pátek, května 20

Touha vede k dovednosti 1


"Touha je projevem síly," píše Wallace Wattles v 'Věda zbohatl', "Tam, kde není moc buď vyvinut, nebo nevyvinutý, nic dělat, tam je nikdy žádné přání k tomu, že věc, a tam, kde je silná touha udělat věc, to je jistý důkaz, že pravomoc k tomu, že je silný. "

Mnoho lidí má velmi nízké vlastní-úcta, pokud jde o datování a vztahy. Často se člověk začne cítit, že oni si nezaslouží být s někým ..., že si nezaslouží milence. Nicméně, je to jen sebelítost přinesla sebe-uložené omezení.

Máte-li touhu dobré datování a vztah zkušenosti pak samotná skutečnost, že jste si, že touha znamená, že můžete dosáhnout také.

Stejně jako kluk, který chce hrát fotbal nebo sport nějakého druhu. Touha uspět bude doprovázena schopnost dělat tak.

To může být jen syrové schopnosti. To znamená, že často schopnost je třeba rozvíjet s vlastním vzdělávání, praxe a zkušenosti.


čtvrtek, května 19

Muž se zeptá ženy ho kopnout do matice


Guelph, Ont. - Muž obviněn z Guelph ptát žen, kopnout ho do rozkroku, jak se rozeběhl přes městský park je zdarma na kauci ve středu.

Soud slyšel, že v rozpětí jednoho měsíce, muž se přiblížil šesti žen a požádal je, aby "kopnout mě do koulí, 'říká i ten, který mu lékař doporučil kopy jako způsob, jak vyléčit chemická nerovnováha.

Pět žen odmítl jeho žádost, ale jeden ho kopl čtyřikrát.

Koruna řekl soud muži poděkoval ženu a odjel na kole poté, co byl vyhozen.

Guelph policie ve srovnání žádostí o exhibicionismus a položila šest neplechu obvinění proti 27-rok-starý Jarrett Loft.

Copyright 2007 The Associated Press.


neděle, května 15

Romance Podle Mars


Atlanta Journal-Constitution

Když můj přítel Kendall mi řekla, že byl nákup její přítel pila pro jejich jeden výročí, jsem couldnâ € ™ t pomoci, ale škádlit ji trochu. Nic říká romantika jako motorovou pilou! Protože jsem byl pomocný v úkrytu dar, dostal jsem ji vidět guyâ € ™ s odpovědí, když spatřil na to. Byl nadšen!. Dala člověku, co si opravdu wantedâ € | romantika podle Mars, Venuše ne.

Mnohé ženy si myslí, rudých růží, večeře při svíčkách, šampaňské, a pobyty překvapení víkendu, když si myslí, že romantiky. Muži dona € ™ t být nutně spojují všechny tyto věci s sentimentální romance, ale mnozí jít spolu s ním, abychom byli šťastní. V datování, romance Také na sebe bere různé podoby.

Když se dva lidé chodit, jednoduchá sladká gesta jsou plné romantiky, protože to je smíšené s možností něco hlubšího. Vzhledem k tomu, muži a ženy vnímají odlišně romantika, ženy někdy ujít romantická gesta, že muži zobrazení v datování.

Zeptal jsem se pár muž mých přátel, co romance znamená pro ně. Oni také společné to, co oni zvažovali romantická gesta. Překvapivě, je to didnâ € ™ t opravdu co do činění s ložnicí.

Muži opravdu kopat komplimenty. Se jim to líbí, když si všimneme, skvělé věci o nich, ať už je to pěkný komentář o jejich opasek nebo jejich Kenneth Cole pásu, ale úplně jíst to. Pomáhá v případě, že je vlastně kompliment skutečné, a ne přehnané.

Zakázková data. Jistě si můžete udělat rezervaci v restauraci vás zbožňují, případně, kde jste byli s nesčetnými jinými muži, ale vytvoření večer, který je speciálně zaměřen na váš dateâ € ™ s přáním, rád, a oblíbených skóre mnoha bodech se chlapi.

Malé věci jít dlouhou cestu. Chlapi se zdají být, že držet se celý â € œwe jsou snadno pleaseâ € pojem, a já se jen může začít věřit. Muži řekl, že i malé věci, jako s jeho oblíbené pivo u vás doma, jak se v síti NFL v digitálním kabelu, nebo ho kupovat ponožky, které křičí románek s nimi. Ukazuje se, že vám dost záleží, aby se úsilí, jen pro něj. Není na rozdíl od dámy, úsilí = románek.

Jaké jsou další muž-schválen romantická gesta?

Dámy, co je nejromantičtější datum, kdy jste zažili? Jak se vám romantika chlap jste spolu?

Chlapi, co je vaše představa romantiky v datování? Jak to změnit, jakmile vztah vyvíjí?

Má romance nebo nedostatek romantiky zjistit kompatibilitu?

Anklaget gravrøvere Dodge sex afgifter