pátek, října 15

Překvapivé údaje o křesťanské Seznamka


HOUSTON, TX - (MARKET WIRE) - 11 prosinec 2006 - ChristiaNet.com (http://www.christianet.com), největší světový křesťanský portál s dvanácti milionů měsíčních stránka načte, požádal své čtenáře, aby reagovaly na Nedávný průzkum veřejného mínění o líbání při datování. Mnoho z účastníků se shodli, že je přijatelné, ale to by mělo být disciplinovaní. Křesťanské datování by se měla řídit tím, co říká Boží slovo o chování. Pár by měl projednat hlavní směry již na začátku vztahu a přijmout závazek, že nebude přes tyto hranice. Jeden z účastníků řekl: "Jeden z ovoce Ducha svatého je sebeovládání." Je důležité si uvědomit, že vaše tělo není vlastní. Je to Boží chrám a je třeba léčit odpovídajícím způsobem. (Http://www.christianet.com/christiandating/)

Z 271 respondentů, 134 odpověděli ano, že líbání je přijatelné při datování. Sedmdesát-jeden hlasoval ne, a 66 byl nejistý. Mnoho z respondentů, kteří cítili, že to nebylo přijatelné z míry, že je pokušení a může vést k hříchu. Jeden účastník uvedl: "Boží slovo říká, že bychom neměli dělat žádné ustanovení pro tělo." Křesťanské datování chování by měl zahrnovat slušné a správné chování. Svět se dívá a mnohé by bylo možné vyhrát právě na příkladu Boží bydlení života ctít jej.

Připomínky voličů, kteří byli jisti, cítil, že závazek vztahu by mělo pomoci určit, zda je líbání přijatelné chování během křesťanské datování. Nicméně, mnoho z účastníků také zdůraznil význam neumožňuje náklonnost k vymknout z rukou. Pár musí být k sobě upřímní, a pokud nebudou souhlasit, že je třeba vzít oddechový čas a modlit se o tom, zda jsou k sobě.

Mnoho lidí v naší kultuře dnes staly znecitlivěné na to, co je správné a co špatné. Toto přišlo protože ukazuje, sledujeme v televizi a to, co jsme svědky ostatní dělají. Boží dítě musí vycházet při svých činnostech na to, co Písmo říká, a ne to, co společnost říká. To je náročné v našem dnešním světě, ale Duch svatý nám dá sílu, aby ne dát do pokušení pokud jsme upřímní o tom, co je správné. Jeden respondent shrnul to se velmi pěkně slovy: "Poslušnost a dodržování Boží slovo znamená všechno."

Držení za ruce, Holding Srdce: Obnovení biblický pohled na křesťanské Seznamka

Věda Nákupní

Namoro relacionamentos fora do casamento