sobota, října 1

Jak přilákat ženy


Nebojte se o svých problémech se ženami vůbec. Soustřeďte se na udržení šťastný persona.

Dívka, se kterými pracuji, je vždy nevychovaný, to dělá ji velmi neatraktivní. Vždycky jsem si myslel na ni jako uglo, až jednoho dne, kdy byla velmi šťastná a já jsem si všiml, že jí moc sluší.

Když jsem byla v nejlepší náladě, jsem přitahovala nejvíce ženy.

Když jsem hledal pro ověření, jsem odmítl nejtěžší.

Když jsem byl nejvíce arogantní, lidé začali mě se nejvíce.

Když jsem se snažil chovat jako nejchytřejší, řekl jsem nejhloupější věci.

Časy, kdy většina dobrých věcí se mi stalo, byly doby, kdy jsem byl v dobré náladě začít.

Době, kdy to nejhorší, co se mi stalo, byly doby, kdy jsem byl ve špatné náladě.

Co to znamená?

Musíte vytvořit svůj vlastní štěstí. Z toho se bude všechno zapadne na své místo. Pokud jste závislí na světě, aby to pro vás, máte štěstí, být pryč.

Mnoho z těchto tipů a filozofie se snaží ukázat, jak falešné štěstí a spokojenosti. Například:


* Displej Confidence *

Proč ne už se spokojit se svým životem, a kde jste šel? Pak se nemáte čeho bát opravdu, a ty jsou přirozeně jistý.


* Úsměv a do očí *

Z jakého důvodu máte na ne úsměv a pohled do očí člověka najdete atraktivní? To je místo, kde se chcete podívat, ne?


* Nepoužívejte pokorně *

Proč si třeba něco udělat pro tuto osobu? Nenechte si všechno pro sebe? Proč jim upřeli stejnou nezávislost?


* Buďte nafoukaný a Funny *

Proč byste se do sebe humor? Proč by ne být vtipný? Po tom všem jste v dobré náladě.


* Být dominantní *

Nemáte vůbec představu, co chcete dělat? Proč by vás krok a vyslovit svůj názor? Proč odstoupit a nechat někoho jiného, ​​kdo je pánem situace? Nemyslíte, že jste hodni dost?


Samozřejmě můžete dělat všechny tyto věci v nafukování svého ega, ale pak (když se budete tvrdě odmítnut), zjistíte, že to není správná cesta. Musíš vyrůstat: pryč s ego, pryč s nejistoty, pryč s více než analýzy, pryč s povyšování, pryč s arogancí, pryč s racionalizací.

Ať se vaše nafoukaný a vtipné postoj pochází z pomyšlení na "Všechny holky mě chceš." Ať se vaše vláda pochází z "Já jsem lepší než všichni ostatní." Ať se vaše sebevědomí pochází z "se nedokázali rozpoznat kvalitu." Být skutečný člověk a brát věci tak, jak jsou.

Nesnažte se zapůsobit na lidi, nesnažte se svádět holky, nesnažte se zůstat silný, dominantní, sebevědomý, atd.

Jen se snažím zůstat šťastný, a vše ostatní bude následovat.

A ať se nikdo křeč svůj styl.


středa, září 28

Přítelkyně


Zde je tip, který jsem osobně oblasti testován mnohokrát s vynikajícími výsledky. To se říká že je důležité mít kamarádku.

Tato dívka by měla být dobře vypadající a vztah máte s ní bude přísně platonický. Žádný sex, žádné líbání, bez Hanky ​​Panky. I v případě, že ztratí svého přítele, je beznadějně roku pitomci, nebo cokoliv, nebudete jeskyně k ní možné mít sex s vámi, protože vy jste její dobrý přítel.

Jakmile jsou tyto pocity, že se projde, stane se jejím nejlepším přítelem. Ona bude vždy mluvit o vás lidi a hlavně holky. Nuže, zde je důvod, proč tato nová holka přítel bude mít velký přínos pro vás:

Dokáže poradit na oblékání návyky. Ona vám může pomoci nakupovat a dát dohromady oblečení, které vám bude atraktivní. Můžete odrazit myšlenky pryč a ona vám řekne pravdu.

Měli byste se učit vařit teď a co lepší způsob, než vařit pro své mládě přítel! Bude milovat, oba budou mít skvělý čas. Ujistěte se, a ví, co má ráda k jídlu. Většina dívek je hmotnost při vědomí, takže vařit něco, co nebude cítit provinile jídle. Ryby, zelenina, kuřecí maso, atd.

