úterý, července 27

Seznamka Pravidla, která vám také mohou pomoci při pohovoru


V tomto hospodářském klimatu, právníci, aby své "A" hra na každou pracovní pohovor. Pokud jste fušeřina vaše první setkání s náborář, ředitele lidských zdrojů, nebo obecné poradenství, nemusíte dostat další příležitost pro měsíce, pokud vůbec. Překvapivě, pravidla pro úspěch v datování světě a na trhu práce mají více společného, než si možná myslíte. Přezkoumávat, zda některé základní datování protokolu, každý z první-rok student práv ke zkušeným obecné právní zástupce nebo partnera, kteří chtějí přesunout příčně mohou zlepšit jejich šance na přistání své vysněné zaměstnání.

Vypadat co nejlépe

V datování světě, vzhled počítá. Výzkum ukazuje, že muži rozhodnout v prvních pěti minutách, zda chtějí, aby data ženě znovu. Harvard Business School studie zjistila, že rozhodnutí nebylo najmout se stane v prvních několika sekund interview. I když nemusíte plastické chirurgie nebo značkové oblečení na úspěch, by si přinést svůj největší leštěné a profesionální samostatně na každé interview. To ukazuje, že tazatel budete mít společnost a příležitost vážně. Vhodně oblečeni pro pracoviště, kde jste pohovor, dostanete skvělý účes, trim vousy a ztratit divoký lak na nehty a účes. Stručně řečeno, věnujte pozornost všem aspektům své péče. Když jste na pochybách, chybovat na konzervativní straně, protože právníci mají tendenci být konvenční parta.

DISPLAY CONFIDENCE

Vypadá to nejsou všechno. Všichni jsme věděli, průměr-hledá chlapa vysoké školy, kteří ze dne na ples královna, protože tekla důvěru. V datování světě, prostě vědět, jste "úlovek" a vylučující sebejistota vám pomohou vytvořit skvělý vztah. Podobně, držení těla je rozhodující při pohovoru. Display to podle toho, jak se oblékáte, provádět sami, splňují tazatel oko, protřepejte tazatele ruky, mluvit, usmívat a odpovídat na otázky. Pozitivní postoj, energie a dobré oční kontakt během rozhovoru jsou také důležité, protože pomáhají budovat vztah.

Mít zájem a nadšení

Rendezvous jít snáze, když jsou opravdu zájem a nadšení vašeho partnera, klást otázky a naslouchat pozorně na jejich odpovědi. Nic otočí romantickou vyhlídkou off víc než někdo, kdo hučí na o sobě, nebo se rozhlédne více lákavé vyhlídky.

V rozhovoru, úspěšný uchazeč zobrazí informoval zájem konkrétní firmy, kde je pohovor a pozice, pro které je ona uvažuje. Ona ví, jak formulovat důvody, proč práci apeluje na ní a vysvětlit, proč že je dobrou volbou. Bude klást inteligentní otázky o společnosti a pozici, a zůstane upozornění na další dotazy vyplývající z pohovorů. Její zájem a nadšení bude nepochybně pravý.

BE Mensch

Mensch je jidiš pro někoho, kdo je dobrý, laskavý, slušný a čestný. Používám ji zde znamená někoho nejen dostatečně atraktivní, aby data, ale dost sladká, aby doma svým rodičům, někoho, kdo by zastavit, které vám pomohou změnit své pneumatiky, nebo se vzdát svého metra sedadlo pro těhotné ženy. Na práci, Mensch tvrdě pracuje na své vlastní úkoly, ale je také ochotna pracovat pozdě nebo o víkendech, aby si práci, a činí tak s úsměvem. Je pružný týmový hráč, který jde extra mile a nikdy si stěžuje, že úkol není v jeho popisu práce.

Mensch se rovněž zavázala k učení se novým dovednostem a získávání odborné přípravy předem, a to i na jeho vlastním čase a desetník, aby rostl v jeho kariéře. Pokud můžete prokázat, že jste Mensch přes anekdoty, nebo příběhů, jste na dobré cestě k úspěšné pracovní pohovor, a možná, pracovní nabídka.

PLAY IT COOL

Dokonce i když jste nebyli na rande od sedmé třídy, budete muset hrát to v pohodě, když jste venku s opačným pohlavím. Nic vypne budoucí nápadník, jako je zoufalství. Dokonce i když jste byla propuštěna měsíci a banka se chystá uzavřít v domácí, musíte skrýt vaše obavy v pracovní pohovor. Váš potenciální zaměstnavatel by měli cítit, že máte zájem v pozici, protože je to pravé pro vás, ne proto, že musíte dát jídlo na stůl. Pokud jste show budete mít jakoukoli práci, může tazatel strach opustíte, jakmile lepší příležitost přijde.

DO NOT pomlouvat EX

Ať už jste vzpamatovával z Bad rozchod nebo nedávno rozvedl, to nikdy dobrý nápad na zhoubné vaše ex pro nové romantické vyhlídky. Podobně, jeden z kardinálních pravidel přijímacího pohovoru je nikdy pomlouvat svůj bývalý zaměstnavatel, i když k tomu bude vyzvána, které tazatele. Najít způsob, jak mluvit pozitivně o minulosti pracovních míst, i když váš zaměstnavatel je v konkurzu nebo v obžalobě. Jasně jste se naučil něco z praxe. Být pozitivní a diskrétní bude vždy pracovat ve váš prospěch.

Také, nedělají chybu, mysleli, že tazatel, nebo dokonce náborář, je váš přítel. Pamatujte si, že oni jsou tam v profesní činnosti, a nic vám říct, je "mimo záznam".

