sobota, září 29

5 Známky Dating Zoufalství


SPOJKA časopisu Janelle Harris říká, že nutkavé muž hledající obětovat hodně kvůli mít teplé tělo v jejich postelích nebo v novém Beau podle jejich stranách. Zde je návod, jak se navrhuje stanovit, zda strach z toho, že jeden je stále v cestě.

Pořád výmluvy pro něj.

Znám ženy, samozřejmě dostat porazit jejich muži pravidelně a jiní, kteří byli mollywhopped by se chvástá a blouzní o jejich bezcennosti. Ale oni ještě najdou důvod hájit své muže čest - a to nejen proto, že jsou podmíněny ho na piedestal, ale proto, že jsou tak se ho bojí, oni by raději odpustit chování než čelit zjevný fakt, že on nestojí emocionální a mentální investice. Stačí mít muže.

Nebyl jsi jediný déle než týden v celém životě v dospělosti.

Někteří odborníci říkají, že to trvá dva roky se odrazit úplně z předchozího vztahu, možná i déle v závislosti na okolnostech situace a emocionální stav lidí provádějících opět staví na nohy ...

Můžete důvod, "No, je to lepší než být sám."

On podváděl, že je líný, ale dýchá, a položí docela dobrý kus trubky, tak jste se rozhodli, aby to fungovalo s ním místo toho, riziko pobytu promočená v sprostnosti jako zbytek z nás v tomto 42 procent. Ale zlato koláč, vezmu jeden přes řešit jakoukoliv dobu. Myslím, že jsme všichni měli. Dokonce J. Lo a Halle.


Proč je to tak těžké skórovat?


Denise Ryan, Vancouver Sun

Ženy v zadní tabulky úzkého pruhu na Granville Street jsou shluk dlouhých zámky, funky doplňky, mix opálené a spravedlivé, přirozeně sportovní orgány a diskrétně otřela lesk na rty. Rozhovor o nemožnosti nalezení man-láska v zemských odrazí Lotus mezi divokém smíchu a promyšlené reflexe, dokud tabulky ztichne a předmět nakonec potopí, jako kámen hozený do neskutečně tmavé kteří chtějí dobře.

"To není veselý problém," říká Jodi Derkson. "K dispozici je vážným problémem."

To je Vancouver, ženy vysvětlit, v konverzačním zkratky, která vypovídá o městských široce údajné nedostatky u přímých daters. (Stejného pohlaví Seznamovací ve Vancouveru má svou vlastní sadu příležitostí a výzev, které zaručuje, celou druhou článek.)

Pro mnoho singlů, jsou odrazovým můstkem do vzdálených břehů lásky zlomené nebo chybějící - se vnímavému nebo příjemné úsměvy, příležitostná konverzace navázal na nárožích, v barech, restauracích, potravinářských lineups a online dating nabízejí jen malý bazén zmatených a matoucí možnosti .

"Nevím, v čem je problém tady," říká Jody Radu. V 46, Radu je vysoký a elegantní se sladkým úsměvem a sexy rock-chic stylu. Radu byl jednou ženatý, nemá děti, a ve své kariéře v zábavním průmyslu, který přináší ji do každodenního kontaktu s některými z největších umělců hudebního. Ona je šťastná se svým životem. Není vyčerpaný, žádné tvrdé hrany, žádný zjevný zavazadla. Ale když to přijde ke skutečné, uspokojující vztah - milenec, přítel, partner - je tu rozdíl.

Je to matoucí.

"Promluvím si s nikým, jsem on-line, se snažil všechny webové stránky, udělám povolenek, taky. Jsem byl přitahován k lidem, které se nevejdou můj "typ": možná někdo to není dobré na telefonu, možná, že to není dobré na e-mail, možná to prostě není dobré fotografie. Možná chemie tam bude osobně. "

Pro všechny její snahy on-line, došlo nulová kompatibilita výsledek. Pro Lark jednu noc, ona zaslal osobní inzerát na Craigslist. Druhý den ráno měla desítky odpovědí. Ona následovala s emailovému kontaktu. Většina chlapů chtěla, aby její fotka před odchodem dále. Jakmile oni viděli to, jejich fotografie začala přicházet Radu zavrtí hlavou. "Kluci byli přeludy. Out-of-tvar 60-rok-starý? Ne, díky. "

Za posledních několik měsíců, protože Vancouver časopis provozoval první jména jen pro článek "Líbí Vancouver Muži Suck?" ("Ano," byla jediná odpověď, která by mohla být číst mezi řádky), otázka visela nad datování scény Vancouveru, jako Pall. Ještě předtím, než článek běžela, byly ženy, dobře, nadávání. "Moji přátelé a já si o tom promluvit po celou dobu," říká Radu. Pro záznamu, říká, "Já si nemyslím, že Vancouver muži sát. Mohly by oblékat trochu lépe, když. "

Takže, proč je to tak těžké potkat někoho ve Vancouveru? Je to zeměpis? Je součástí městského identity, že scéna datování je složité vyjednat jako jeho krajina, dělená cestách a zakazuje hory?

