sobota, března 5

Seznamka zeptá 'jste dostatečně horká?'


Na volné noze práce práce

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (8,2 na stupnici atraktivity) říká, že problém s Internet seznamovací služby není dostatek opravdu horko-vypadat jako lidé.

Tak on a obchodní partner vytvořili HotEnough.org, jakýsi on-line verzi Studio 54, exkluzivní 70s disco, kde získání přijetí byla nemilosrdná Darwinian cvičení. HotEnough.org je pro "fit, hezký" lidi.

Budoucí členové, musí předložit fotografie, a musí být dimenzována 8 nebo vyšší lidí, kteří už v klubu. Jakmile jsou v, oni jsou povoleni k e-mailu další "hotties" za 9,95 dolarů za měsíc.

"Je to určitě těžké dostat se přes to lano, ale jakmile jste se, že jste a že jste součástí party," řekl Pellegrino. "Ale víte, že to bude hodně lidí venku čekat."

33-rok-starý řekl on a jeho partner, Sean Cohen, vytvořil místo poté, co k závěru, že internet datování lokalit přilákat mnoho odvážných a zoufalých lidí, ale nijak zvlášť atraktivní ty.

Několik měsíců po jejím zahájení, členství je těsně pod 1.000, Pellegrino řekl. Na začátku, jen 8 procent z těch, kteří provedená platovou třídu, ale nyní asi 25 procent žadatelů dělat, "řekl.

Uchazeči musí odeslat do tří obrazů, z nichž jeden plný-tělo shot. Aktivní členové hodnotit fotky on-line, aniž by věděl cokoli jiného o lidech v nich.

"Lidé mohou říct, že na místě je mělké, mohou říct, je to povrchní, ale myslím, že my všichni jsme trochu povrchní, pokud jde o datování," řekl Pellegrino.

Jeden z "hotties" přijetí do klubu je Jimmy Ziomek, 29-rok-starý z New Yorku, kteří označili 8.2. Ziomek, který řekl, že jeho práce v oblasti nemovitostí mu brání jít ven hodně, má modré oči a světle hnědé vlasy a chodí do posilovny čtyřikrát až pětkrát týdně.

Použití HotEnough.org "šetří čas a to pro vás vyhledávání, zužuje se dolů na lidi, že jste zájem o setkání," řekl.

Mezi ty, kteří neměli dělat řez byl Jeanette Zamysli, 28-rok-starý Internet blogger z East Orange, New Jersey, kteří za sebe 8 nebo 9. Řekla, že použije, protože si myslel, že to by bylo dobrý příběh.

"Dostal jsem se jmenovitým výkonem jako 5,7," řekla. "Když dáte si tam v každé situaci, i když je to ten, který jste ne brát vážně, bude to žihadlo."

Ale také k závěru: "Nemůžete udělat vztah tím, že ruku sladkosti."

To líbí nebo ne, HotEnough.com pracuje podle zásady, že pozorovateli z dvouhry scény si již dávno uvědomily: "Lidé mají tendenci skončit s partnery, kteří jim v utkání fyzické přitažlivosti," říká Margaret Clark, profesor psychologie na univerzitě v Yale .

Pellegrino, jehož den práce jako projektový manažer pro stavební společnosti v Maplewood nechává tak málo času pro datování, má hnědé oči a zářivý úsměv, chodí do posilovny alespoň třikrát týdně, a dostane jeho stylový účes dotkl se každé dva týdny. On byl rád, aby to na jeho vlastní webové stránky.

"Vidím sám sebe jako v rozmezí 7,5," řekl.

Copyright 2007 The Associated Press.


čtvrtek, března 3

Tipy Chcete-li vytvořit více


Když si vzpomenu na datování jste udělal, většina pochází pravděpodobně padl v kategorii OK. Čas od času budete mít ten, který je prostě hrozné. Pak jsou tu ti, které vystupují jako dobrý a zábavný den. Jsou to vaše "nejlepší Termíny". I když, co představuje tato 'nejlepší termín' se bude měnit od osoby k osobě, se některé faktory jsou společné mezi těmito daty nejlepší. Tím, že budete mít společné faktory v úvahu, můžete zvýšit své šance na dobré, zábavné dny často.

