sobota, ledna 22

Etnické Seznamka On The Rise


CHICAGO - Teena Verbit si nemyslel, že její dcera chodila někdo "velkolepé."

Zatím napsala osobnostního profilu pro její dceru a zaslali ji na Jdate.com, webové stránky pro židovské singlů.

"Nemyslím si, že ona by to udělat," Linda Verbit, 23, řekla její matka, "ale ona dělala. Položila mě na Jdate."

Teena Verbit nyní schvaluje mladého muže své dcery, je datování. "Moje máma nikdy nebyla stydět mi říct svůj názor," řekla Linda Verbit, který žije mimo Philadelphie.

Nalezení společník na webu není nic nového. Ale teď jsou rodiče skákat do online datování a dohazování hry, napsat profily svých dětí a platit je mít zobrazené na stránkách stravování na konkrétní náboženské nebo etnické pozadí.

"Moji rodiče podepsali mě" pro Shaadi.com, řekl 30-rok-starý Sejal Patel. Její otec narukoval i Web-důvtipný přítele, aby mu pomohl po jejím profilu na stránkách indické singlů '.

"Zdálo se, jako všichni na světě, věděla o mém Shaadi profil dřív než já," řekl Patel, který začal dostat až 30 e-mailů denně. Její rodiče napsal profilu - říká se jí líbí rodinný piknik, vaření a pomáhat doma - a zaplatili za službu. Web stojí $ 110 a rok pro platinové členství, které zahrnuje tučný-stál před seznamů a osobnější dohazování služby.

Ale ne každý si koupí do náboženských online datování lokalit.

"Raději se s nimi setkat jako osoba, nikoli profil," řekl 29-rok-starý Ahmed Rehab, výkonný ředitel Chicago Rady americko-islámské vztahy.

Zatímco on navštívil Naseeb.com, stále oblíbenější místo pro muslimy, Rehab není členem. Ani ví rodičů tlačí na takové stránky na své děti, ale že by ho nepřekvapilo.

Online datování je jedním z nejstarších firem na internetu, se nejvíce známý stránek zažívá byt k mírnému nárůstu. Ale stránky se zaměřením na náboženství, rasu nebo etnický původ zaznamenaly raketový růst. Na Shaadi.com, například provoz vzrostl o 73 procent od června 2005 do června 2006, podle comScore Media Metrix, který měří internetové aktivity. Unikátní návštěvníci Jdate.com vzrostl o 43 procent během tohoto období, a místo je tak zvyklý pracovat s lidmi jako Teena Verbit, že ještě mají název pro ně: ". Jmoms"

Jiných náboženských datování lokalit cíl novokřtěnci, katolíci, křesťané a posledních-svatí, mezi ostatními. Tam jsou také stránky zaměřené na černochy, Řekové, Hispánci a prakticky každý další kus života jeden mohl představit.

Počet datování lokalit skočil do 1122 od 850 v červenci 2005, podle údajů z webových stránek firmy Hitwise sledování.

Takové stránky jsou "skvělý nástroj pro cílení a filtrování informací," řekla Sara Stevens, ředitel odvětvového řešení u ComScore.

Ceny se liší, z volné podepsat-up a zkušební členství na nákladné plány, jako například 251 dolar roční poplatek za eHarmony.com, která se zaměřuje na osobnostní rysy ve snaze posílit vztahy.

Spark Networks, která provozuje Jdate a další speciální datování lokalit, je zcela obeznámen s dobře míněný rodiče. Průzkum nedávno zveřejněny na Jdate.com zjistil, že 22 procent členů maminky 'zaplaceno za své dítě členství Jdate.

Ohio.Com

Dating macht mehr Spa�!


pátek, ledna 21

Soudce si vezme muž, pak jej odsoudí na 18 měsíců ve vězení


Jacksonville - - ženich měl na sobě oblek s jeho svatbou u soudu tady, ale on bude mít na sobě vězeňskou uniformu pro příštích 18 měsíců.

Po vyslovení Ernest Stroming a Nitisha Jackson muž a žena v úterý, soudce prohlásil, jeho věty: 18 měsíců za držení drog a útěku před policií. Stroming, 28, řekl soudce si chtěl vzít Jackson, 25, dříve jít do vězení jako součást svého závazku k rovnání jeho život.

