sobota, února 12

Chcete-li mluvit člověk pro první čas


Setkání s novými muži on-line může být vzrušující a zábavný, ale nakonec se chcete setkat osobně. Vaše první telefonní hovor s on-line zápas může rozhodnout, zda vztah posune dopředu nebo končí. Udělejte si čas připravit se na úspěšné první telefonní hovor. Získat telefonní karty je dobrá možnost, že skončíte komunikovat s muži, které jsou mimo místní volání oblasti. Místní meziměstské hovory mohou být dost drahé. Cesta kolem toho dosáhnout, je dostat vizitka. Costco má telefonní karty za 2,9 centů za minutu, pro místní a dálkové hovory. To je srovnatelné s 10 + centů za minutu z místní telefonní společnost. Požádat o jeho telefonní číslo v zájmu zachování svého soukromí, ne aby se vaše telefonní číslo do svého on-line zápasy. Když jste připraveni hovořit po telefonu s vaší zápas, ať vím, v e-mailu. Řekněme, že nechcete, aby se vaše číslo, ale jestliže on věří si s jeho telefonní číslo, bude se vám s ním mluvil po telefonu.

více


pátek, února 11

Pár bojuje na jméno dítěte 'Metallica'


STOCKHOLM, Švédsko - Metallica může být cool jméno pro skupinu těžkého kovu, ale švédský pár, který se snaží přesvědčit úředníky, že je vhodný i pro holčičku.

Michael a Karolina Tomaro jsou zamčené v bitvě u soudu se švédskými úřady, které zamítl jejich žádost o jméno jejich šest-měsíc-staré dítě po legendární rockové kapely.

"Je to vyhovuje jí," Karolina Tomaro, 27, úterý řekl jména. "Je to rozhodující a ona ví, co chce."

Ačkoli malý Metallica již byli pokřtěni, švédská daňová správa odmítla zaregistrovat jméno, říkat to bylo spojeno jak s rockovou skupinou a slovo "metal".

Tomaro řekl úředník, který věc projednává také volal jméno "ošklivé".

Pár byl doprovázen County správní soud v Göteborgu, který rozhodl 13. března, že neexistuje žádný důvod zablokovat na jméno. Je třeba poznamenat, že tam už je žena ve Švédsku s Metallica jako druhé jméno.

Daň agentura odvolal k vyššímu soudu, frustrující rodiny zahraniční cestovní plány.

"Museli jsme zrušit výlety a nemůže dostat kamkoliv, protože my nemůžeme ji dostat cestovní pas bez schváleného jméno," řekl Tomaro.

Topp 10 tips for Dating Etter 40


úterý, února 8

Online Seznamka - Setkání Face-to-Face pro první čas


I když dnešní technologie znamená, že můžete vidět lidi 'žít', když mluví s nimi na počítači, co se webové kamery a Skype je tak populární, není nic takového, jako setkání, které člověk správně. Toto platí zejména, pokud jste začali on-line data někdo a vy jste měla sejít poprvé. Je přirozené, že je trochu obavy, pokud jste s někým poprvé. To není jen omezena na online datování, pokud jste někdy byli na jakékoliv datum, které první setkání je důležitý. Po tom všem, jak se říká, poslední první dojmy, a pokud chcete, aby vaše první den se promění v mnoha, musíte zajistit, že uděláte dobrý dojem. I když jste možná poznali navzájem on-line, face-to-tvář je zcela nová míčová hra. Důležité je si odpočinout, být sami sebou, a nechat všechno brát její průběh a probíhat přirozeně.
více