pondělí, dubna 4

Nespokojený klient žaluje Seznamovací služba


Její zkušenosti s Schaumburg-založené Seznamovací služba loni odešel Galina Safir rozzlobený místo v lásce.

Safir řekla, že souhlasil s platem Blízcí přátelé Inc 4.000 dolarů za uzavřeno s muži, kteří, stejně jako její, byla ruská, židovská a ne starší než 52.

Místo toho, potenciální partnery, ona přijala doporučení pro bylo něco, ale Safir tvrdí v žalobě podané v pátek v Cook County. Safir, který by nebylo možno dosáhnout pro komentář, žaluje Blízcí přátelé za plnou náhradu, řekl, že společnost uvedla v omyl.

Blízcí přátelé, ale vypráví jiný příběh. Marcia Engel, společnost členství ředitel služeb, řekl Safir neuvedla její preference pro židovský muž původem z Evropy až do měsíce poté, co podepsali smlouvu na 36 doporučení v lednu 2005.

"Měla stáří... [Ale] její profil karta říkal, že ona byla otevřená všem náboženstvím," Engel dodal, že Blízcí přátelé nezahrnuje státní příslušnosti na svém seznamu preferencí klienta.

Blízcí přátelé vyzývá oblek 'absurdní'

Blízcí přátelé dali Safir, pak 49, celkem 10 doporučení pro muže odpovídající její profil, a ona souhlasila, že setkat se dvěma. První byl 53 let a židovský, zatímco druhý muž, 47-rok-starý, nebyl Žid, řekl Engel.

Soud neposkytuje specifika o muži, Safir byl zřízen s, ale tvrdí, že porušil Blízcí přátelé Illinois Seznamka Služby zákon tím, že dává Safir plnou náhradu, když to nedokázal najít ji vhodný zápas.

Blízcí přátelé ředitel Tracy Choubmesser volal soud "směšné."

"Je to v náš prospěch, aby odpovídaly lidem co nejdříve," řekla.

'Neexistují žádné záruky'

V minulém roce, Better Business Bureau z Northern Illinois obdržela 251 stížností na seznamovací služby, mluvčí Steve Bernas řekl. Dvacet-dvě procenta z těch stížností proti Blízcí přátelé, ale společnost, která tvrdí, že má tisíce klientů, je v dobrém stavu s předsednictvem.

Bernas řekl Seznamovací služby získat svůj podíl na stížnosti, protože nelze vždy poskytnout to, co zákazníci očekávají - pravou lásku.

"Společnost se nebude vytvářet někdo za vás," řekl. "Spotřebitelé musí pochopit, že jste při šanci, neexistují žádné záruky, bez ohledu na to, co prodejci říct."

Ve stejné době, seznamovací služby chránit se železo-oděné smluv, které často nechávají nešťastné klienty bez nohou stát na soudu, když věci nefungují ven, Bernas řekl.

To je důvod, proč je důležité, pro-by být Seznamovací služby klientům číst drobné písmo před podpisem smlouvy a zaplacení stovky, ne-li tisíce dolarů.

Illinois Seznamka Služby zákon dává klientům tři dny, než odstoupit od smlouvy před podmínek stane právně závazná.

Zprávy Google

Grootste Internet Dating Fouten