pátek, října 7

Proč byste neměli nechat zastrašit atraktivní ženy


To není tajemstvím, že jednou z největších překážek, že muži mají k blížící se velmi atraktivní ženy, je skutečnost, že se zastrašit je.
Když člověk slyší, že tyto ženy jsou stejně jako všechny ostatní ženy a že není důvod, aby se zastrašit, mohl by se domnívat, že tento argument, a přece sama o sobě nevylučuje jeho strach z blížící se a setkání těchto žen.

Avšak porozumění skutečné důvody, proč by neměl být člověk zastrašit velmi krásná žena dokáže být velmi efektivní způsob, jak odstranit ten stejný pocit.

Takže, tady jsou tři hlavní důvody, proč by se neměli bát mluvit s krásnými ženami:

1. Samozřejmě, ale často přehlížena Pravdou je, že atraktivní ženy nejsou tak vzácné nebo méně časté. Přejít na nějaký klub nebo bar a najdete desítky žen, které jsou velmi atraktivní a snadno by se kvalifikovat jako model či herečky. Takže ... krásné ženy, nejsou vzácné. Co je vzácné, jsou krásné ženy stejně krásné osobností.

2. Pamatujte si - co vás děsí, není ženskou krásu, ale její postoj. Žena je arogantní způsob provádění sebe, vyhýbat se kontaktu s očima, a chůzi s hlavou vysoko, je to, co je na ní působit jako nepřátelský, nešťastný, a jinak nepřístupné.

3. Pokud jste se setkali s několika krásnými ženami, pak víte, že pravděpodobnost, že jejich osobnost odpovídá jejich krása je velmi nízká. Ve skutečnosti, mnoho jestliže ne většina z těchto žen jsou nezajímavé, povrchní, vysoké náklady na údržbu a jinak nehodný trávit čas s. A to platí pro obě pohlaví.

Proč je to důležité? Inu proto, že jedním z důvodů, že kluci jsou zastrašováni krásné ženy, protože si myslí, že tyto ženy jsou Boží stvoření a mají zbožné, výjimečné postavy. Ale to je obvykle ne případ.

4. Mnozí lidé věří, že tyto ženy jsou krásné ", z jejich ligy." Tato víra nemá žádný základ v reálném životě. Netrvá dlouho, aby se rozhlédl, a všimněte si, jak mnoho krásných žen, datum a vztahy s kluky, kteří jsou fyzicky a jinak průměrný. Takže ... "Out of My League" argument je jen záminka, aby přijaly opatření, a ten, který by měl opustit.

Takže když uvidíte krásnou ženu, kterou chcete přiblížit, nezapomeňte výše uvedených bodů, je realistické a předpokládat, že se nebude všechno zajímavé, dokud a pokud se neprokáže opak. A to bude eliminovat velkou část svého strachu z blížící se jí.