`` Tleskám vám za vaši odvahu, pane. A já tleskám vám, madam, pro vaši víru,''obvodní soudce John Merretts řekl pár.

Pár se znají tři roky a čeká s ním dítě v prosinci. Zatímco byl ve vězení Stroming zavolal Jackson aby se ujistil, byla si jistá, o svatbě.

`` Volám vás požádat, abyste znovu o ruku,''Jackson si vzpomenul na její manžel říká. Řekl jí, ostatní vězni čekali, aby ji slyšel odpověď. Když ona řekla ano, vykřikl její odpověď a tam bylo fandění ve vězení, řekla.

V úterý přispěl pár snědl svatební dort a nealkoholické šampaňské soudu porotní místnosti, ale každý líbánky budou muset počkat.

Obchodník se starožitnostmi najde publikace 19th-století dětské zamířil do koše

Online Dating Etkinlikler


pondělí, ledna 17

Každý je blond a hubená v kyberprostoru


Oni jsou vdovy a oženil se s milionáři a Yalies. Jsou křesťanské nekuřaček a truckeři a republikáni. A všichni chtějí, aby datum. No, možná ne. Ale někdo byste mohl předstírat, že je, s trochou představivosti a pracovní notebook.

Každý je blond a hubená v kyberprostoru. A to může být problém. Jen se podívejte na počet sňatků končí, protože jedna ze stran jen setkal s jejich pravou lásku přes Yahoo Seznámení. Jako jeden rozvod právník nedávno řekl Advokáti USA:''klient přijde do - muž či žena - a říkají, že je někdo v celé zemi chci vzít. Když se jich zeptám, "Setkal jste se vůbec? ' Odpověď je, "Ne, já jen vím, je to moje spřízněná duše. '

S online romance epidemie, někteří zákonodárci a právníci začali volat po co dělat o velké množství podvodů a žal ve světě cyberlove. Ale opravdu, jak by se, že se liší od pokoušet se regulovat, co se stalo na''''Love Boat?

Největší problém s Internet datování je hadí olej. Tam je, pro začátek, ten chlap v Atlantic City, kteří právě přiznal k 10 počtům podvodu drátu pro scamming ženy po celé zemi s falešnými Profily Internetu. Měl říct, on se setkal s ženami on-line, že on potřeboval peníze přestěhovat se do jejich oblasti, pak je utratit u ruletového stolu. Pak je tu muž, Arizona, který skořápky z 2.000 dolarů za letenky letět v ruském krásy, který napsal k němu, bez dechu,''Pokaždé, když jsem čtení Vašeho dopisu, moje nálada se dobře a mé srdce je klepe tak silná! ' 'Nikdy ukázal. Nebo ten chlápek v Austrálii, kteří ošidili parta starých lidí, aby se mohl dopravit jeho přítelkyně''''Internet, který byl''Severoamerický model''do Austrálie. On je ve vězení.

Žalob proti Internet datování lokalit pro nepravdivých prohlášení ostatních zákazníků mají většinou už nikde, z části proto, že kongres v podstatě imunní těchto webových stránek s komunikačního slušného aktu z roku 1996, který říká, že poskytovatelé nemohou nést odpovědnost za lži třetích stran. Jistou logiku to má. Proč střílet posla? Ale nové plodiny obleků je stisknut nespokojeným zákazníkům zlobí se o nepravdivé tvrzení třetí strany, ale o falešný třetí strany údajně vytvořené společnosti.

Match.com se bránit soudní spor nad''''datum návnadu - vytvoření falešné koketní e-maily, aby platící zákazníky od zrušení jejich účtů. A Yahoo Seznámení se bránit třída-žaloby, obviňovat, že vytváření falešných profilů''vytvářet zájem, důvěru veřejnosti a dát místo mnohem atraktivnější a funkční vzhled.''Obě společnosti popírají jakékoli provinění.

