pondělí, května 14

Studie říká, že republikáni mají nejlepší sex, demokraté nejvíce


Nová studie provedená seznamky Match.com zjistil, že self-popsal jeden, konzervativní republikáni mají větší šanci dosáhnout orgasmu při sexu, než stoupenci jiných politických přesvědčení.

Liberální demokraté byli ti nejméně pravděpodobné, že se plnění sexuální intimita, i když údajně mají častěji sex než jejich protějšky konzervativní.

"Jednotný studium v ​​Americe" dotázal 5000 osob a zjistili, že 53 procent z jednotlivých konzervativních republikánů je pravděpodobné, že dosáhnout orgasmu při sexu, ve srovnání s 40 procenty liberálních demokratů.

Nicméně, konzervativní republikáni měli méně sexu za posledních 12 měsíců, než kterákoli jiná skupina dotázaných v průzkumu. Oni byli také s největší pravděpodobností nikdy neměli sex.

Studie byla vypracována na Match.com ve spolupráci s Dr. Laura Berman a biologického antropologa Dr. Helen Fisher.

Některé další zajímavé sociologické zjištění studie:

Liberální demokraté jsou s větší pravděpodobností hledat partnera, se smyslem pro humor, smysl pro nezávislost, někdo to považují za jejich rovný a někdo, kdo sdílí srovnatelnou životní styl.

Naopak konzervativní republikáni si podobně vyhrazena volby ve svých kamarádů, kteří se rozhodli pro někoho, kdo má srovnatelné zázemí a politické příslušnosti, kteří mají zájem v manželství.

Postoje o sexuální aktivity také zdálo, že odráží větší politické stereotypy spojené s každou skupinou. Například, Republikáni byli s největší pravděpodobností hlásit se těší sex v manželství vztah (40 procent). Demokraté byli s největší pravděpodobností užít sex v přislíbená, ale svobodný vztah (48 procent) nebo soužití (36 procent). A ty, bezstarostných libertariáni jsou s největší pravděpodobností těšit na "ležérní hák-up" (46 procent).

A zatímco republikáni podle všeho změnit své preference pro politického kandidáta každý týden, je to demokratů (65 procent) a registrované libertariáni odst. 66 procent), kteří jsou ochotni mít jednu noc, na rozdíl od 49 procent republikánských respondentů.