pátek, května 7

Jste Undateable?


Po jejím rozvodu, Anne Coyle ocitla zpět v datování bazénu. Krátce poté, co přijela v tomto fondu, byla kolem plavání mezi hodně nežádoucí.

"Přítel pevnou mě s klukem, který je hezké," říká Coyle, interiér návrhář, který žije v Chicagu. "Ale měl duši patch. Kdyby byl 21 pak možná by to nebyla problém. Ale protože on byl 40-ish táta a dvě děti, to bugged mě. Duše patch? Není v pohodě. "

Coyle zápasil s tím, že možná ona byla povrchní. Ona konzultovat s přítelkyněmi, který jí řekl, že v případě, že duše náplast dostala v cestě, mohla by ji požádat gentleman volajícího na holení ho. Její odpověď?

"Jo, ale on nemůže oholit část jeho mozku, který si myslí, že je to dobrý nápad."

Její turbulentní zkušenosti z roku bezradní muži ji inspirovala k napsání "Undateable: 311 Věci Kluci Do, které zaručují, že nebudou Seznamka, nebo sex." Ona se spojil se svým přítelem Ellen Rakieten napsat knihu, která sazby undateable oblečení, vlasy chyby , a fráze mezi lidmi na stupnici od Red Flag ("Jsou to nevinné chyby") na Kiss of Death ("Chyby v tomto rozsahu obvykle výsledkem dívka opouští date 's žaludeční problémy.'").

Na rozdíl od Coyle, je Rakieten ženatý, ale pracuje mezi klatch svobodných žen na "Oprah Winfrey Show" na 23 let, slyšela stovky špatné datum příběhů. Obě ženy začaly sestavování Trapné povídky, polling přátelé, a dávat dohromady svůj povedený seznam undateable vlastnosti mezi hejsek, včetně skullet (plešatý na vrcholu, ohon vzadu), protože náramky (sorry, Lance Armstrong), a romance vrah známý jako Crocs.

Autoři "Undateable" trvají na tom, že nejsou nespravedlivě, která se zaměřila mužů je chuť-narušena. Přestože kniha vyšla právě minulý týden, dva jsou již pracuje na následné-up, "Unmateable," průvodce vlastností žen, které zaplašit mužů.

"Jsme nazývat to" Unmateable ", protože lidé se smíří se mnohem více než ženy, pokud se domnívají, že začínáš sex na konci noci," říká. "To je důvod, proč je to" Unmateable "spíše než" Undateable. "Budou jít na rande, prostě nebude vzít tyto ženy."

Takže to, co dělá žena unmateable?

"Zatím na seznamu zahrnuje Capri kalhoty, čip klipy do vlasů, ženy, které se neustále ptal se, zda to, co máš na sobě dělá vzhled tuku, a na sobě potu kalhoty 24 / 7," říká. "Myslím, že spodní řádek pro obě pohlaví je prostě nemají být Slob."

Inspirován Coyle a Rakieten knihy jsme vymyslel test naší vlastní, které vám pomohou zjistit, jak datovatelný - nebo undateable - jste. Pokud máte pocit, statečný a chcete zjistit, jak jste kurz, vyzvednout pero a nezapomeňte se odpovědět upřímně. Jste John Mayer (undateable) nebo John Krasinski (datovatelný)? Lindsay Lohan (undateable) nebo Anne Hathaway (datovatelný)? Hodně štěstí.

A pocos Dating f�cil y Secretos Seduction for Men