čtvrtek, dubna 7

Nebezpečný svět online dating


Zdarma Ugg Boots (malý či velký, 1 pár za osobu Limit). Omlouváme se, lidičky, ale tato nabídka je k dispozici lidem, kteří žijí ve Spojených státech pouze pro lodní dopravu z důvodů.

BALTIMORE - Tento týden, neohrožený Joan Allen má čelil divočině online datování a vrací se z ní nebezpečnou expedici do vyprávět příběh.

Joan: Šel jsem na můj první den Match.com minulý týden a chtěl bych sdílet některé červeno-vlajkových signálů. Za prvé, zeptal se muž velmi osobní otázky, jako je â € œWhy jste nikdy nevdala? Youâ € ™ re, krásná a inteligentní, â € a â € œWhat červeno-vlajkových signálů jste pozorovány o mně? Â € To bylo naše první rande, a já jsem cítil, jako by byl rozhovor mě. Rozhodl jsem neměl co ztratit, tak jsem mu odpověděl upřímně. Řekl jsem, â € œThe první červené vlajky-signál je youâ € ™ ve prostě musel dva dvoulůžkové martini, a já bych se obavy o své drinking.â € Jeho odpověď? â € œMy sestra je alkoholik, ale Iâ € ™ m ne. A Iâ € ™ m nebude change.â € Netřeba dodávat, že jsem nikdy neslyšel od něj znovu.

Dan: Zní to jako den pracovala perfektně. Pro mě, první den je rozhovor situace: kdo jste, co jste o tom, teď vstát a dát nám točit. I dona € ™ t, že jeho otázky, nebo vy, byly z řady, jak si oba naučili, co jste potřebovali vědět â € "a ISNA € ™ t, že je lepší to udělat hned bat, spíše než po silnici po youâ € ™ jsem byl datování této osobě pět nebo šest měsíců?

Joan: Když jsem řekl, můj přítel Carol o mé datum, nabídla několik z jejích oblíbených červených-flag znamení o seznamování přes internet: muži whoa € ™ ve nikdy nebyl ženatý, muži, kteří dona € ™ t zavolat, když říkají, že budou muži , kteří jsou velmi kritičtí, muži, kteří říkají, negativní věci, o svých bývalých manželů, a nejlépe za posledních â € "po třetím nebo čtvrtém dni se stejným mužem, když se dostanete domů od tohoto data a kontrolovat vaše e-maily a zjistíte, že hea € ™ s online chatování již s jinými ženami.

Nyní dámy, zpívat na melodii â € œMy Oblíbená Things.â € â € œWhen hea € ™ s negativní, když hea € ™ s záludný, když wonâ € ™ t zavolat zpět, dejte svému účtu vyprší od zápasu, a pak to wonâ € ™ t vypadat tak bad.â €

Dan: Tak Iâ € ™ ma pěší červené vlajky, jak Iâ € ™ m 44 a nikdy nebyl ženatý ... a taky ne! Vlastně, všechny tyto použijí na ženy stejně. A here € ™ sa několik dalších: ženy, kteří píší, kteří mají zájem a pak zmizí z povrchu zemského. Ženy, které vás za samozřejmost. Ženy, které cana € ™ t vypořádat s mana € ™ s kamarádky. Ženy, které říkají, youâ € ™ re skvělý start, ale pak klesá komentáře o své oblečení, vlasy, domácí â € "dámy, muži mohou být hrudkovitý, ale WEA € ™ re nejsou hrudky hlíny pro vás plísní, aby nás jako my, nebo Vezměte si jinde. Ženy, které vidí vnímán ústrky v každé slovo či gesto omluvy a poptávky, bez večeře a pedikúru, ale nemají žádné problémy, svržení atomové bomby-velké urážky o výše uvedené oblečení, vlasy, domov, a pokud poptávka omluvy WE, aby byli informováni WEA € ™ re být Wimpy.

A já jsem dona € ™ t, že se nikdy ženatý se počítá jako červená vlajka. Toto je obvykle zastávají lidí, kteří byli oddáni, si uvědomil, že udělal chybu, hloupý, se rozvedl a nyní přijmout, že â € œmisery miluje companyĂ € konceptu, podpora všichni ostatní kolem nich, aby učinili totéž hlouposti. Myslím, že můj drahý Joanie, že ty a já, jsou příliš inteligentní, aby si vzít jen kvůli bytí ženatý. Chceme, aby osoba, která je pro nás nejlepší na všech úrovních, citově, mentálně, fyzicky, duchovně, takže pokud a když jsme to vzít, je to jednou provždy!

