organizování výletů do malajské agenty, noviny Star řekl v úterý.

Holky hledají lepší život a jejich chudých rodin každý obdrží věna z 20.000 až 30.000 ringgit (5600 dolar a 8500 dolar), v závislosti na dívčí krásu, řekl malajský politik Michael Chong, který litoval nových postupů.

Muži byli většinou bohatí nebo rozvedené nezadané, Chong řekl Star a dodal, že by dříve vybrali Vietnamci nevěsty z fotografií a letěl do Vietnamu, aby přinesl jim.

Ženská práva skupiny byly zděšen nový trend.

"Tato praxe může být kvalifikován jako extrémní formu sexuálního otroctví se uskutečňuje pod falešnou právní rámec," Maria Chin Abdullah, vedoucí skupiny malajských žen, řekl novinám.

Copyright © 2006 Reuters Limited. Všechna práva vyhrazena.


neděle, prosince 26

Angličanů nevěří jejich lásku partnery


LONDÝN: Britové jsou národem špionů, loupení skrze text jejich partnerů 'zpráv, odposlouchávání telefonů rozhovory a dokonce i nenápadné blízkým webové kamery a systémy satelitní navigace, průzkum odhalí.

Nejoblíbenější způsob vedení v evidenci partnera, je kontrola jejich textových zpráv, přičemž více než polovina (53 procent) dotázaných připouští tajně podívat. Číslo vyšplhá na 77 procent v roce 25 - 34 věkové skupiny.

Druhou nejoblíbenější způsob, jak zjistit, zda partner je láska-podvádět je číst své e-maily â € "42 procent ve Velké Británii řekl Undercover průzkumu, že provedla takový trik.

Třetí je staromódní jeden z prohrabávat kapsy partnera, (39 procent), což je technika oblíbený u žen.

Muži dávají přednost zlomit další nevyřčené pravidlo â € "čtení partnera deník.

Ani je mluvené slovo v bezpečí před odposlechem.

O jednom ze tří (31 procent) dotázaných v průzkumu, který zadalo Muzeum vědy v Londýně, pro jeho vědu ze špionáže výstavy, řekl, že tajně poslouchali v jejich partnera konverzace.

U malého počtu 1129 dotazovaných osob, řekl, že dokonce tajně nahrávali jejich partnera telefonní hovory pomocí diktafony nebo jiné takové zařízení nahrávat.

Tato metoda byla nejvíce populární s více než 55 let-věková skupina, kde jeden z 20 (5 procent), dali ruce nahoru. Tato věková skupina také lidí, kteří používají webové kamery a sledovací zařízení GSM.

Téměř jeden z 10 (9 procent) se uchýlili k prověřování jejich partner za nimi.

Harry Ferguson, bývalý agent M16, řekl: "Každý má schopnost být trochu špionážní každý nyní a znovu, a nemusíte mít Jamese Bonda miniaplikace vstoupit do světa špionáže."

Věda ze špionáže výstava končí v září.