úterý, června 14

Odstranit chudobu vědomí


"Musíte se zbavit poslední pozůstatek staré názor, že tam je božstvo, jehož bude to, že byste měli být chudý, nebo jejichž účelem mohou být doručovány podle vás udrží v chudobě." Wallace lalůčků, "Věda zbohatl".

Mnoho knih bylo psané o Velké hospodářské krizi, a to je vliv na Ameriku. Jedním z důsledků bylo, že je třeba žebrat každý poslední kousek z jejich majetku do domu. Každý, kdo se prarodiče, kteří žili v té době vám řekne, motyka vybíraví a konzervativní, že jsou o peníze a majetek. Vzhledem k tomu, ekonomika havaroval, pracovních míst a tím i peníze bylo těžké přijít. Toto opustilo otisk 'chudoby vědomí' na většinu lidí, kteří žili potom.

Tento druh chudoby vědomí je často přítomen v mnoha národů mysli, když se přiblíží datování. Někdy vidět horkou dívku a myslím si, 'že je cesta ven z mé ligy', nebo 'nemůžu si ji'. Ženy to také do jisté míry, oni jsou obecně méně sexuálně aktivní než muži (co do činění s mozkem).

Nicméně, jakmile máte příležitost, potenciální datum a štítek s myšlenkami, které jste nemohli mít dobrý čas s touto osobou, nebo že on / ona nebude mít dobrý čas s vámi - na základě žádné aktuální informace vůbec - jste oslabení váš přístup a schopnost přitahovat opačné pohlaví.

Zkrocení mysli negativní set, ex. 'Chudoba vědomí', může být velmi obtížné. Člověk je často tak zapletený v myšlení negativní myšlenky, že když k nim dojde, že je prostě nevšiml. Můžeme vybrat konkrétní emoce a situace, a dohlížet na ně, aby nám pomohli vyvíjet pozitivním myšlením. Ale zatímco my jsme datování můžeme náhle do mysli negativní soubor a zničit data, nebo ještě něco horšího, možnost romance.

Zjednodušeně řečeno, u kořene toho všeho je víra, 'Nechci si zaslouží být šťastný'. Mnoho lidí vidí život a lidské bytosti jako hříšný, a proto štěstí je nedosažitelné. Jsme 'vyhodili do zahrady' a 'chtěl trpět'. Pokud nosíte tento postoj si nikdy nemůžeme být v úspěšném zdravý láskyplný vztah. Jakékoli pozitivní smýšlející kněz / kazatel vám řekne, že Bůh chce, abys byl šťastný, 'Ploďte a množte se'. Nicméně blížící se datování a vztahy s negativní postoj ruší možnost pozitivní vztah, protože rostoucí postoj přináší to je negativní. To je jednoduchá pravda.

Výklad Bible, který vnímá Boží jako nemilosrdné potrestání jednoho, žil v časech, které byly takhle. Takže držet se chudobě vědomí může ležet v samém srdci vašeho systému víry. Musíte se vypořádat s tím, že čte, že filosofie, studovat mystiků své tradici, kteří se sešli inteligentní učenci a čtení jejich knih. Pamatujte si, učit se z mnoha, takže máte mnoho perspektiv. To vám pomůže vybudovat velké soudržné obrázek pro sebe.

Vlastní vzdělávání je důležitou součástí růstu, stejně jako úspěšný datování a vztahy.

Sharing Our Love von Apple ist ein guter Ausgangspunkt