neděle, června 17

Proč jsem nikdy Remarrying


Pamatuji si, když jsem se poprvé dozvěděl o Woody Allen a Mia Farrowová jedinečné lásky. Byli pár 11 let, ale nikdy se vzal. Sdíleli děti, ale žili v samostatných apartmánech, které stály před každým jiný přes Central Park. On na východní straně a ona na západě, oni by mávali ručníky ven do oken jako mluvili po telefonu.

Bylo to divné. V pohodě, ale divné.

Pak druhou botu upustil. Bylo to divné v pořádku. Pár přestal mít sex, Allen vzal s adoptovanou dcerou Farrow, a obvinění z týrání dětí a obtěžování bylo létání. Najednou všechny ty zvednuté obočí o jejich neortodoxním vztahu se zdálo oprávněné.

Můj přítel čtyři roky a já se již Woody a Mia - jsme jen pár průměrných rozvedených žijících v srdci. Ale my si svůj spravedlivý díl s vytřeštěnýma očima, tázání vypadá, když popíšeme naši dohodu.

Bryan a nechci vdávat, nikdy. "To, jak se cítíte teď," říká. "Věci se mění." Věci se mění, když se lidé oženit, často k horšímu.

Pak je tu náš program. Uvidíme se každé úterý a sobotu. Lidé se ptají, co se stane, když se chceme vídat ve čtvrtek nebo v pátek. Říkám jim, to je vše, co můžeme řídit právě teď bez přehnaně zatěžujících naše EXE a zanedbává své děti.

Pak se zeptat, jestli naše děti si spolu. Říkám jim naše děti sotva znají. To je to, co opravdu hází.

Předpokládá se, že rozvedení lidé potřebují seznámit své děti včas a vytvořit kladný vztah, takže když je čas, aby se oženil, obě rodiny jsou šťastný a harmonický jako Brady Bunch.

Ale my jsme nikdy vdávat.

Tak dvakrát týdně se sejdeme a vychutnat si nejlepší částí vztahu, aniž by kdy museli čelit problémům, které nevyhnutelně vznikají, když pár sdílí domov, bankovní účet a děti. To má žádný z dřiny na noční rutiny. Není vyjednávání o tom, kdo bude odpočívat s nádobím a kteří budou zápasit děti do postele. Pryč je neviditelná scorecard zklamání a ústrky.

Místo toho jsme se obejmout a promluvit si a podívat se na sebe s intenzitou, která může přijít s určitou deprivace. Víme, že máme omezený čas, a my potřebujeme, aby co nejvíce z toho. Proč bych měl obchodovat ten pocit euforie na nevyhnutelný malátnost manželství?

Ale o rok do vztahu jsem začal mít pochybnosti. Jako Carrie Bradshaw můj hrdina možná řekl: "Musel jsem se divit ... se láska mezi mnou a Bryan není závislé na vídat příliš často? By náš vztah se rozpadne, pokud vrazil kolem v neděli ráno, a nenechat po snídani? "

Jsem se začal ptát Bryan všechny ty otázky, které vystavené mé hluboce zakořeněné nejistoty o naší dohodě. "Nechceš se mnou častěji?" Zeptal jsem se. "Proč bychom trávit více času s rodinami navzájem?" Přemýšlel jsem nahlas. A pak jednou v neděli ráno přišel skutečný doozy: "Co je to? Co budeme dělat? "Nikdy nezapomenu na výraz v jeho tváři, pohledem, který šel od překvapení k záměně s zklamání v rozpětí několika sekund. Oba jsme věděli přesně, co děláme. Jsme porušili pravidla a budovat vztah bez péče, co někdo jiný myslel. Měli jsme porozumění, tichá dohoda a já ji zlomil.