Joan: Amen!

Dan Collins je nevyléčitelně jeden 40-něco, spisovatel a místní PR odborník. Joan Allen je známý dohazovač mimořádný a autor â € œCelebrating jednotné a Získání lásky Právo: Od Pat do Soulmate.â €


Kde se nalézají hlavní Online Seznamovací služba


Se vzácnou výjimkou každý chce mít zvláštní, že někdo v jejich životě. Lidé tráví hodně času a snít o tom, plánování, a tráví poměrně hodně času hledáním to. Možná jste sami hledáte zvláštní, že někdo, a vy jste si mysleli, že byste viděli, kdybyste mohl najít na internetu. To je jistě možné, a to se stává pořád. Sám jsem našel můj manžel on-line a my jsme byli neuvěřitelně šťastní za posledních 7 let. Ale je nutné připojit se k přední online Seznamovací služby s cílem nalézt osobu svých snů? Možná, ale zde jsou některé věci pro vás mít na paměti.

Online dating Svět je plný lidí, kteří nehledají vážný vztah. Tam jsou některé fantastické seznamovací služby tam, že vám pomůže najít osobu, své sny, ale musíte se ujistit, že osoba, kterou najdete také sní o tom, někoho, jako jste vy. Některé z vrcholu seznamovací služby místo velký důraz na reklamy obrázku osobní, a tam určitě není nic špatného. Ale seznamka, který se, že budou mít tendenci přitahovat hodně pneumatiky kickerů, lidé, kteří jen chtějí podívat na fotografie atraktivních mužů a žen a nejsou opravdu vážně hledání celoživotního partnera.

Tam jsou také datování služby, které se specializují na hledání někoho, že je kompatibilní s vámi a vaší vlastní libosti a nelibosti. Tyto služby jsou skvělé a já osobně vím, někteří lidé, kteří našli navzájem pomocí těchto webových stránek datování a jsou nyní žije šťastný život s sebou. Takže tady je jehla v kupce sena. Není opravdu přední online Seznamovací služby, top ty všechny mají své vlastní skvělé vlastnosti. Výběr ten, který je pro vás to pravé, protože je individuální, kde musíte být. Protože když si najít správné online datování služby najdete perfektní den.


středa, dubna 6

Seznamka boom není jen pro pod-40 sada


Nejmladší baby boomu bude zase letos 43 let a nejstarší 60 boomers jen otočil.

Tyto boomers jsou nejrychleji-rostoucí populaci dvouhry. Match.com zprávy, že více než-50 singlů je jejich nejlukrativnější demografické. Představte si, že! Jen jednu generaci zpátky, byla láska a sex odsunuti na základě-40 set. Život vnoučat, most a stolní tenis Na pořadu jednání byla pro přes-40s.

Dnes, to je romantika a sex pro generaci, která se jejich jméno v volný-milovat éry.

A v tom spočívá problém - mnoho boomers nikdy sjednané pro bezpečný sex. To nebylo ani na radaru. Buď oslavil před AIDS dnů po narození-control-pilulky-chráněný sex, nebo jste si vzal osoba, která byla určena k celoživotnímu váš sexuální partner.

Chicago Sun-Times

Proč jsem vykřikl 'kunda' na můj kabel společnosti hlasovým systémem automatických odpovědí, nebo lidské problémy vyžadují lidské řešení.

Dnes, boomu v jejich 40s, 50s, 60s a za se ocitli nově jediné - buď kvůli přežití vlastního partnera nebo k rozvodu. A bytí se na scéně opět datování může být skličující. Mnozí z této generace nikdy tolik jako řekl, že slovo "kondom", nebo měl hodně zkušeností datování.

Přesto průzkumu AARP dvouhry v jejich 50s 40s, 60s a zjistil, že polovina respondentů věří, že sex je klíčovou součástí dobrých vztahů a šťastný život. A 34 procent z 40-plus jsou ženy datování mladší muž! Singles v 60. letech bylo zjištěno, že nejšťastnější členy svazku.

