sobota, listopadu 6

Snaha o Seznamka


Jedno odpoledne, přes přeplněné kavárně, Professional datumovka viděla muže, kterého měl rád. Nepříjemně znát sebe, ona rostla stále, ztrácí její myšlenky. Stáhla se na ni svetr, pocení lámání rychle.

"Jsem tak nervózní," řekla tato žena, která dělá na živobytí učit ostatní, jak najít lásku.

Vzhledem k tomu, Professional datumovka, přes všechny její let know-how a zkušeností, není odolný. Vzhledem k tomu, Professional datumovka, pro lepší a horší, je v současné době jediný. A protože se již rozhodla, co bude dělat dál.

Ona napsala její telefonní číslo, na kousku papíru. Jen její číslo. No name. Žádné vysvětlení. A když muž v modré košili šel její stolu, ona se náhle otočil její místo a bez jediného slova, nebo stejně jako přetrvávající pohled složitě zasadil papíru v ruce.

"Musíte se snažit," řekla. "Musíte riskovat. To je to, co jsem říct své klienty."

Jmenuje se Alma Rubenstein. Ona je 37 let a zakladatel Professional datumovka, místní společnost, která nabízí osobní konzultace romantika, ona je datování trenér, dohazovač a poradce v záležitostech srdce, šatník a připravit.

Ona je bývalá herečka, která občas najde práci dělá televizní reklamy, přičemž poslední z on-line reklamy na Norton, antivirový software firmy. Jednou za čas, ona dostává malé royalty kontroluje film ve kterém ona měla trochu roli.

Ale jestli poznáte ji, to asi je z jedné z mnoha reality datování ukazuje, ona se objevila v, včetně "Bachelor", "Blind Date", "řetězy lásky a" Single v LA "-" každý sýrový reality datování show, jež lidstvo zná, "řekla," a já jsem stále svobodný. "

Ona je, aby ti, kteří opravdu vědí své, mnohem zranitelnější, než se zdá. V její vlastní milostný život - vlastní pátrání po mate - její rozhodnutí není bezchybné, a ona se nemusí vždy řídit tím, co se káže. Tak, jak se jí nárok na trenéra zhrzený?

Ona může citovat žádné formální pověření za to, že studovala psychologii na vysoké škole. Ona je však vždy romantické a ochotni riskovat jiní nejsou. Její neformální pověření se zdají být jemně vyladěné smysl pro empatii, a tisíce mil dlouhou cestu-své vlastní testy a selhání. A ona je trvalá.

"Být herečka po dobu 10 let, celý svět bylo zamítnutí. Nemám ani slyšet slovo 'ne' už ne," řekla.

Jako odvětví, její činnost je malé a diskrétní, ale anecdotally tyto služby se zdají být stále, i přes - nebo možná právě proto - šíření on-line seznamovací služby, jako je Match.com, který Rubenstein sama používá.

"Všiml jsem si, tam jsou tuny online datování služby zatím všichni se stále zdržuje jeden," řekl Rubenstein. "Tam nebyl nikdo k překlenutí propasti mezi lidmi a služeb. Uvádím vzdělání."

Není to levné. Ona poplatky klienty vzhůru 2.000 dolarů radit jim pět týdnů, méně, pokud chtějí jedno-denní konzultace a člověka, to, co nazývá "kamikaze" sezení. Práce může být intenzivní a hluboce osobní. To není neobvyklé pro slzy se zbavit, a tajemství odhalil. Špatné návyky mohou být zlomené. Nové boty by mohly být zakoupeny. Riskování je podporováno.

Být jediný a být profesionální datumovka, "pokračuje oběma směry," řekl Nawell Huff, další datování trenér, který pracuje s Rubenstein. "Lidé si myslí, 'Je opravdu bude, aby mě naučil, co potřebuji vědět?' Ale také si myslím, že je lepší, protože budeme schopni pochopit, co prožíváš. "

Rubenstein hostí speed-dating noci, a mixéry, a obecně vede život, který může být popisován jako forma tvrdý-line, militantní, dvouhra aktivismu:. "Vždy se flirtovat-ready je vaše auto čisté ... zbavit? Vaše ošklivé oblečení. Všechny vaše oblečení by mělo být vaše dobré oblečení. Lidé jsou hladoví, aby se spojení! Ženy chtějí muže být přímým! Neutíkejte z toho divný pocit v žaludku, spusťte se k němu! "

Kromě Huff, ona zaměstnává tři další trenéry různých věkových kategorií a asistentka, a má obchodní partner.

Brian Ford je v mnoha ohledech typický klient. On je 39, nedávno rozvedl, software návrhář pro Microsoft, kde působil více než 10 let - což je důvod, proč peníze "nebyl problém" v najímání Rubenstein. Neměl datum hodně dříve, než on se setkal s jeho manželkou, ke komu on byl ženatý pro šest roků, a nebylo dne, protože moc.

Ford se setkal Rubenstein na dvouhry akce konané v kasinu nazvaný "skok za lásku." Měla stánku tam. On byl prodán během několika minut. "Mluvila o své vlastní zranitelnosti," řekl Ford. "Zdálo se, že velmi nohama na zemi a porozumění."

Během jejich druhém zasedání, ona pitval jeho osobní život, třídění nezdravé vztahy, si myslí, že má s jeho ex-manželka, matka a bratr. Ona ho šťouchl proniknout do jeho vášně po práci. Během několika měsíců, on opustil jeho zaměstnání. Je tenká hranice mezi terapeutem a datum trenér.

"Terapeut není ti to říct, řezat nos vlasy," řekla, "nebo třeba vaše křídlo žena, nebo opravit jste se s někým, nebo jít nakupovat s tebou."

Najmout ní je najmout někoho, kdo je váš velmi upřímný, velmi aktivní nejlepší přítel po dobu pěti týdnů. Bude vás ženicha a šaty vám a vy kompliment, kritizovat vás, a vy opravit. Ona vás naučí, v jistém smyslu, jak se jí. Je velmi dobrý v jediném bytí. A když poukazuje na to, že není jistý, jestli je to dobrá věc, nebo špatná věc.

Ona byla v lásce dvakrát, ale nikdy nebyl ženatý. Natočila dobré rozhodnutí a ty špatné. Ale štěstí může změnit v minutě Seattlu, a pár dní poté, co se setkal s modro-shirted muž v kavárně, její telefon zazvonil a zeptal se jí ven. O týden později on byl "super", a krátce poté se hlásil v jiném e-mail, "Typické muž Seattlu. Potřeby pomáhat tlačit obálku. Jsem v neustálém boji s pasivním muži. Pomoc!"

Rubenstein se přistihla, že zahrnuje známé útěcha: Byl to studijní zkušenost, něco, co by mohlo pokračovat, možná použití v poradenství klientům. Jak pro sebe ... dobře, Professional datumovka, je stále svobodný. Ale ona má naději.

Un consumatore su cinque aperta a interventi di chirurgia estetica