středa, dubna 18

Potřebujete zálohování v baru? Nyní můžete Pronájem Wingman


Dámy a pánové odst.): Mějte se na pozoru při příštím jste osloven zúčastněné jeden na baru. Atraktivní, příliš zdarma kamarád, že je možná jen se lze vypůjčit pomoc.

Podle Wall Street Journal, pronájem profesionálního "Wingman" nebo "wingwoman" je možná budoucnost datování, se službami, co vyskočila po celé zemi.

Zatímco datování lokalit jsou často poseta profily představovat zastaralé obrázky nebo zavádějící informace, Susan Baxter, zakladatel Pronájem Boston Wingwoman, řekl Journal, že její služba umožňuje klientům viz minulé původní rozsudky splněním ženy v člověka. (Samozřejmě, že pomocí najaté wingwoman, klient je trochu zavádějící, sami.)

Poplatek za 130 dolarů dostane klientům 2 hodiny času s jejich wingwoman Boston, za tu dobu se její plachá pomáhá klientovi prolomit ledy se ženami, což usnadňuje konverzaci, a vůbec dělat je vypadat dobře. Pronájem Boston Wingwoman stránky poznamenává: "Muži vypadají, že mnohem více žádoucí, když jsou vidět atraktivní dámu po svém boku," a to tím, že žena nastartovat rozhovor, že "nebude dávat vzhled" bít na ' žena zájem. "

Pojem není nutně špatný, i když má přítele, pomoc při uvolnění do rozhovoru, a možná zvedne znalosti o tom, co ženy a muži dělat a nereagují na všechno jsou užitečné a užitečné zkušenosti.

Slečna Pivot, datování služba se sídlem v Indianapolis, nabízí semináře, stejně jako wingwoman (nebo "střed", jak je nazývají) služby. Na webových stránkách, ale řešit milion dolarů otázku: "Je váš koučování jako závěsné nebo Pick-Up Artist věci?"

"Zatímco skvělý film, Hitch je Hollywood fantazie," píší s odvoláním na nerealistickou představu o pokračování a datovat jen jednoho člověka, na kterém je fixována klient. Pick-up Artist se příliš zaměřuje na "krátkodobých cílů, konzervované linek a sexuální stranu vztahů."

Ti, kteří s ostychem nebo ochromující ponětí, jak se přiblížit někoho, kdo stihli své oko mohlo zjistit, že profesionální důvěry booster (ve formě wingperson) může být jen pomoc potřebují. Nicméně, jen v případě, že jejich čin přeřekne, on nebo ona by měl doufat, jejich nově nabytá láska zájem má velkorysý smysl pro humor.