úterý, července 17

Webová stránka zaměřená na přilákání A Girl


Datum teplejší dívky, vedoucí z roku pánské rady společnosti, právě oznámila zahájení provozu informační stránce věnované na pomoc muži, naučit složitosti, jak přilákat dívku.

Místo, které oživila, 19. března, má několik volných články a tipy, které pomohou demystifikovat ženská přitažlivost. Téma, jak přilákat dívka dostane desítky tisíc dotazů vyhledávačů měsíc a je ten, který poplete mnoho svobodné lidi.

"Je to velmi pult-intuitivní," vysvětluje Rob soudce, zakladatel Girls Datum žhavější. "Tak mnoho mužů snaží dekódovat ženskou chování. Muži si často myslí, příliš logicky o přitažlivosti, když by se blíží to emocionálně. "

Hodně z rad na webu závěsy na téma "emoční inteligence." Soudce se domnívá, že pokud lidé mohou lépe porozumět ženské emoce, může se naučit vyvolat ty emoce v atraktivním způsobem.

"To se podíváte, jaké zájmy žen," vysvětluje soudce: "Tak hodně z toho je založena na emocích žen vyplývají z věcí, která jí-z toho, co jedí, na výstavy, které sledují."

Soudce neortodoxní filozofie byla horkým tématem pro muže i ženy. Blogger byl pozván k účasti v panelech žen na datování často, aby muže pohled na datování hry.

"Baví mě získání zpětné vazby od žen," vysvětluje soudce. "Nemyslím si, že některé z rad dávám je hanebné, nebo divný. Většina kluků hrdí na to, cvičit tipy, které četli na mém blogu a ve svých výrobcích. "

Ačkoli některé ženy blogeři reagovali s méně než příznivé recenze přístupu rozhodčího na datování. V poslední době psaní blogger pro The hravý napsal kousavou recenzi soudce je "Top 10 nejlepších textů celého času" zprávy, prohlašovat, že soudce byl povzbuzování mužů, aby přijaly cookie-cutter přístup k datování.

"Vždy budou existovat kritici," směje se soudce. "Myslím, že skutečnost, ženy bloggeři mají tak viscerální reakce na můj druh materiálu dokazuje jeho účinnost. Myslím, že říkám lidi, aby si ženy emocionální. "

Rob soudce strávil posledních 5 let učí lidé setkat se a přilákat ženy, a to jak prostřednictvím produktů a živé koučování.

Datum teplejší Girls vydala několik knih o setkání a získání ženy. Magnetická zpráv je nejnovější verze od soudce.