Přesto i v návaznosti na všechny údajného podvodu a zneužívání, snahy regulovat Web datování byly omezené. Kromě toho, že zákon z roku 1996, Kongres v loňském roce prošel''mail-aby nevěsta''právních předpisů, které se pokusil regulovat více než 200-mail, aby nevěsta provozující ve Spojených státech. Účelem zákona je chránit cizí ženy je pronásledován, zneužívány nebo držen proti své vůli. Zákon je již zpochybněna zlobit nakupující žena-kteří věří, že by neměl být nucen zveřejnit osobní údaje (včetně minulých manželství, děti nebo alkohol-související trestné činy).

Kromě těchto federální úsilí, hrst států se pokusil došlápnout si na podvody v internetových datování: New York prošel zákon o regulaci webové stránky, a návrhy jsou váženy či již prošel v Kalifornii, na Floridě, Michigan, Texas a Virginie která by je donutila online datování lokalit říci klientům, zda vykonávají kriminální pozadí kontroly členů. Tyto zákony by nevyžadoval ověření. Oni by prostě škoda poskytovatele, kteří nevykonávají nich.

Tak proč, v poli, takže plná možností trestné činnosti a podvodům, internet datování průmyslu se setkal s tak málo regulace? Částečně proto, že to funguje. Podle průzkumu Pew Internet a American Life Project, neziskové výzkumné organizace, 17 procent online OSOBNÍ uživatelů uvedlo, že jejich úsilí vyústilo v dlouhodobý vztah nebo manželství. A 15 procent dospělých Američanů, nyní říkají, že znáte někoho, kdo se oženil, nebo byl v dlouhodobý vztah s někým, kdo se setkal online. Závažných trestních oznámení, na druhé straně, jsou poměrně vzácné.

Jako u všech věcí internet, politika napětí přichází až střetu zájmů soukromí. Lidé se mi líbí datování v kyberprostoru částečně proto, že může dělat to v soukromí svého domova kanceláří. Na oplátku, oni vzdát určité soukromí, když oni vystavují své fotografie v jejich nižší-back tetování na MySpace.com. Většina účastníků se on-line seznamovací služby mají zájem v těchto společnostech právě proto, že poskytují obrovské soukromí. Těžké regulace by znamenalo, že rozmazaný čáry mezi realitou a fantazií a marných nadějí by byly střeženy a vymáhá cyberlove policajti.

Většina on-line seznamovacích služeb se shodují, že většina jejich spotřebitelů důvtipný dost pochopit pravidla, která ve skutečnosti nejsou tak odlišné od pravidel byste použili ve Studiu 54 v roce 1975: Neuvádějte své příjmení nebo telefonní číslo, a předpokládat, že každý, kdo se zmíní o jejich důvěru fondu nebo diamantového dolu, je lhář. Všechny z nich má nebrání tyto společnosti od včetně, v jejich smlouvách, dementi aby jejich klienti věděli, že jsou odpovědné za absolutně nic, co není v pořádku - ať už je to podvod nebo ošklivé květiny na svatbě.

Proto jsme se opravdu regulovat internet datování lokalit se zdá být, že soudy a Kongresu, na pozemky a jejich klientů téměř všechny se shodují, že z lásky ke květu na webu, musí být dostatečný prostor pro fantazii a naději. A jak je tomu v případě všech singlů bar na světě, láska kvete nejlépe s minimálním dohledem. Je to asi jen náhoda, že jsme v Americe přepisují zákony lásky ve stejný okamžik, že jsme re-představovat si pravidla války. Ale zdá se, jsme velmi ochotni držet se staré zásady, že v obou případech vše je spravedlivé.

RegisterGuard.Com

Potřeba projít drogovou Test

L'Holiday Incontri


Žena krade 500K začít Seznamka stránek


BEVERLY, masový bývalý vedoucí kanceláře v advokátní kanceláři v Beverly má přiznal k krást více než 500-tisíc dolarů od firmy.
Prokurátoři říct, Heather Cimini-Moore z Rockport používal peníze, aby start dospělých-themed datování webu a vzít Disney World dovolenou.

Cimini-Moore kované podpisy partnerů 'na kontroly v advokátní kanceláři Williams a Mahoney, a používá firemní kreditní karty pro osobní věci.

Její manžel - bývalý New England Revolution fotbalista Jason Moore - se přiznal k proplacení některé z padělaných šeků.

Copyright 2007 The Associated Press.

Top 10 Online Dating Make b??dy Guys