neděle, dubna 22

Není to správné. Rozvod & Seznamka Poté


Rozvod je náročný proces, který se může cítit zcela a naprosto děsivé pro nepřipravené. Totéž lze říci, že se snaží skočit zpět do datování scény. Autor Rosario Bacon Billingsley má tyto odpovědi a mnohem víc ve své knize, že není pravým One.Divorce & Seznamka poté. Díky zázemí a pracovní zkušenosti jak v oblasti duševního zdraví a právních profesí, se poskytuje vodítko z více než jen jeden aspekt rozvodu. Výsledkem je dokonale vyvážený kniha, která obsahuje nejen právní očekávání a realita tohoto procesu, ale psychologickou mýtného trvá na osobním pocitu duševní pohody.

Aby se její rady osobní a použitelné, Rosario Bacon Billingsley organizuje její knihu v sérii příběhů. Tímto způsobem lze její čtenáři sledovat konkrétní příklady a uvidíte, jak se to a proč to každého konkrétního subjektu. Například její první příběh pojednává o manžela odmítla přijmout, že rozvod se s ním děje, stejně jako požadavek na zaplacení podporu. Stojí pevně ve své víře, že nedluží nic, ale čtenář brzy ho vidět v opovržení, které mají sloužit vězení, a dokonce ztratil obchodní licenci. Některé příběhy se soustředí na ženu, zatímco jiní na manžela, některé říct proces že z pohledu košem a jiní od nudit nebo se záletník. V podstatě jsou zastoupeny všechny strany, a její klienti nejsou vždy "nevinný" stranou. Myslel jsem, že pomocí příběhy ve způsobu, jakým se autor skutečně přinesl její radu do života. Nebyli to jen nevýrazné právní nebo datování návrhy, oni se stali lidé s reálnou trápení, reálné bolesti a okolnosti, které čtenáři mohli identifikovat.

Autorův tón v celé knize je docela elán, a to nejprve hodil mě, protože jsem to nečekal. Můžete samozřejmě určit, které z chování - a znaky - sada dobře se s ní a které ne. Ona má přezdívky pro radu, proti Předsedou soudců, a druhá strana v rozvodu, jako je pan nádherný, pane Stoneface, soudce opovrženíhodný a Power Play soudce, pane Casanova, a paní Know-It-All. Můžete volat autor nervózní, sarkastický, vyčerpaný, vtipný, ani realistické, ale já jsem naprosto miloval. A jako nedávné Divorcee a datumovka, mohl bych úplně ztotožnit s tak velkou část svého informací.

Není pravým One.Divorce & Seznamka Poté obsahuje pouze malá hrstka úprav přehlédnutí a dělá den sám s některými z použitého jazyka. Například, Rosario Bacon Billingsley používá '1990s "docela často v textu. V době vydání - 1996 -, které by dávalo smysl. Nicméně, pro dlouhodobé užívání a potenciální budoucí aplikace od čtenářů, klade si knihu v tomto desetiletí a jen v tom desetiletí. Nerad bych pro čtenáře přestat číst knihu po dosažení "Žena 90. let předběžné označení a přemýšlet," Yikes, nechci být tak! ". Myslím, že s drobnými úpravami (tj. použití "moderní žena" nebo "chodit v dnešním světě 'a zcela uzavřít" bankomat karty' references.I doslova smál nahlas na tomto odkazu!), Bylo by to dát více nadčasovou kvalitu ke knize. Jiné než ty malé problémy, myslím, že Rosario Bacon Billingsley dává fantastický radu, o citlivou hlas a ostrý zavánějí reality k těm prochází rozvodu procesu.