středa, dubna 18

Potřebujete zálohování v baru? Nyní můžete Pronájem Wingman


Dámy a pánové odst.): Mějte se na pozoru při příštím jste osloven zúčastněné jeden na baru. Atraktivní, příliš zdarma kamarád, že je možná jen se lze vypůjčit pomoc.

Podle Wall Street Journal, pronájem profesionálního "Wingman" nebo "wingwoman" je možná budoucnost datování, se službami, co vyskočila po celé zemi.

Zatímco datování lokalit jsou často poseta profily představovat zastaralé obrázky nebo zavádějící informace, Susan Baxter, zakladatel Pronájem Boston Wingwoman, řekl Journal, že její služba umožňuje klientům viz minulé původní rozsudky splněním ženy v člověka. (Samozřejmě, že pomocí najaté wingwoman, klient je trochu zavádějící, sami.)

Poplatek za 130 dolarů dostane klientům 2 hodiny času s jejich wingwoman Boston, za tu dobu se její plachá pomáhá klientovi prolomit ledy se ženami, což usnadňuje konverzaci, a vůbec dělat je vypadat dobře. Pronájem Boston Wingwoman stránky poznamenává: "Muži vypadají, že mnohem více žádoucí, když jsou vidět atraktivní dámu po svém boku," a to tím, že žena nastartovat rozhovor, že "nebude dávat vzhled" bít na ' žena zájem. "

Pojem není nutně špatný, i když má přítele, pomoc při uvolnění do rozhovoru, a možná zvedne znalosti o tom, co ženy a muži dělat a nereagují na všechno jsou užitečné a užitečné zkušenosti.

Slečna Pivot, datování služba se sídlem v Indianapolis, nabízí semináře, stejně jako wingwoman (nebo "střed", jak je nazývají) služby. Na webových stránkách, ale řešit milion dolarů otázku: "Je váš koučování jako závěsné nebo Pick-Up Artist věci?"

"Zatímco skvělý film, Hitch je Hollywood fantazie," píší s odvoláním na nerealistickou představu o pokračování a datovat jen jednoho člověka, na kterém je fixována klient. Pick-up Artist se příliš zaměřuje na "krátkodobých cílů, konzervované linek a sexuální stranu vztahů."

Ti, kteří s ostychem nebo ochromující ponětí, jak se přiblížit někoho, kdo stihli své oko mohlo zjistit, že profesionální důvěry booster (ve formě wingperson) může být jen pomoc potřebují. Nicméně, jen v případě, že jejich čin přeřekne, on nebo ona by měl doufat, jejich nově nabytá láska zájem má velkorysý smysl pro humor.


pondělí, dubna 16

Veškeré webové stránky mohou být seznamka


(CNN) - V poslední době se čtenář upustil následující dotaz do naší schránky:

"To může být hloupá otázka, ale v poslední době přítel mi řekl, že už slyšel lidí, kteří používají Facebook jako seznamovací. Moji přátelé a FB I (sice ve středním věku) nemůže přijít na to, jak se "seznámí" lidí na Facebooku. Já (a většina mých přátel) jsou FB přátelé s lidmi, které vlastně znáte. Jak by se použít Facebook jako seznamka? "

- Flummoxed tím Facebook Flirtování

Ach, Flummoxed! Neexistují žádné hloupé otázky - jen bolestně, bolestně hloupí lidé. Ale já jsem odbočit .... .

Sociální média Flirtování je fenomén, který byl asi od dob vývěska / chat, kdy naivní 13-letých a rheumy očima 61-letých obchodovaných "A / S / L?" S optimistickým s bezstarostností.

Rychlý přehled mých sociálních následovníků - na Twitter, Facebook, Google + a Instagram - ukázal, že mezi mé sociálně důvtipný kruhu lidí, lidí ze / vdaná nápadníky se potkali na MySpace, Facebook, Tumblr, Foursquare a MyYearBook, Yahoo Messenger a Usenet, abychom jmenovali alespoň některé.

Ve skutečnosti, minulý týden, příběh o tom, jak jeden pár se setkal na slov s přáteli přehnala blogosféře: Megan Lawless a Jasper Jasperse začal hrát na smartphone založený na slovní hru a byl postaven proti sobě náhodně. Po rozhovoru prostřednictvím hry "Chat" funkce a později komunikaci přes Skype a e-mail, pár se setkal osobně, a nakonec si vzal - Jasperse stěhuje z rodného Nizozemí do Chicaga, aby s jeho nevěstou.