Nicméně, uprostřed boom Boomer datování, je demografický, který se po sobě zanechal. Koncové části boomu generace, stejně jako předchozí generace, které epidemie vdov, které ztratily své manžely. Podle AARP, tam jsou čtyřikrát tolik vdov jako vdovci. Téměř jeden-třetina žen 55 let a starší ztratila manžela a zůstat svobodný, zatímco pouze 9 procent muži.

Trend boomu roku by mohla poskytnout nějakou inspiraci k těmto ženám.

Mnoho vdov pocit viny o datování znovu. Ona může cítit, jako by ona je cizoložství. Ona se může cítit, že její "husa se vaří" sexuálně nebo že ona si nezaslouží romantické štěstí už nyní, že její partner je pryč. Muži nevypadají jako sužován tyto pocity a omezení.

Tam je také otázka dětí - jehož nesouhlas datování po smrti rodičů může být hluboký. Mnoho žen prostě vzdát ani bych nevěděl, kde začít, pokud se chcete k dnešnímu dni.

Dobrou zprávou je, že výhody datování se nemění s věkem. Každý má nějaký důvod pro bytí jeden, a není důvod strávit zbytek svého let sám.

Datování v zlatých letech znamená, že většina z těch "pravidel" stanovená, když jste byli mladší neuplatní. Většina vdovy a vdovci se nedívá znovu oženit. Hledají někoho, aby si své dny s. Krása je to, že oba jste pochopili, jak vzácný je každý den - život sám o sobě nabízí tohoto pohledu, stejně jako ztrátu manžela. Seznamka jako vdova nabízí obrovské uznání za kvalitní čas spolu.

Polovina starších singlů plnit své nové lásce zájmy prostřednictvím sousedů přátel a příbuzných. A ta druhá polovina? Oni jsou pravděpodobně zapojit se do nových aktivit a možná i pouštět online.

Takže se nebojte dostat se zpátky ven. Život je čekání.


úterý, dubna 5

Pomstychtivé nevěsta žaluje uprchlý ženicha


Filipina nevěsta žaluje její bývalý snoubenec poté, co utekl s jinou ženou před svatební obřad dokonce skončil.

Pár měl skoro hotové říká jejich sliby, když žena se objevil v zadní části kostela a křičel, že svatba by měla přestat, Philippine Star noviny dnes oznámila.

Ženich - který byl asi říkat 'já' - váhal, než chůze ženy a objala, a pár utekl v taxi, noviny přidán.

Nevěsta řekla, že trpěla 'nenapravitelné škody' a nespal dobře po incidentu v prosinci.

Ona je údajně snaží 549.630 pesos ($ A14, 729) jako náhradu škody.

One in Four Couples Meet Online


pondělí, dubna 4

Nespokojený klient žaluje Seznamovací služba


Její zkušenosti s Schaumburg-založené Seznamovací služba loni odešel Galina Safir rozzlobený místo v lásce.

Safir řekla, že souhlasil s platem Blízcí přátelé Inc 4.000 dolarů za uzavřeno s muži, kteří, stejně jako její, byla ruská, židovská a ne starší než 52.

Místo toho, potenciální partnery, ona přijala doporučení pro bylo něco, ale Safir tvrdí v žalobě podané v pátek v Cook County. Safir, který by nebylo možno dosáhnout pro komentář, žaluje Blízcí přátelé za plnou náhradu, řekl, že společnost uvedla v omyl.

Blízcí přátelé, ale vypráví jiný příběh. Marcia Engel, společnost členství ředitel služeb, řekl Safir neuvedla její preference pro židovský muž původem z Evropy až do měsíce poté, co podepsali smlouvu na 36 doporučení v lednu 2005.

"Měla stáří... [Ale] její profil karta říkal, že ona byla otevřená všem náboženstvím," Engel dodal, že Blízcí přátelé nezahrnuje státní příslušnosti na svém seznamu preferencí klienta.

Blízcí přátelé vyzývá oblek 'absurdní'

Blízcí přátelé dali Safir, pak 49, celkem 10 doporučení pro muže odpovídající její profil, a ona souhlasila, že setkat se dvěma. První byl 53 let a židovský, zatímco druhý muž, 47-rok-starý, nebyl Žid, řekl Engel.

Soud neposkytuje specifika o muži, Safir byl zřízen s, ale tvrdí, že porušil Blízcí přátelé Illinois Seznamka Služby zákon tím, že dává Safir plnou náhradu, když to nedokázal najít ji vhodný zápas.

