úterý, srpna 30

Vytvořit jednoduché rozhodnutí snadno a rychle


Člověk nikdy koktat, přemýšlet nad, nebo investovat hodně duševní energie v průběhu analýzy, většinou poměrně všední rozhodnutí, které musí být v milostných záležitostech. Když se zeptáte dívku, které jste plánu a konkrétních doporučení. Ne, "Co chceš dělat? Nevím, co chceš dělat?" Ty vedou. Všechno, co musí udělat, je souhlasit. Pokud by nesouhlasí s určitým návrhem, pak si ji odvedl k jiným návrhem.

Datum večeře? Otevřete dveře auta pro ni. Zaparkovat v první volné místo uvidíte. Ty přístup hostitelka žádá, "Stůl pro dva v nekuřáckém prostoru." Nebo pokud není hosteska, rychle průzkumu scénu, vybrat tabulku a hlavu za to. (Možná se ptáte vaše data "Je to tabulka v pořádku s tebou?" Nic špatného na tom, zdvořilý.) Můžete si menu, nahlížet krátce na pár minut, pak ji položil a pořádek. Jakmile jste oba dojedli, si vyberete ověřit a zaplatit.

Bez ohledu na to, jaké je datum jdete dál, ať už je to datum večeře v restauraci, večírek u kamaráda nebo den v parku, tam jsou desítky jednoduchý malý rozhodnutí, která musí být provedena. Jako člověk, je to vaše práce organizovat data, postarat, aby se věci tak, jak snadné a příjemné je to možné pro dámu.

Vše by mělo plynulý. Ve skutečnosti, ona je trochu soudě jste na na tom, jak hladce se datum "flow". Pokud se toky, bude se k závěru, že data se děje tak, že existuje určitá chemie mezi vámi dvěma, a ona bude mnohem pravděpodobnější, že bude chtít vidět znovu.

Pokud datum není flow, tedy hodně trapné pauzy, zatímco vy se trápili tyto drobné rozhodnutí, bude se začínají pochybovat o tom, že jste ve skutečnosti druh muže, kterého hledá. Bude začne pochybovat o "chemii".

Kromě zvýšení počáteční úspěch z roku zvýšením průtoku, je třeba pokračovat v těchto jednoduchých malé rozhodnutí - snadno a rychle - dokonce i poté, co začnete vidět někoho, kdo pravidelně. Proč? Vzhledem k tomu, aby tyto druhy malých rozhodnutí snadno a rychle, je jednoduchý způsob, jak sbírat respekt.

Pamatujte si, že respekt je jedním z nejdůležitějších prvků romantický vztah. Jestli se nebude vás respektovat, bude se nikdy milovat ... nebo dokonce chtíč po vás. Sbírat respekt z dam je rozhodující pro váš úspěch romantické.

Existuje mnoho způsobů, jak málo pro vás sbírat respektovat (předmět budoucího článku). Jedním z nejjednodušších je zpracování těchto rozhodnutí, body s lehkostí. To je také jeden ze způsobů, jakým lidé velmi často přišroubovat ... a ani si to uvědomit.

Představte si, že dorazí na stejné restaurace s datem. Jedete kolem dokola hledají nejlepší místo. Není hosteska, takže i její stát a pokusit se rozhodnout, kde by měl sedět. Po několika minutách, se vybere stůl a vy dva na to hlavu.

Číšník přijde znovu a ptá se, jaký chcete pít. Myslíte si, že pro druhé, zeptejte se, co mají, pak poté, co vede dolů v seznamu, se konečně něco vybrat. Až se vrátí, aby se vaší objednávky, jste stále snaží rozhodnout, co chcete, stále studuje menu. Vaše data je připraven na zakázku. Můžete požádat o více času.

Když přijde kontrola, necháte ho sedět na věčnost, a zároveň se snaží rozhodnout, zda byste měli zaplatit, nebo by měla platit polovinu, nebo cokoliv jiného.

A tak to jde ... dál a dál, jako to po celou noc. Můžete váhání na jednoduché malé rozhodnutí ... brání průtoku a chemie ... a ztrácí více a více respektu v očích data.

Co dělat? Kde zaparkovat? Co na objednávku? To vše jsou příklady "rozhodnutí bodů", které se vyskytují poměrně často v milostných záležitostech ... a tato rozhodnutí body současnosti máte možnost sbírat respekt od Lady ... nebo projektu slabost.

Samozřejmě nemluvíme o přijetí diktátorským přístupem ke vztahům. Jestli chce dělat něco jiného, ​​nebo sedět někde jinde, nebo platit za večeři ... dobře. Tyto malé věci se opravdu nezáleží na vás. Po tom všem, co jste si vaše oči na obraz - baví.

Pamatuj si ... nerozhodnost v člověku je velmi nežádoucí vlastnost, a bude zase žena off rychlejší než plesnivé pár Scooby-Doo šortky boxer. A když nebude políbit na dobrou noc, začne filtrování hovorů, a nikdy nevyjde s vámi, že druhý den ... budete mít nikoho vinit, ale sebe.