sobota, března 5

Seznamka zeptá 'jste dostatečně horká?'


Na volné noze práce práce

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (8,2 na stupnici atraktivity) říká, že problém s Internet seznamovací služby není dostatek opravdu horko-vypadat jako lidé.

Tak on a obchodní partner vytvořili HotEnough.org, jakýsi on-line verzi Studio 54, exkluzivní 70s disco, kde získání přijetí byla nemilosrdná Darwinian cvičení. HotEnough.org je pro "fit, hezký" lidi.

Budoucí členové, musí předložit fotografie, a musí být dimenzována 8 nebo vyšší lidí, kteří už v klubu. Jakmile jsou v, oni jsou povoleni k e-mailu další "hotties" za 9,95 dolarů za měsíc.

"Je to určitě těžké dostat se přes to lano, ale jakmile jste se, že jste a že jste součástí party," řekl Pellegrino. "Ale víte, že to bude hodně lidí venku čekat."

33-rok-starý řekl on a jeho partner, Sean Cohen, vytvořil místo poté, co k závěru, že internet datování lokalit přilákat mnoho odvážných a zoufalých lidí, ale nijak zvlášť atraktivní ty.

Několik měsíců po jejím zahájení, členství je těsně pod 1.000, Pellegrino řekl. Na začátku, jen 8 procent z těch, kteří provedená platovou třídu, ale nyní asi 25 procent žadatelů dělat, "řekl.

Uchazeči musí odeslat do tří obrazů, z nichž jeden plný-tělo shot. Aktivní členové hodnotit fotky on-line, aniž by věděl cokoli jiného o lidech v nich.

"Lidé mohou říct, že na místě je mělké, mohou říct, je to povrchní, ale myslím, že my všichni jsme trochu povrchní, pokud jde o datování," řekl Pellegrino.

Jeden z "hotties" přijetí do klubu je Jimmy Ziomek, 29-rok-starý z New Yorku, kteří označili 8.2. Ziomek, který řekl, že jeho práce v oblasti nemovitostí mu brání jít ven hodně, má modré oči a světle hnědé vlasy a chodí do posilovny čtyřikrát až pětkrát týdně.

Použití HotEnough.org "šetří čas a to pro vás vyhledávání, zužuje se dolů na lidi, že jste zájem o setkání," řekl.

Mezi ty, kteří neměli dělat řez byl Jeanette Zamysli, 28-rok-starý Internet blogger z East Orange, New Jersey, kteří za sebe 8 nebo 9. Řekla, že použije, protože si myslel, že to by bylo dobrý příběh.

"Dostal jsem se jmenovitým výkonem jako 5,7," řekla. "Když dáte si tam v každé situaci, i když je to ten, který jste ne brát vážně, bude to žihadlo."

Ale také k závěru: "Nemůžete udělat vztah tím, že ruku sladkosti."

To líbí nebo ne, HotEnough.com pracuje podle zásady, že pozorovateli z dvouhry scény si již dávno uvědomily: "Lidé mají tendenci skončit s partnery, kteří jim v utkání fyzické přitažlivosti," říká Margaret Clark, profesor psychologie na univerzitě v Yale .

Pellegrino, jehož den práce jako projektový manažer pro stavební společnosti v Maplewood nechává tak málo času pro datování, má hnědé oči a zářivý úsměv, chodí do posilovny alespoň třikrát týdně, a dostane jeho stylový účes dotkl se každé dva týdny. On byl rád, aby to na jeho vlastní webové stránky.

"Vidím sám sebe jako v rozmezí 7,5," řekl.

Copyright 2007 The Associated Press.