sobota, srpna 13

Pět Co je důležité zvážit O Seznamka


Každý, kdo to dělá. Ne každý miluje. Ať už si datování, nebo jej najdete stresující a hrozné, víte, že pokud jste někdy najdou ten, kdo může zastavit roku života navždy, musíte to udělat. Pánové, stačí datum holky, pokud jste někdy najdou ideální právě pro vás. Takže zde je několik dobrých rad pro vás.

Mimořádná datování je možné rozdělit do pěti nejdůležitějších věcí o datování girls.They jsou:

Dívky nejsou lidi. Oni si nemyslím, že to je zábava na zvuky tím, že umístí jejich ruce v jejich podpaží a se chovat jako okřídlené zvíře. I když jsou opilí, ale ne takhle. Uložit tento typ chování pro noční chlapa.

Dívky nejsou lidi. Nemyslí si, že je cool chlubit předchozí vztah dobytí. Nechtějí vědět o ditzy blondýna, kteří měli co říct, ale nejúžasnější rack jaký byl kdy vytvořen. Stejně tak si myslí, že je skvělé, že jejich muž vítán každá žena na místě. Vezměte si vaše data na jiné místo, jen aby se na bezpečné straně a nikdy, nikdy, nikdy uvést své ex-přítelkyně.

Dívky nejsou lidi. Nemají rádi, že tě vidím ukázat na jejich dveře v dolní staré džíny s levnou pět Buck pizza v ruce. Věř mi to jedno. Možná později - jak později, stejně jako poté, co se děti mládež - to bude v pořádku pro tento typ, co se stane. Ale teď, prosím, kluci: osprchovat, dát na něco pěkného, ​​jako je khaki kalhoty a svetr košili, a květinami v rukou místo mastných fast food.

Dívky nejsou lidi. Nemají rádi, když jejich datum vytáhne buy-one-get-one-bez kupónů v restauraci pokladny. Na tom není nic špatného na obchod, zejména v těchto těžkých ekonomických časech, ale používat ty zadarmo, když jdete ven s mámou (kdo bude milovat své spořivosti), nebo nejlepší kamarád (kdo by si nevšiml ani jedno, jak jste si zaplatili). Nenuťte vaše data si myslím, že to nestojí za plnou cenu.

Dívky nejsou lidi. Nemají říhání a prdění soutěže vesele zajímavé a příjemné. Kdo může přijít s většinou tiché, ale-Most-jeden smrtelný i bez předchozího upozornění není nic, co být hrdý, v závislosti na ženské poloviny populace. Ani není tak cool, aby mohli chrlí ven melodie k "hvězda-posázený plakát." Opět uložit pro fotbal Noc s Frat bratry.

Vzpomínka na pět nejdůležitějších věcí, na paměti, o datování dívky se dostanete dál než cokoli jiného, ​​co se týče mají velký čas na vaše data. Pět nejdůležitějších věcí, na paměti, o datování dívky také umožňují získat více než jeden den se stejnou paní. Existuje spousta lidí, kteří vám nabídnou spoustu rad o datování, a dokonce i někteří, kteří se jednoduše říci: "Buď sám sebou."

To není tak strašné radu, ale věřte mi, je-li být sám sebou obsahuje některé zakázané akce v pěti nejdůležitějších věcí, na paměti při datování dívky seznam, nebuďte sami. Být lepší. Pamatujte si těchto pět nejdůležitější věcí, o datování dívky a mít lepší život datování.