Buďte připraveni

V éře Google, LinkedIn a dalších sociálních sítí, můžete se dozvědět mnoho o vaše data před vámi setkat. Výzkum vám pomohou naplánovat činnost, budete oba těšit, nebo zjistit, konverzační témata. Zkoumání společnosti a lidi, se kterými bude pohovor předem vám rovněž pomůže zářit na pracovní pohovor. Přečtete-li si společnosti 10K, jejich výroční zprávy a webové stránky důkladně, budete moci navrhnout chytré otázky pro rozhovor a pomoci určit, jestli je to ten druh místo, kam bych pracovat.

LinkedIn vám může pomoci zjistit alma maters, pracovní historii a koníčky lidí, kteří se interview vás. Můžete zjistit, společnou řeč s nimi, který bude určitě pomůže prolomit ledy v rozhovoru. Nejenže budete lépe připraveni na práci rozhovor, který jste právě mohl zapůsobit tazatel se svým výzkumem dovednosti.

Rozvíjejte Výtah smola, a pak někteří

Na singly scéně, to je užitečné vytvořit "výtah pitch" krátké, zapamatovatelné prohlášení o sobě, že má čas průměru výtahu jízda dodat. Například, "já jsem Jake, telekomunikace poradce na malé startu podnikání v celé Asii. Já jsem plynně v japonštině a Mandarin." Rozvoj vašeho výtahu pitch vám rovněž pomůže prodat si v pracovní pohovor.

Zvažte snaží rozšířit svou nabídku výtahu hřišti tím, že rozvíjí příběhy a anekdoty, které podporují vaše klíčové dílo silné. Pokud jste kreativní problém-solver, mají zaměstnání příběh pro ilustraci tohoto bodu. Možná jste předcházet problémům dříve, než nastanou, a uložili vaše společnost peníze tím. Příklad předvede, jak jste, že o práci může opravdu vás stojí od balení.

PRAXE ODPOVĚĎÍ těžké otázky

Na data, budete vyzváni tvrdé otázky, jako proč se vaše poslední vztah či manželství skončilo, proč vaše dítě je v oblasti drogové rehabilitace, nebo jaké jsou vaše profesní cíle. Čím více máte promyšlené odpovědi na tyto zingers a méně obranný jste, atraktivnější partner vás bude. Na pracovní pohovor, budou tazatelé také sondy. Ona se divit, proč jsi propuštěni, proč jste tolik pracovních míst v rozsahu několika let, nebo jaké jsou vaše poslední šéf bych řekl, jsou vaše slabé stránky.

Pokud váš pohovor dovednosti jsou rezavé, získat důvtipný přítele, profesionálního trenéra, nebo právní náborář praxi odpovědi na těžké otázky s vámi. Tak učinit až jste si jisti, můžete snadno zvládnout složité otázky, bez hořkosti, obranyschopnosti nebo klopýtá.

Mind Your chování

Na den, nic zabít náladu rychleji, než někoho, kdo je neslušné, aby obsluha, přijde pozdě, má špatné stolování, textů během jídla, dělá etnického nebo rasového vtipy, nebo dělá etiketu faux pas v průběhu dne. Totéž platí pro přijímací pohovor. Přijet na čas a vypnout svůj mobilní telefon, pager a Blackberry během pohovoru. Napište výzva Děkujeme vám na vědomí poté. Buďte zdvořilí, aby někdo přijdete do kontaktu s během pohovoru. To byste se divila, kolik uchazečů o zaměstnání ignorovat tento jednoduchý, ale účinný pravidlo. Nepoužívejte diskutovat o politice, náboženství, pohlaví nebo peníze, pokud tazatel přináší to první (a dokonce i poté, udržet konverzaci docela neutrální).

Nevychovanost by mělo být to poslední, co stojí mezi vámi a perfektní rozhovor. Pokud se budete řídit těmito 10 jednoduchých datování pravidla ve vaší pracovní pohovor, prostě může zvrátit rovnováhu a přesvědčit potenciální zaměstnavatele, že vy a oni by dobrý zápas.

Dating Study Says Singles With Options Go For Hotties


Manželství má přínosy pro zdraví


Manželství, Nový výzkum potvrzuje, může být dobré pro vaše zdraví.

Výzkumníci dotázaných více než 80.000 Američanů a zjistil, že lidé, kteří se nikdy neoženil bylo 58 procent větší pravděpodobnost, že zemře v průběhu osmi-leté studium než jejich vrstevníci ženatý.

Ve srovnání s lidmi, kteří žijí s jejich manžely na počátku studie, kteří byli rozvedení nebo oddělené bylo o 39 procent větší pravděpodobnost, že zemře během následných-Up období, a ovdovělých osob bylo 28 procent větší pravděpodobnost, že zemře.

Zatímco předchozí studie ukázaly souvislost mezi sociální propojenost a delší životnost, tato studie byla dostatečně velká, aby navrhnout specifické příčiny smrti. Výzkumníci používají data z roku 1989, National Health Interview Survey a data úmrtí certifikaci od roku 1997. Tento dokument bude zveřejněn v září v Journal of Epidemiology a Společenství v oblasti zdraví.

Korelace na manželství, nicméně, nevztahuje na případy rakoviny a plicních onemocnění. Výzkumníci neobsahoval homosexuálních párů nebo nesezdaných heterosexuálních párů žijících spolu.

Studyâ € ™ s spoluautor, Richard G. dle Kronick, z University of California, San Diego, navrhl, že â € œit může být, že tam je něco fyziologicky ochranný o bytí married.â €

Dle Kronick také navrhl, že lidé, kteří jsou zdravější, jsou s větší pravděpodobností vzít, a že manželství samo o sobě nesnižuje rizika.

http://www.telegram.com

4 geheimen voor passerende vrouw Tests