Zatímco všichni to může zdát divné / strašidelné / mírně smutný pro každého, kdo neměl vyrůstají digitální domorodce, zvažte toto: Američané nyní stráví asi čtvrtinu svého času pomocí on-line sociálních sítí. Pokud dáváte monitoru starou skelný oční bulvy místo výklopné highballs v místní TV-omítnuté sportovního baru, to je pravděpodobné, kam jdete, aby spojení.

Nicméně, samotný proces setkávání s lidmi prostřednictvím sociálních médií je stále poměrně dobře, hrůzostrašné. (Méně strašidelně, než zadní ve dnech vývěsky a AOL diskusní místnosti, ale strašidelný všechny stejné.)

Za předpokladu, že nejste ve skutečnosti, podivín, který sbírá sleziny (my vám kluci tolik manévrovacího prostoru na tento faktor), zde jsou některé tipy, jak provádět žádné sociální média stránek seznamka, aniž by byl pomalý.

Ne:

Kompliment bez ustání: Víte, že kámo, kdo se potácí na vás v baru, dýchá whisky do obličeje a šelestů, "Hej paní, máš šílenou výstřih, jo." Je to strašidelné, že? Je to i trochu strašidelný, když jde o méně agresivní cestu a komplimenty něco benigní, jako vaše oči ("Máte krásné koule ... Můžete mi je?"). Proč? Protože on je s uvedením jeho záměry bat, a naše společnost - zmatený tím, roky a roky romantické komedie viewage - raději trochu honička.

Při setkávání s lidmi prostřednictvím sociálních médií, mluvit o jejich vzhledu / vystupováním / oční bulvy je ještě znepokojivější, než u baru, protože nevíte, dotyčná osoba a nemůžete vidět jejich obličeje v těle. Místo aby šel přímo k lichocení, zahájení konverzace s objektem vaší touhy, a tím je okouzlující svým vtipem a whimsy spíše než prázdné poezie písm nebo přímo sexuální obtěžování-up).

Přijďte se o tom přemýšlím, to je asi dobrá rada pro comporting sami na Ye Olde bar sportů.

Opakujte si: Pokud kýžený určen neodpovídá na prvních pěti tweets odešlete ho na sdílené lásce fosílií a tesseracts, přestat a ustat se svým dvoření. Nemá tě rád. Zde je tkáň.

Vymažte si tvář: Nikdo nechce aktualizovat obraz koblihy. Při výběru svého avatara, ujistěte se, ukázat svou tvář, nebo, přinejmenším, odkaz na webové stránky zobrazují obraz svého hrnku. Pokud jste citliví na své big-ass nosem nebo Váš lesklou hlavu, jen chill out. Ošklivé lidé vzali, taky - jsem vidět jejich potomstvo na metro denně.

Vystavovat své námluvy: Některé počáteční veřejná bantering je v pořádku - přes Twitter, Facebook Walls atd. - ale pokud budete pokračovat ve své těžké flirtování ("OMG miluju tvar svého zlomeného nosu Vypadáš jako matador!") na veřejném fóru, riskujete nepříjemné své přátele a následovníky, v horším případě trapné svůj potenciál data - zejména pokud se zeptáte se říká potenciální datum veřejně.

Už jsme se dozvěděli, nic z toho frajer, který žádal, aby dívku, aby si ho vzala na JumboTron? Twitter umožňuje DM lidí, se na Facebooku chlubí soukromé zprávy a dokonce Tumblr má vnitřní zpráv službu s názvem Fan Mail nyní - není omluva pro lehkovážně PDA'ing sakra z vašeho Swain.

Přehrát fantom: Jsme za předpokladu, že ve skutečnosti chcete splnit předmět svých nočních pronásledování Google, tak pokud jde o digitální flirtování - aby to online co nejdříve. Jsme také za předpokladu, že člověk chce řekl na setkání s Vámi (budeme věřit tě zase tady, kluci - doufejme, že mají sociální dovednosti rozpoznat zájem, na rozdíl od výše uvedeného vole v baru sportovní).

Tak proč se jich ptát viset osobně? Nebo ještě lépe, v přítomnosti tuny a tuny přátel, kteří mohou přepadnout možný únos / vraždu scénář.