Je to způsob, jakým město se rozkládá a vypne dříve, její obyvatelé více pravděpodobné, že vzroste na úsvitu bušit do North Shore hory na svých kolech před zahájením prací, než lež se a převalit na trochou dobré ráno sex?

Je to naše etnické enklávy, které rozdělují nás?

Je to sezónní afektivní porucha, kolektivní nízké libido?

"Tam je nedostatek sexuality ve Vancouveru," říká Derkson, bez obalu. Derkson je petite, opálený, tónovaný, s veselým úsměvem: nehty se provádí, její vlasy jsou husté a plné. Vypadá, jako by má osobní kadeřníka na volání.

V 47, Derkson nemá žádné děti, a nikdy nebyl ženatý - a není ani ona zoufale dostat zadrhl. Byla by šťastná jen s trochu více tepla a smyslnosti. Trochu odpověď. "Nikdo usmívá se na vás na ulici zde! Lidé jsou studené. "

Zatímco žije na Floridě před několika lety, když se otočil muže pryč.

"Myslím, že latinská kultura na Floridě opravdu pomáhá, lidé jsou teplé, lidé usmívat na vás na ulici. Dívají se na tebe. Muži zde, nemají ani otočit hlavu, aby se na tebe dívat. "

Zpět ve Vancouveru, si jen přeje, aby když se usměje na někoho na ulici, by usmát se.

Rachel Fox, 34-rok-starý spisovatel, říká, že její zkušenosti splnění muže v ostatních městech, jako je New York, kde bydlel, se neuvěřitelně liší ve Vancouveru: "Bazén je mnohem větší tam. Jsem chodila každý večer. "

Fox má roztomilý, dívka-příští-dveře vibrace: Zooey Deschanel se zdravou kopečkem neuctivým holkou. "Lidé zde jsou blokovány," říká. "Jsme ghettoizované, nemáme se prolínají a krajiny nepřispívá ke komunitě."

Sara Stocksand, 38 let a jeden pro několik let, nebojí se říct, že chce, aby celý balíček, včetně manželství a dětí.

Ona také zjistí, že je jednodušší připojit mimo Vancouver: potkala svého nejnovější milostný zájem na svatbě ve Francii.

I když pracuje na úzký profil a přijde do kontaktu s velkým počtem lidí, najde většina její věk se vzali.

S historií angažovaných monogamních vztahů, najde ve Vancouveru seznamka kulturu náročných srovnání s jinými městy, jako je New York, kde ona měla větší úspěch.

Kluci mají pevný čas, příliš

Ron Lee, 36, obchodník, který běžel seznamka koučování službu po mnoho let ve Vancouveru, souhlasí s tím, že je to těžké, aby se spojení v tomto městě.

"Vancouver je nejtěžší město k dnešnímu dni v v Severní Americe. Nemáme roku kulturu zde. V Edmontonu, Toronto, Calgary je mnohem vyšší pravděpodobnost, že lidé přijdou se jen na setkání s Vámi na kafe, jen pro sociální aspekt. Vzhledem k tomu, Vancouver nemá tento mechanismus chodit, je to nepříjemné pro lidi se zeptat každého jiný ven. "

Mnoho z mužů, pracoval se najít Vancouver ženy být zastrašující.

Sebastien Lessard, 37, který přišel do Vancouveru z Quebec City před sedmi lety, může dosvědčit zastrašování faktor. "To je typické pro ženy on-line profilu: tady je moje fotka na vrcholu hory, tady je jeden z mi vyhrát cenu, tady jsem já v Las Vegas. Je to jako, wow, to nikdy sedět na terase a dát si pivo nebo pověsit ven a uvařit? Nejsem ani jít, aby vás kontaktovali, protože jsem příliš obyčejný. "

Lessard mohou vidět sám sebe jako obyčejný, ale má velký datování životopis: stabilní kariéru, která mu umožňuje pracovat z domova, funky ležérní styl, je otevřena mít děti, a pokud máte děti, to je v pořádku taky. On dne o pět let mladší než jeho věk, a až 15 let starší. Hoď v francouzským přízvukem a křivý smysl pro humor, a Lessard to může být celkový balíček. Ale dostane frustrovaný občas.