Prvním faktorem je kompatibilitu. Pokud se vy a vaše data jsou s dostatečným předstihem, si každý jiné společnosti a mít snadný jít, nebo dokonce strhující rozhovory, pak jsou kompatibilní. Mnoho lidí si myslí, že mít romantické nebo sexuální jiskry jít pryč všude má být kompatibilní. Že to prostě není pravda. Pokud jste si spolu pak dobrý den, je ve hvězdách.

Další faktor pro krásný den, je místo, kam jít na rande. Mohlo by to být jedinečná událost, jako je koncert, který je "jednou za život událost". Možná nastavit činnost k vytvoření nějaké vzrušení a vzpomínky. Mohlo by to být i něco tak jednoduchého, jako je rychlé občerstvení společného, pokud dva z vás mají velký vztah a trávit čas společně.

Dalším faktorem je, jak váš čas utíká. Když se podíváte zpět na datum a pamatovat hodně, nebo téměř nepřetržitý smích, pak to byl velký den. V podstatě tak dlouho, jak čas plynul rychle, což naznačuje, budete se bavit, jste měl dobrý den. Pokud se čas vleče, dobře, příště víc štěstí.

Tak dlouho, jak budete mít dobrý čas a nechcete jste dělali něco jiného, pak vaše data, je dost dobrý. Hodit v nějaké velké aktivity a zařízení (jako jeden koncert v životě), pak budete mít velký datování historie, že se můžete podívat zpět na když občas vypadat, zpomalit nebo bojujete se svým manželským partnerem. Trochu úsilí a většinu svého datování zkušenosti mohou být zapamatovatelné.


pondělí, února 28

Online datování není soutěž


Online datování není soutěž mezi soupeřícími samci o pozornost ženy. Vyrůst. Změnit své nastavení mysli od â € œwinningâ € na € € œsearchingâ. Tento ISNA € ™ t na střední škole. Vy všichni jste vyrostli a byli po nějakou dobu, teď. Váš postoj je nejdůležitějším aktivem máte. Měli byste rádi sami sebe a ne soustředit na všechny věci, které arenâ € ™ t Vaše představa o ideální chlap ... jeden všechny ženy chtějí.

Co je to, že ženy chtějí, ptáte se? Thatâ € ™ s starou otázku. Být u žen přesvědčování sebe, mohu vám říci pár věcí, ženy chtějí a dona € ™ t chtít.

Ženy chtějí muže být jisti, ... ne arogantní blbec. Thereâ € ™ sa velký rozdíl. Musíte mít rád sám sebe, a ne být samostatně oslabovala, ale vy dona € ™ t potřebovat až narazíte, jako jste vy myslíte, že jste dar od Boha, a právě spadl z nebe. Oni dona € ™ t chtít, abyste si mysleli, že prostě spadl z nebe a jsou nějaký druh dokonalé bytí, a to buď. Oni cana € ™ t žít až do toho očekávání.

Ženy chtějí komunikátor. Â € œstrong tichý typeâ € opravdu ISNA € ™ t vůbec lákavá. Myslí si, že pravděpodobně dona € ™ t mít originální myšlenky v hlavě a pravděpodobně havenâ € ™ t slyšel slovo řekli, buď, nebo že jste právě dona € ™ t péče o to, co řekli nebo didnâ € ™ t dokonce slyšet, co si řekl. Chtějí, abyste se natolik zajímavý, že chtějí vědět více o vás a chtějí, abyste si mysleli, že jsou natolik zajímavý, klást inteligentní otázky o tom, co je pro ně důležité, taky.

Ženy nechtějí být cenu vyhrát. Oni dona € ™ t chtějí být trofej. Chtějí, aby se jedna žena, kterou chcete být.