Díky mé mládě přítel, když jsem se vařit holka, mohu odříkat, kolik kalorií je v tom či onom. Další body pro mě. Také většina dívek v těchto dnech nemohou vařit stejně jako jejich matky a babičky, takže to je mysl vyfukování zkušenost.

Je to velká opora pro vás a protože jste její dobrý přítel, ona bude také jim příkazy pro vás přirozené.

Potkal jsem skvělá holka Není to tak dávno, protože jsem holka přítel s ní setkal v koupelně a ona si stěžovala, že všichni kluci v klubu se dorks. Můj přítel mě seznámil s dívkou, a mluvil jsem až do té míry, že jsem byl se dívka minut později! Všechny zahajovacím utkání již bylo pro mě udělal z ní.

Chick přátelé dělají dobré přátele! Ale stačí jeden, ne 10. Ona vždy řekne, proč, co dívka, kterou jsou datovány nebo sledují to, co by vás zajímalo, aby se o nich. Skvělé rady z vnitřní ženské mysli!

Je-li dobře vypadající, a vy dva hit klub, ženy budou upozorněni více.

Setkal jsem se servírka po který byl stále já a můj přítel holka něco k pití. Šel jsem do baru, aby ji chytil, a změnit pořadí pití. Servírka se zeptal, jestli moje přítelkyně ještě chtěl stejný nápoj předtím objednali. Řekl jsem, že není moje přítelkyně, ona je můj nejlepší přítel.

Ta dívka se rozzářily oči a řekla: "Wow, to je neobvyklé." Odpověděl jsem, že se mi líbí mít kamarádku, protože je to příjemné trávit čas s ženou, která mě nezajímá a jen být přátelé. To vzkázal, že jsem člověk a dělám volby. Pak jsem se usmál a vrátil se na své místo.

Servírka, ve snaze zjistit, jestli jsem pravdu, řekl svému příteli: "Tak vy jste jen kamarádi, co?" Můj přítel odpověděl, holka "Hell Yeah!" Gary je skvělý kamarád pro mě! "

Můj přítel a kočka servírka a já jsem se vrátil na své místo později a nějaké pití. Objala jsem svého přítele na rozloučenou a ujistili se, že si ve své kabině v pořádku (další bod pro mě v očích servírka). Že servírka a já jsem měl sex po celou noc a ona byla opravdu pohodlně kolem sebe. Nyní barman ve své práci chce nějakou akci ode mě! Blázen!

Chick přátelé vás vypadat dobře.

Byl jsem venku stále čerstvý vzduch při čekání na svého přítele do konce chození na záchod a všiml si, že tyto dvě dívky feny se všichni muži jako u lidi k nim. Jako obvykle jsem si jich nevšímal.

Šli ke mně a začal mluvit. Jsem to běžné. Nyní, můj přítel je solidní 9 s bangin "tělo a tyhle holky jsou 8-9. Věděli to a myslel jsem to věděla taky, ale já jsem nehrál na své hloupé hry, ani jsem si je na podstavci. Pořád se snaží Razz mě, ale bez úspěchu. Jedna dívka dokonce řekl: "Vsadím se, že nikdy nic tak dobře předtím!"

V té době můj přítel odešel, položil jsem ji kolem ramen a řekl, ostatní dívky, kteří byli překvapeni, že jsem si užil setkání je a my jsme odešli. Příští týden jsem spal s jedním z nich a řekla později, že si mysleli, že jsem lepší než muži, které se obvykle schází a ptali se o své mládě přítele, který byl se mnou tento konkrétní čas.

Vysvětlil jsem, přátelství a věc, oni byli ohromeni a ptali se mě, jestli se někdy k sobě. Odpověděl jsem, že to byl můj přítel a to mě neláká ji tímto způsobem. Opět platí, že jelen ve světle reflektorů pohled z obou.

Je to nekonvenční mít přítele, platonický druhého pohlaví, tak to funguje skvěle.

Trik je v tom, že je dobrý přítel jí ve všech směrech přítel může být. To znamená, že když je na sucho s datování, a ona je podvědomě sexuální návrhy, nebudete působit na ně. VY jste muž a uděláte rozhodnutí. Bude milovat jako přítele ještě za to, že působí na své přání, aby ležel vás. (Věřte mi, že v určité fázi pokusu položit vám.)