Ale nemohl jsem si pomoci, zpochybňuje platnost toho, co jsme měli. Možná, že naše láska opravdu částku něco méně, než všechny ty páry, které byly vdané nebo žijí spolu a sdílení triumfy a soužení každodenního života. Bylo to, jako by ostatní páry dosáhl vrcholu Mt. Everest správný způsob, díky tvrdé práci a Vzdorovat prvky, a tudíž lépe radovat se z jejich úspěchu a více si zaslouží neuvěřitelnou pohledu. Bryan a já, na druhé straně, byl přepraven na vrchol. Ano, pohled byl stejný, ale naše cesta tam byla vyrobena.

Vše o naší kultuře Zdá se, že kolem centra manželství. Je to šťastný konec téměř

každá kniha, film a televizní seriál - včetně tučně, neomalený, pravidla-rozbíjející se. "Sex ve městě" Za šest sezón ty ženy ze dne, pili a to udělal, to vše v pátrání po lásce a šťastně až do smrti. V závěrečné epizodě, že ho našel, a to i Carrie, jehož na-znovu-pryč-znovu přítel Velký sledoval ji v Paříži, aby prohlásil jeho věčnou lásku. Když se objali na tomto pařížského mostu, když řekl, Big Carrie byla "jedna," plakala jsem. Plakala jsem, protože jsem věřil v jeho šťastně až do smrti. A já jsem plakal, protože jsem věděl, že velký nehodlal říct, Carrie, že by měli mít své samostatné apartmány a jen dát dohromady každé úterý a sobotu. Oni byli nebude spokojit s ničím menším, než manželství.

Carrie se proslavil svou neustálou výslechu, pro začínající každý sloupec se: "Měl jsem se ptát." Ale s manželstvím by otázky konečně zastavit.

Manželství je definitivní odpověď na všechny tyto otázky otravných. "Nechceš se mnou častěji?" "Ano, chci tě vidět každý den!" "Nechceš trávit více času s rodinou?" "Samozřejmě, že chci být tvůj rodina! "" Co to je? Co budeme dělat? "" Jsme svatbu a žijí šťastně až do smrti! "

Je to všechno tak dokonalé. Dokud ovšem rozvést ty. Rozvedení lidé pochopí, že manželství není zárukou ničeho. Dokud ovšem zapomínají.

Mnoho rozvedení lidé zapomínají na křehkost rodinného blaha a oženil znovu se stejnou jistotou a optimismem měli poprvé. Nechtěla jsem zapomenout, a moje rozhodnutí, že se znovu vdát byl můj způsob, jak zajistit jsem nikdy. Ale to neznamenalo, že jsem byl imunní vůči tlakům společnosti, neustále mi říkají, že manželství bylo jedna věc, která by se můj život úplný.

Potřeboval jsem jen připustit, že jsem byl radikální - budovat vztah, který hodil konvence do větru. Ale bylo to těžké. Nebyl jsem Mia Farrow - herečka bohémský jednou vdaná za Franka Sinatry a André Previn - žije na Upper West Side s ní kočky, kanáry a činčil a péče o mláďata z přijatých dětí ze všech koutů světa. Byla jsem svobodná matka dvou žijících na předměstí bloku ve střední velikosti středozápadní města. Nebylo nic radikálního o mně.

Poprvé jsem si myslel, můj vztah s Bryanem byl dokonalý recept. Pak se cítil jako podvod. Teď vidím, že to prostě nejlepší, co můžeme dělat - prozatím. Ano, jsou chvíle samoty, upomínky na všechno, co nemají. Ale existuje mnoho dalších okamžiky hluboké uspokojení a radosti a pocit, že bych mohl zasáhnout na rovnici, která - pokud není dokonalá - hezká velká.

Věřím, že není nic špatného na tom, abychom zachování náš vztah tím, že blokuje právě ty věci, které vedly k demisi našich předchozích manželství a byl napínání svazky tolik lidí jsme znali. A není nic špatného na tom nechtějí svůj čas společně, aby se stala rutina. Chceme, aby to vydrželo. A pokud ano, možná jednoho dne planety bude sladit, aby nám trochu více času a flexibility - možná čtvrtek nebo pátek nebo dva.