čtvrtek, srpna 9

Pokud byste změnit svůj styl?


Každý má rád myšlenku setkat se s někým skvělý, líbí jim, a oni vám líbí zpět. Myšlenka, že by musel dělat kompromisy a ústupky, nebo nedej bože skutečné změny nevěstí nic dobrého pro jednotlivé lidi.

My všichni věříme, že jsme úžasní tvorové a každý, kdo pochází z nás by měl přijmout nás jako my! Proč byste změnili potěšit někoho jiného, ​​ne?

Realisticky řečeno, kolik lidí v dlouhotrvajícím vztahu, může skutečně říct, že dělal to práce, které pobývají na přesně stejnou osobu? Můj přítel má ženu, která se snaží, aby mu člověka. Jednoduché věci, opravdu, nic to zejména hlavní. Osobně si myslím, že učinil jeho obraz mnohem uhlazenější. Všiml jsem si změny téměř okamžitě a já jsem poznamenal, jak hezké jeho nový pohled byl.

Jeho chlapci mu dala zabrat, ale pro přepínání až jeho styl uklidnit svou ženu. I když se jim řekne, že on opravdu rád její "návrhy", ale stále věří, že si vzal první krok k ovládnutí a myslím, že je varovným signálem.

Líbí se muži bát, jejich ženy dělat příliš mnoho změn k věcem, jako jejich vzhled / obrázek atd? Jsou otevření na jednání několik návrhů, nebo to působit jako ovládání?

Už jste někdy přešel poté, co svůj styl datování někdo? Už jste někdy navrhl změnu na někoho jiného? Jak reagují?

Do Wise Diva a Nehody v Atlantě Seznamka Blog