Pokud si položit ji, políbil přátelství a všechny tyto výhody sbohem. Tak to nedělejte! Ona vám pomůže získat více mláďat, než si dokážete představit.

Včera v noci mě a můj současný milostný zájem (které můj přítel představil holka mě) byl venku. Všichni tři jsme hit taneční parket, a protože můj přítel holka ví, nebudu se jí dotknout, nebo si špatný nápad, ona byla broušení na mě, stejně jako můj milostný zájem. Všichni muži ke mně přišel později a chtěla znát mé tajemství. Dostal jsem mnoho nápoje v noci z kluků, kteří chtějí poradit, a čísla 2 dívky, které mě viděla tančit s nimi.

Tak vidíte, vy kvalitu projektu, když se objeví dva hot chicks. Vlastníte kloubu. Každý věděl, že tam jsem vlastnil a my jsme byli nejvíce populární.

Protože můj přítel mládě, ženy, warm up na mě, když jsem mluvit s nimi a já říkám něco jako "a tohle je moje nejlepší kamarádka Kelly." Samozřejmě, že dívka chce vědět, co se děje, tak jsme i jí, a pak jít na záchod (typické pro ženy). To je místo, kde můj přítel mluví holka mě a odpovědi, všechny ty typické ženské otázky, pokud jde o lidi. Skončil jsem s tou dívkou večer domů.

Tak to funguje skvěle, ale vaše kočka přítel musí být dobře vypadající a ona musí být ten typ dívky, která nosí hezké oblečení, atd.

Takže, tady je to, co můžete udělat pro sebe a naučit se jednu nebo dvě věci:

Vždy se jí pomoci s radou o kluky. Pomozte jí obrazovky její případné milostné zájmy. Dodržujte mužů, kteří přišli k ní a chat. Všimněte si, co říkají, co dělají, a dívat se na řeč těla. Dozvíte se tak tím, že sleduje jejich selhání, nebo její hodnocení číslice, a navíc můžete provést další skvělý chlap přítele. (Ale pozor, možná se snaží být milá, abych se k ní.)

Vždy nabídnout jí pomoc, pokud si myslíte, že by mohla využít. Chránit ji a působí, jako by ona je jako sestra na vás. Koneckonců, měla by být! Je opravdový přítel, ne fakery! Žena vědět, když jsme předstírat, takže se nemusíte to udělat. Navíc se potloukal s Hottie vás připraví na jejich plnění. Stanete se pohodlně kolem horké holky, natolik, že již nebude vás neklidné a nervózní.

Pomozte jí tak moc, jak si můžete být její záchranná síť, když jste mimo. Jakmile chlap by ne za odpověď, když byl na ni bít, tak jsem mu řekl, porazit ho. Byla trochu naštvaný a chtěl jít na záchod.

Skupina dívek u vedlejšího stolu viděl celou věc. Zeptal jsem se aspoň roztomilé jeden stůl v případě, že by doprovod mých kamarádů do koupelny. Ona souhlasila a horký přišel a byl ohromen! Koupila mi pije zbytek noci a přišel další den, aby mi dal nějaké milující. Myslela si, že jsem ty úžasné chlap, jakého kdy potkala, zvláště když moje holka přítel jí řekl, jak jsem úžasný ....

Takže si kamarádku, pomoci jí, být dobrý přítel a ona se otevře další dveře pro tebe, než jste si kdy dokázali představit.

Nyní je důležité si uvědomit, že nemusíte políbit zadek holka přítele moc. Nechcete, aby se objeví slabá, jen chcete, aby se k ní jako jeden z vašich kamarádů, aniž by všechny prd vtipy, atd. k ní chovat jako dáma, a už se nikdy dívat na prsou! (No, ne se chytit.)

Miluji svého přítele a mládě, že je jeden z mých nejlepších přátel. Dostane mě položil celou dobu a ona je ráda, jak to udělat. Pomáhám jí s mužem rady po celou dobu a já jsem jí pomohl splnit skvělý chlap jako já, není to tak dávno. Ona je navždy děkoval mi za to. Dívám se na to jako by to byla moje uznání jí za pomoc mi tak!

Jedna poslední věc, může tato nová holka přítel není dívkou, kterou kdysi pokusil trefit a ona přistála na vás v ní "Řekněme, být přátelé" zóně. Je to dívka, kterou hledají pro nic za nic víc než přátelství. Bude zaskočeni tímto, a budete vypadat neuvěřitelně v očích.