neděle, května 15

Romance Podle Mars


Atlanta Journal-Constitution

Když můj přítel Kendall mi řekla, že byl nákup její přítel pila pro jejich jeden výročí, jsem couldnâ € ™ t pomoci, ale škádlit ji trochu. Nic říká romantika jako motorovou pilou! Protože jsem byl pomocný v úkrytu dar, dostal jsem ji vidět guyâ € ™ s odpovědí, když spatřil na to. Byl nadšen!. Dala člověku, co si opravdu wantedâ € | romantika podle Mars, Venuše ne.

Mnohé ženy si myslí, rudých růží, večeře při svíčkách, šampaňské, a pobyty překvapení víkendu, když si myslí, že romantiky. Muži dona € ™ t být nutně spojují všechny tyto věci s sentimentální romance, ale mnozí jít spolu s ním, abychom byli šťastní. V datování, romance Také na sebe bere různé podoby.

Když se dva lidé chodit, jednoduchá sladká gesta jsou plné romantiky, protože to je smíšené s možností něco hlubšího. Vzhledem k tomu, muži a ženy vnímají odlišně romantika, ženy někdy ujít romantická gesta, že muži zobrazení v datování.

Zeptal jsem se pár muž mých přátel, co romance znamená pro ně. Oni také společné to, co oni zvažovali romantická gesta. Překvapivě, je to didnâ € ™ t opravdu co do činění s ložnicí.

Muži opravdu kopat komplimenty. Se jim to líbí, když si všimneme, skvělé věci o nich, ať už je to pěkný komentář o jejich opasek nebo jejich Kenneth Cole pásu, ale úplně jíst to. Pomáhá v případě, že je vlastně kompliment skutečné, a ne přehnané.

Zakázková data. Jistě si můžete udělat rezervaci v restauraci vás zbožňují, případně, kde jste byli s nesčetnými jinými muži, ale vytvoření večer, který je speciálně zaměřen na váš dateâ € ™ s přáním, rád, a oblíbených skóre mnoha bodech se chlapi.

Malé věci jít dlouhou cestu. Chlapi se zdají být, že držet se celý â € œwe jsou snadno pleaseâ € pojem, a já se jen může začít věřit. Muži řekl, že i malé věci, jako s jeho oblíbené pivo u vás doma, jak se v síti NFL v digitálním kabelu, nebo ho kupovat ponožky, které křičí románek s nimi. Ukazuje se, že vám dost záleží, aby se úsilí, jen pro něj. Není na rozdíl od dámy, úsilí = románek.

Jaké jsou další muž-schválen romantická gesta?

Dámy, co je nejromantičtější datum, kdy jste zažili? Jak se vám romantika chlap jste spolu?

Chlapi, co je vaše představa romantiky v datování? Jak to změnit, jakmile vztah vyvíjí?

Má romance nebo nedostatek romantiky zjistit kompatibilitu?

Anklaget gravrøvere Dodge sex afgifter