Blízcí přátelé ředitel Tracy Choubmesser volal soud "směšné."

"Je to v náš prospěch, aby odpovídaly lidem co nejdříve," řekla.

'Neexistují žádné záruky'

V minulém roce, Better Business Bureau z Northern Illinois obdržela 251 stížností na seznamovací služby, mluvčí Steve Bernas řekl. Dvacet-dvě procenta z těch stížností proti Blízcí přátelé, ale společnost, která tvrdí, že má tisíce klientů, je v dobrém stavu s předsednictvem.

Bernas řekl Seznamovací služby získat svůj podíl na stížnosti, protože nelze vždy poskytnout to, co zákazníci očekávají - pravou lásku.

"Společnost se nebude vytvářet někdo za vás," řekl. "Spotřebitelé musí pochopit, že jste při šanci, neexistují žádné záruky, bez ohledu na to, co prodejci říct."

Ve stejné době, seznamovací služby chránit se železo-oděné smluv, které často nechávají nešťastné klienty bez nohou stát na soudu, když věci nefungují ven, Bernas řekl.

To je důvod, proč je důležité, pro-by být Seznamovací služby klientům číst drobné písmo před podpisem smlouvy a zaplacení stovky, ne-li tisíce dolarů.

Illinois Seznamka Služby zákon dává klientům tři dny, než odstoupit od smlouvy před podmínek stane právně závazná.

Zprávy Google

Grootste Internet Dating Fouten


Pracovišti Romance


Pojďme si čistého logistiky zde. Řekněme, že jste mladý profesionální - možná 25, 30, nebo 40 - a vy jste jediný. Jste zaneprázdněni s vaší kariéry, ale chcete potkat někoho. Kde je ten bude dít?

Ne na vysoké škole, kostele, nebo společenské kluby - toto nastavení může mít pracoval jako místa pro setkávání či dvě generace dříve, ale teď už ne.

Barové scéně? Ha, ha ... stěží.

V těchto dnech - snad nevyhnutelně - mnoho lidí v západní New Yorku se sejdou a brát si lidi, s nimiž pracují.

Je to trend, který je sledována na vnitrostátní úrovni stejně. V roce 2003, národní sdružení podnikatelů zjistila, že 30 procent dotazovaných odborníků chodil spolupracovník, a 44 procent z těchto vztahů v manželství skončilo. Třetina vztahy byly krátkodobý záležitosti.

V Buffalu, i když žádná přesná čísla nejsou k dispozici, rozhlédněte se kolem firemních kanceláří v jedné místní firmy - Rich Produkty - odhaluje ohromující příklad tohoto jevu:

V jedné osobě devět-oddělení v Rich, celkem šest lidí jsou ženatí, aby lidi, které potkali, nebo pracoval s na Rich. Dalším je v současné době datování spolupracovník.

Které by mohly tuto funkci, neoficiálně řečeno, většina manželských pracovišti v západní New York.

"Vlastně jsem vzal Tim práci, když jsem sem přišel," řekl Lorena Mathien, 36, projektový manažer Rich, která byla vdaná za svého manžela, Tim Mathien, jiný zaměstnanec Rich, po dobu 10 let. "Když jsem hovořil tady, on vytáhl můj životopis. Když jsem přišel, on držel dveře pro mě.

"Já prostě nikdy si ho," řekl Mathien s ironickým smíchem. "On není můj typ."

"On musí být tvůj typ," interjects Kimberly Rayburg Borkowski, 32, spolupracovník z Mathien, kteří si vzal kolega, Henry Borkowski, před dvěma měsíci. "Je to tvůj manžel!"

Proč se to děje

Odborníci v oblasti vztahů na pracovišti - kteří dělají spoustu podnikání v těchto dnech se společnostmi, které chtějí, aby návrh písemných koncepcí na pracovišti datování - křída jev až několik klíčových faktorů.

Lidé jsou setkání a brát si jejich manželé později - ne na střední škole nebo vysoké škole ještě. Střední věk pro první manželství je nyní téměř 27 mužů a mírně vyšší než 25 u žen, data sčítání lidu ukazují.

Více manželství jsou také obyčejné.

A mladí lidé tráví více času v práci, často snaží se uspět v konkurenčním poli, a to nechává tak málo času pro volnočasové aktivity, jako je socializace a neformální datování.

