pondělí, února 28

Online datování není soutěž


Online datování není soutěž mezi soupeřícími samci o pozornost ženy. Vyrůst. Změnit své nastavení mysli od â € œwinningâ € na € € œsearchingâ. Tento ISNA € ™ t na střední škole. Vy všichni jste vyrostli a byli po nějakou dobu, teď. Váš postoj je nejdůležitějším aktivem máte. Měli byste rádi sami sebe a ne soustředit na všechny věci, které arenâ € ™ t Vaše představa o ideální chlap ... jeden všechny ženy chtějí.

Co je to, že ženy chtějí, ptáte se? Thatâ € ™ s starou otázku. Být u žen přesvědčování sebe, mohu vám říci pár věcí, ženy chtějí a dona € ™ t chtít.

Ženy chtějí muže být jisti, ... ne arogantní blbec. Thereâ € ™ sa velký rozdíl. Musíte mít rád sám sebe, a ne být samostatně oslabovala, ale vy dona € ™ t potřebovat až narazíte, jako jste vy myslíte, že jste dar od Boha, a právě spadl z nebe. Oni dona € ™ t chtít, abyste si mysleli, že prostě spadl z nebe a jsou nějaký druh dokonalé bytí, a to buď. Oni cana € ™ t žít až do toho očekávání.

Ženy chtějí komunikátor. Â € œstrong tichý typeâ € opravdu ISNA € ™ t vůbec lákavá. Myslí si, že pravděpodobně dona € ™ t mít originální myšlenky v hlavě a pravděpodobně havenâ € ™ t slyšel slovo řekli, buď, nebo že jste právě dona € ™ t péče o to, co řekli nebo didnâ € ™ t dokonce slyšet, co si řekl. Chtějí, abyste se natolik zajímavý, že chtějí vědět více o vás a chtějí, abyste si mysleli, že jsou natolik zajímavý, klást inteligentní otázky o tom, co je pro ně důležité, taky.

Ženy nechtějí být cenu vyhrát. Oni dona € ™ t chtějí být trofej. Chtějí, aby se jedna žena, kterou chcete být.