sobota, ledna 22

Etnické Seznamka On The Rise


CHICAGO - Teena Verbit si nemyslel, že její dcera chodila někdo "velkolepé."

Zatím napsala osobnostního profilu pro její dceru a zaslali ji na Jdate.com, webové stránky pro židovské singlů.

"Nemyslím si, že ona by to udělat," Linda Verbit, 23, řekla její matka, "ale ona dělala. Položila mě na Jdate."

Teena Verbit nyní schvaluje mladého muže své dcery, je datování. "Moje máma nikdy nebyla stydět mi říct svůj názor," řekla Linda Verbit, který žije mimo Philadelphie.

Nalezení společník na webu není nic nového. Ale teď jsou rodiče skákat do online datování a dohazování hry, napsat profily svých dětí a platit je mít zobrazené na stránkách stravování na konkrétní náboženské nebo etnické pozadí.

"Moji rodiče podepsali mě" pro Shaadi.com, řekl 30-rok-starý Sejal Patel. Její otec narukoval i Web-důvtipný přítele, aby mu pomohl po jejím profilu na stránkách indické singlů '.

"Zdálo se, jako všichni na světě, věděla o mém Shaadi profil dřív než já," řekl Patel, který začal dostat až 30 e-mailů denně. Její rodiče napsal profilu - říká se jí líbí rodinný piknik, vaření a pomáhat doma - a zaplatili za službu. Web stojí $ 110 a rok pro platinové členství, které zahrnuje tučný-stál před seznamů a osobnější dohazování služby.

Ale ne každý si koupí do náboženských online datování lokalit.

"Raději se s nimi setkat jako osoba, nikoli profil," řekl 29-rok-starý Ahmed Rehab, výkonný ředitel Chicago Rady americko-islámské vztahy.

Zatímco on navštívil Naseeb.com, stále oblíbenější místo pro muslimy, Rehab není členem. Ani ví rodičů tlačí na takové stránky na své děti, ale že by ho nepřekvapilo.

Online datování je jedním z nejstarších firem na internetu, se nejvíce známý stránek zažívá byt k mírnému nárůstu. Ale stránky se zaměřením na náboženství, rasu nebo etnický původ zaznamenaly raketový růst. Na Shaadi.com, například provoz vzrostl o 73 procent od června 2005 do června 2006, podle comScore Media Metrix, který měří internetové aktivity. Unikátní návštěvníci Jdate.com vzrostl o 43 procent během tohoto období, a místo je tak zvyklý pracovat s lidmi jako Teena Verbit, že ještě mají název pro ně: ". Jmoms"

Jiných náboženských datování lokalit cíl novokřtěnci, katolíci, křesťané a posledních-svatí, mezi ostatními. Tam jsou také stránky zaměřené na černochy, Řekové, Hispánci a prakticky každý další kus života jeden mohl představit.

Počet datování lokalit skočil do 1122 od 850 v červenci 2005, podle údajů z webových stránek firmy Hitwise sledování.

Takové stránky jsou "skvělý nástroj pro cílení a filtrování informací," řekla Sara Stevens, ředitel odvětvového řešení u ComScore.

Ceny se liší, z volné podepsat-up a zkušební členství na nákladné plány, jako například 251 dolar roční poplatek za eHarmony.com, která se zaměřuje na osobnostní rysy ve snaze posílit vztahy.

Spark Networks, která provozuje Jdate a další speciální datování lokalit, je zcela obeznámen s dobře míněný rodiče. Průzkum nedávno zveřejněny na Jdate.com zjistil, že 22 procent členů maminky 'zaplaceno za své dítě členství Jdate.

Ohio.Com

Dating macht mehr Spa�!