čtvrtek, července 15

Destinace: Manželství. Trasa: někdo &rsauo; s Guess.


Od HANNAH SELIGSON

Náporu megaselling vztah knihy jako "angažovaný Elizabeth Gilbert je: Skeptický mír s manželství," který sedí v č. 9 na New York bestseller faktu Times seznamu týden Únor 19, a Lori Gottlieb je "vzít si jej: Případ pro urovnání pro pana dost dobré ", který je v č. 18, by mohlo vést k přesvědčení, že ženy závazek-phobes a uberpicky Daters jsou moderní překážky vztahů a manželství.

Přesto a 2007 anketu o Meredith, výzkum a marketingová společnost, zjistila, že 73% žen narozených v letech 1977 až 1989 místo s vysokou prioritou na manželství. To zní právo na mě. Je to postoj, který se vynořil znovu a znovu v rozhovoru s jsem provedl s mladými ženami na knižní projekt o dlouhodobý svobodný vztah. Na rozdíl od našich Boomer a hippie matky, které porušil pravidla 50. let, moje generace je manželství-smýšlející. Ale společnost je poselství mladým ženám, jsou tak smíšené, že cesta k tomuto cíli byla zakryta, a občas, blokován. Ti z nás, v naší 20. a 30. letech vím, že datování-a dostat se do vztahu, který vede k manželství-je v otočení dvojznačný, namáhavé, matoucí a často srdcervoucí.

Tak proč se "ruku" a "angažovaných" létající z regálů? Vzhledem k tomu, že to, co všichni populárních knih na toto téma se uskuteční v průběhu let, desetiletí i staletí: Leželi stanoví pravidla, ošetřování lásku, romantiku a vztahy, jako kdyby byly měřitelné a kontrolovatelné. Chcete-li být mladá, svobodná žena, kteří chtějí usadit se v dnešní době se na Divokém západě datování historie. Daters jsou draví pro radu, aby chaos, i když pochází z knihy, jako "si ho vzala," že jim nadává, nebo jako "angažovaný", tvrdí, že manželství je hrozné instituci pro ženy (i když autor dostane zapřáhl do její monografii konec).

"Lidé jsou zoufale hledají, aby tam venku, protože chtějí být v spáchán vztahy," říká Jessica Massa, 26, který je rozvojových WTFIsUpWithMyLoveLife.com, interaktivní fórum s cílem pomoci mladým lidem smysl jejich vztahů nebo chybí. "Ale nedostatek informačních tabulí a pokynů, je dělat to velmi těžké se dostat do bodu, kde jste skončili v jednom."

Můžete žít spolu, ale jen dokud jeden z vás dostane velký pracovní nabídku v Londýně. Můžete jít na večeři a do kina, ale nejsou ani jistý, jestli to bylo skutečné datum. Již není, že sociální naléhavost, která tlačí páry do další fáze.

Naléhavější otázkou datování pro mladé ženy dnes není, že jsou skeptičtí ohledně manželství nebo příliš vybíravý, ale že jejich potenciální manželé jsou v méně spěchu na kravatu uzlem, než jsou. 2005 hlasování, "Příchod věku v Americe", který průzkum 18 - k 24-rok-staré, zjistila, že ženy měly okrajem dychtivost: 55% uvedlo, že by chtěli být oddáni v příštích pěti letech, ve srovnání s pouhými 42% mužů.

Adam Rich, 29, editor Thrillist, denní e-mail výbuchu zaměřené na mladé lidi, říká to vše nejednoznačnost je zakryt tradiční pochod k manželství a dává kluci větší volnost, pokud jde o volný čas datování. "Celý tento soubor klišé ukazatelů-volání dívka se jí zeptat na nápoje, později večeři datu-se stávají méně datování normou. Co když Facebook zprávy ji, aby se na vinárna, kde se podíl malých tabulek? Tam, kde to má dát je na plánu k oltáři? "

Beth Bailey, autor knihy "Z přední verandu Zpět Sídlo: Námluvy v Twentieth-Century Americe," myslí, že toto by mohl být bezprecedentní poprvé v historii na datování a dvoření. "Nedostatek pravidel a struktury v datování znamená, že je stále těžší, než to vůbec bylo se dostat na místo, kde manželství se jeví jako zřejmé, další krok," říká.

Paní Massa říká, že mnoho knih o vztazích, které si přečetl "nedávají mi ležel na zemi." Konstatuje pan Rich: "Je-li manželství je cíl, to je nyní stále více jasné, jak jeden by měl dát jednu nohu před ostatními. "

Jen to není chyba moje generace pro nedostatek snahy. Fault paní Gilbert, paní Gottlieb a podobní-ti, kteří projekt své vlastní neurózy na nás ostatní.