neděle, prosince 26

Angličanů nevěří jejich lásku partnery


LONDÝN: Britové jsou národem špionů, loupení skrze text jejich partnerů 'zpráv, odposlouchávání telefonů rozhovory a dokonce i nenápadné blízkým webové kamery a systémy satelitní navigace, průzkum odhalí.

Nejoblíbenější způsob vedení v evidenci partnera, je kontrola jejich textových zpráv, přičemž více než polovina (53 procent) dotázaných připouští tajně podívat. Číslo vyšplhá na 77 procent v roce 25 - 34 věkové skupiny.

Druhou nejoblíbenější způsob, jak zjistit, zda partner je láska-podvádět je číst své e-maily â € "42 procent ve Velké Británii řekl Undercover průzkumu, že provedla takový trik.

Třetí je staromódní jeden z prohrabávat kapsy partnera, (39 procent), což je technika oblíbený u žen.

Muži dávají přednost zlomit další nevyřčené pravidlo â € "čtení partnera deník.

Ani je mluvené slovo v bezpečí před odposlechem.

O jednom ze tří (31 procent) dotázaných v průzkumu, který zadalo Muzeum vědy v Londýně, pro jeho vědu ze špionáže výstavy, řekl, že tajně poslouchali v jejich partnera konverzace.

U malého počtu 1129 dotazovaných osob, řekl, že dokonce tajně nahrávali jejich partnera telefonní hovory pomocí diktafony nebo jiné takové zařízení nahrávat.

Tato metoda byla nejvíce populární s více než 55 let-věková skupina, kde jeden z 20 (5 procent), dali ruce nahoru. Tato věková skupina také lidí, kteří používají webové kamery a sledovací zařízení GSM.

Téměř jeden z 10 (9 procent) se uchýlili k prověřování jejich partner za nimi.

Harry Ferguson, bývalý agent M16, řekl: "Každý má schopnost být trochu špionážní každý nyní a znovu, a nemusíte mít Jamese Bonda miniaplikace vstoupit do světa špionáže."

Věda ze špionáže výstava končí v září.