středa, dubna 6

Seznamka boom není jen pro pod-40 sada


Nejmladší baby boomu bude zase letos 43 let a nejstarší 60 boomers jen otočil.

Tyto boomers jsou nejrychleji-rostoucí populaci dvouhry. Match.com zprávy, že více než-50 singlů je jejich nejlukrativnější demografické. Představte si, že! Jen jednu generaci zpátky, byla láska a sex odsunuti na základě-40 set. Život vnoučat, most a stolní tenis Na pořadu jednání byla pro přes-40s.

Dnes, to je romantika a sex pro generaci, která se jejich jméno v volný-milovat éry.

A v tom spočívá problém - mnoho boomers nikdy sjednané pro bezpečný sex. To nebylo ani na radaru. Buď oslavil před AIDS dnů po narození-control-pilulky-chráněný sex, nebo jste si vzal osoba, která byla určena k celoživotnímu váš sexuální partner.

Chicago Sun-Times

Proč jsem vykřikl 'kunda' na můj kabel společnosti hlasovým systémem automatických odpovědí, nebo lidské problémy vyžadují lidské řešení.

Dnes, boomu v jejich 40s, 50s, 60s a za se ocitli nově jediné - buď kvůli přežití vlastního partnera nebo k rozvodu. A bytí se na scéně opět datování může být skličující. Mnozí z této generace nikdy tolik jako řekl, že slovo "kondom", nebo měl hodně zkušeností datování.

Přesto průzkumu AARP dvouhry v jejich 50s 40s, 60s a zjistil, že polovina respondentů věří, že sex je klíčovou součástí dobrých vztahů a šťastný život. A 34 procent z 40-plus jsou ženy datování mladší muž! Singles v 60. letech bylo zjištěno, že nejšťastnější členy svazku.

Nicméně, uprostřed boom Boomer datování, je demografický, který se po sobě zanechal. Koncové části boomu generace, stejně jako předchozí generace, které epidemie vdov, které ztratily své manžely. Podle AARP, tam jsou čtyřikrát tolik vdov jako vdovci. Téměř jeden-třetina žen 55 let a starší ztratila manžela a zůstat svobodný, zatímco pouze 9 procent muži.

Trend boomu roku by mohla poskytnout nějakou inspiraci k těmto ženám.

Mnoho vdov pocit viny o datování znovu. Ona může cítit, jako by ona je cizoložství. Ona se může cítit, že její "husa se vaří" sexuálně nebo že ona si nezaslouží romantické štěstí už nyní, že její partner je pryč. Muži nevypadají jako sužován tyto pocity a omezení.

Tam je také otázka dětí - jehož nesouhlas datování po smrti rodičů může být hluboký. Mnoho žen prostě vzdát ani bych nevěděl, kde začít, pokud se chcete k dnešnímu dni.

Dobrou zprávou je, že výhody datování se nemění s věkem. Každý má nějaký důvod pro bytí jeden, a není důvod strávit zbytek svého let sám.

Datování v zlatých letech znamená, že většina z těch "pravidel" stanovená, když jste byli mladší neuplatní. Většina vdovy a vdovci se nedívá znovu oženit. Hledají někoho, aby si své dny s. Krása je to, že oba jste pochopili, jak vzácný je každý den - život sám o sobě nabízí tohoto pohledu, stejně jako ztrátu manžela. Seznamka jako vdova nabízí obrovské uznání za kvalitní čas spolu.

Polovina starších singlů plnit své nové lásce zájmy prostřednictvím sousedů přátel a příbuzných. A ta druhá polovina? Oni jsou pravděpodobně zapojit se do nových aktivit a možná i pouštět online.

Takže se nebojte dostat se zpátky ven. Život je čekání.