"Některé ženy zde mají opravdu nereálnou vizi toho, co člověk má být. Oni nesouhlasí, že muži jsou, co jsou, ženy byly spáleny párkrát, že jsem si všechny články, které mají kontrolní seznam: uh oh, neměl holit tři dny. To něco znamená. Oni věří, že jejich vlastní závěry o tom, co dobrý chlap je a co non-vztah materiálu je,. Nějaký divný kritéria "

Kevin Quinlan, jehož práce jako ředitel politiky a komunikace pro starosta Gregor Robertson ho stále drží na volání, i když je to na den, říká, že nekoupí myšlenku, že Vancouver je problém.

"Vancouver je neuvěřitelně rozmanité místo. Zevšeobecňování zakrýt skutečnost, že existuje tolik lidí s různými zájmy. Nemyslím si, že je to fér ani přesné vinit město. Pokud někdo změní vás, prostě to brát osobně. To není realistické očekávat, že okamžité uspokojení vede k celoživotnímu plnění od každého, koho potkáte. "

On je také naprosto pohodlné Seznamovací všech etnických skupin.

Quinlan, který nedávno našel přítelkyni, má několik vtípky, jako přednášet texty do 90. gangsta rapové písně, ale nemá dát to všechno tam na prvním rande.

Má elegantní geek-elegantní styl: obleky a robustní brýle, ale to nebylo vždy tak. "Měl jsem roky v nedbalém neupraveného vzhledu. Jsem živoucím důkazem, že lidé mohou změnit. "

Shauna Miller, 37, registrovaná zdravotní sestra, je udělat si přestávku od roku udělat nějaké duše vyhledávání o tom, co chce. Nemá vinu město za to, že navázání spojení. "Já bych opravdu rád, aby se ve vztahu," říká. Miller je trochu plachý, a nemá rád, jak přistupovat k lidem, ale ona je plně věří v on-line vesmíru, a to není neobvyklé pro ni mít několik dat týdně, když je v náladě.

"Myslím, že setkání a datování je jen těžké. Obviňování město je snadný způsob, jak dát břímě na něco jiného. Je to jednodušší způsob, jak přijmout odmítnutí. "

Co děláme špatně?

Sue Seminew, profesionální high-end dohazovačka ve Vancouveru, věří, že jsou některé proměnné, které se zde přidat na tuto výzvu.

"Náš trh je složitý. Téměř všechny hlavní Seznamovací trhu má více žen než mužů, a naše město je viditelně etnické s vysokým zastoupením mezi asijskými a Jižní Asie. Závod je obrovský. Ve srovnání s Montreal a Toronto, naše centrum je malá. Máme také inklinují k vyloučení odlehlých oblastí. Byli jsme nedávno zařadil nejhorší vyhlížející město v oblasti oblékání. Oba muži a ženy mohou vypadat jako blbost, s oběma stranami, které se dopustily posuzování a špatnou interpretací. "

Seminew radí singly "myslet mimo krabici."

"Ženy jsou hlasovat asijské muže z ostrova. Ženy, které jsou otevřeny o závod se bude úspěšnější tady. "

Odvrátila se od modré límce je další omyl. Vancouver není hlavní kancelář mocenské centrum. "Nemůžeme vymyslet úřednický populace. Ženy mohou mít k dnešnímu dni muže, které nejsou na finanční parity s nimi. Muži dělají, že po celá léta. "

Vyjít malých hranice centru scény Vancouver je také důležité. "Muži v Whistler vypadat tvrdě a shodit, ale vše, co potřebujete, je trochu víla prachu. Navrhuji lidé vypadají v Burnaby, Whistler, Squamish. Všichni kluci potřebují trochu práce, ale můžeme předat, že. "

Seminew uvádí demografické jako součást problému. "V mnoha hlavních trzích jsou dvou-, tří-, čtyř-, pěti-per-cent více žen. To není jen Vancouver, ale rozdíl je vyšší než v některých jiných městech. "

Pokud nemůžeme změnit město, a nechtějí opustit město, co budeme dělat? Začněte mluvit s cizími lidmi, říká Seminew. Získejte kolem "mrazivé faktoru." Promluvte si s někým ve výtahu. A v případě, že vypnutí vás? "Buď hodná."