"Pravděpodobně nejbezpečnější místo pro setkání lidí je v práci. Ale to je pravděpodobně jedno z nejhorších míst, setkat se s lidmi," říká Ethan A. Vítězství, Kalifornie-založený lidských zdrojů odborníka, který provozuje celonárodně známý zvítězit Associates a který byl nazván "Seznamka car" pro jeho potok-ne-nesmysl přístup na pracoviště vztahy.

Proč je to nejhorší? Většinou tyto vztahy na pracovišti nekončí v manželství, řekl zvítězit. To může vytvářet problémy v práci, když scénáře milostný vztah, bez ohledu na dobu, končí.

A i když kolega-párů skončí u oltáře, Vítězný varoval, zlomyslnost a zvěsti o zvýhodňování, které obklopují úřad vztahy nikdy slábnout. Často se vztahují na manžele, stejně jako datování páry, "řekl.

"Existují vždy bude obvinění z nadržování," řekl zvítězit.

Vidět vzhůru

Byste se jen těžko přesvědčovat zaměstnanců Rich Produkty, které.

Tyto co-pracovníků řekl, že vidí výhody je ženatý s kolegy je mnohem větší, než nevýhody.

Dojíždění dohromady je skvělé pohodlí, řekl Kim Borkowski, projektový manažer Rich po dobu 10 let, kteří se setkal s jejím manželem, správce sítě, když šla do jeho útvaru, zda její počítač byl opraven. "Můžeme tak dosáhnout na dojíždět," řekla.

Výhody mohou být také lepší pro oba manžele, pokud používají společnost plán, který nabízí více na jednoho z manželů, Rich zaměstnanci řekl. Společnost denní stacionář - in-house vystrojit pro zaměstnance - je přístupný na obou manželů také, a to dělá rodinných setkání a obědů je to možné.

"Není to jen osobní prospěch, je to takové rodinné dávky," řekla Ann Marie Klosko, projektový manažer, který byl v Rich 19 let, posledních 14 z nich má ona byla vdaná za Gary Klosko, jiný zaměstnanec Rich. Pár má 3-rok-staré dítě do péče společnosti den.

Pak je tu společná kultura.

Tito zaměstnanci Rich říkal, že to ušetří čas a je více zajímavý rozhovor doma, když mluví o práci, protože oba víme, na stejném pracovišti a stejní lidé.

"Je to společné kultury," řekl Lorena Mathien.

Nalezení humor

Ale co o tom úřad zlomyslnost, ti šeptá, že zúčastnit se nebo oženil s kolegyní někomu pomohli prosadit?

Úřad vztahy jsou skutečně složitější, když pár pracuje na mnohem různých úrovních společnosti - starý nadřízený-podřízený hlavolam.

V roce 2003 průzkum 1000 odborníků, kariéra Vault.com webu zjistil, že většina zaměstnanců - 21 procent - si objekt do úřadu vztahů nadřízený-podřízený charakter. Lidé jsou více přijímat, když prolínají kolegové jsou vrstevníci, průzkum našel, ačkoli 7 procent řekl, že vztahy by nikdy nemělo být dovoleno, aby se stalo.

V Rich Produkty kanceláře, je většina zaměstnanců ženatý s lidmi na stejné úrovni v rámci společnosti.

Není zlomyslnost, říkali, a oni by si ji nechat trápit se jich, jestli tam byl.

"Přemýšlejte o tom tímto způsobem," řekla Ann Marie Klosko, "Pracujeme pro rodinný-vlastněné firmy. Bob a Mindy Rich jsou ženatí a mají své kanceláře tady."

Jeden zaměstnanec, který je ženatý s vynikající, Nicole Schalk, 28, řekla, že má důvěru ve své schopnosti v oblasti financí ve společnosti, a tak to nevadí, že její manžel tří let, Robert Schalk, drží režisér titul v oblasti financí ve společnosti.

"To nemůže mít ublížit, podle mého názoru, ale stále si myslím, můj úspěch je můj vlastní," říká Nicole Schalk, kdo řekl firmy v módě předem o svém vztahu na začátku.

Ona ani jednou rozptýlené situace se smíchem.

V jednání, během okamžiku, kdy se zdálo, že počáteční napětí, Nicole se shýbl, zvedl Bob je hrnek s kávou, a napil se.

Je tu dobré smát.

"Myslím, že někdy se lidé cítí trapně více o něm než my," řekla.

http://www.buffalonews.com