Lee, který stále nesplnil tu správnou ženu, navzdory dělat kariéru z pomoci ostatním najít partnery, říká, "Relax a začneš pochybovat, co to je, že hledáte, a to, co vás učiní šťastnými."


středa, září 26

Jak Pick Up australský Man


Podle Krystin Arneson

Jeden z nejlepších dílů cestování sami jsou lidé, s nimiž se setkáte. Setkal jsem se Nate v hostelu (špatná škola grad zde) jsem byl ubytován v městě Granada, staré město v jižním Španělsku s nádherným islámské ovlivnil architekturu a tancem flamenco v romských jeskyních, které obklopují centrum. Začali jsme chatování na prohlídku města a pak se plánuje další den vstávat brzy jít vidět Alhambru, maurský palác komplex, který čerpá většina turistů do města. Nate zjistí, že jsem ještě neměl Granada tapas, a my jsme byli hladoví po ráno strávil na pěší túru do 104 stupňovém horku, tak vzal mě a dva další z hostelu, který se k nám přidal na prohlídku města tapas nabídky, potraviny, které se stane být zdarma, pokud si objednáte drink (jakéhokoli druhu).

Full disclaimer: Všechno bylo úplně platonický, takže žádné šťavnaté příběhy dnes. Ale Nate, stejně jako doslova každý jiné australské chlap jsem se setkal, byla to velká zábava. A já jsem vždy splňovat Australané-jako, tolik jsem se vlastně vzhlédl některá čísla, které je opravdu těžké udělat pro spisovatele první věc ráno. Ale vážně, je to šokující: v loňském roce, bylo 7.800.000 prázdnin zhotoven z Austrálie, a 32 procent z nich bylo na jiná místa, než v jižním Tichomoří, Číně, na Novém Zélandu nebo státy. A protože třetí a čtvrtá nejvyšší skupina cestujících spadají do 25 - do 34-rok-starý rozsah, pokud jedete do zahraničí, je to slušně pravděpodobné, budete setkat se s jedním z těchto krásných mužů.

Pokud tak učiníte (! Jste šťastná), nebo pokud jste na zvěda pro jednoho, existuje několik věcí, které byste měli být vědomi:

- Jsou tak, tak, tak, tak, tak pěkná. Kluci jsou některé z nejpřátelštější jsem kdy potkal, a jsou neuvěřitelně sociální. Tvorba plánů s nimi je snadné, i když jste teprve s nimi do řeči na chvíli - jsou vždy o něco!

- Způsob, jak Australian lidského srdce je prostřednictvím sportu. Myslím, že ne všechny z nás probudí v neděli ráno a sledovat rekapitulaci poslední Sharks Cronulla rugby hra, ale vychovávat r-slovo budou mít každý chlap mluví. Také, hubatý nápověda: Mají verzi amerického fotbalu, výstižně nazvaný australský fotbal, tak aby právě otevírá všechny druhy konverzačních možností.

- To může být těžké říci, zda to do tebe, nebo ne. Jsou trochu Američana tímto způsobem (ve skutečnosti, v mnoha ohledech), takže nebudete mít možnost říct, jak snadno. Na druhou stranu i když, pokud máte zcela platonický vztah s jedním, to bude opravdu originální a silné.

- Outback Steakhouse není Austrálie. Většina Australanů sledovat reklamy Outback Steakhouse s hlubokým a silným odporem.

- Nápoje jsou strašně drahé v Austrálii (Bylo mi řečeno, 19 dolarů je běžná míra pro koktejl), takže když v Evropě nebo státy, ti, kteří mají rádi studené pivo obecně nevadí, a těžit z nižších cen.

- Jak již bylo řečeno, neobjednáte ho Fosterovi.

- Také neptejte, jestli chce přes hlavu na vaši dovolenou pronájmu později "krevet na barbie."

- Nedaleko sidenote: Kluci z Nového Zélandu mají tendenci být dost outdoorsy. Myslím, že kdybych žila na krásném ostrově na které se vztahuje hor a lesů a krásné řeky, asi bych nikdy být uvnitř. Takže pokud kempování a vodní sporty a občas adrenalin jsou vaše věc, máte štěstí!