pondělí, května 3

Jak Pozemek Rich Man


Zřejmě celé feministické hnutí byl nějaký podvod. Nebo tak poslední vlnu datování guru a jejich kontroverzní průvodce na přistání bohatý člověk by si myslíte. Nevadí mužů a žen, tyto ženy chtějí peníze - a to v hojné míře.

S hořící podprsenky vzdálenou vzpomínkou, tyto nestydaté ženy autorem knihy, nabídka seminářů a dokonce dávat soukromé hodiny na to, jak zachytit bohatý muž. Nabízejí-li-na a jak-to, že mohou pomoci uvolnit rodinného banku, aniž by přitom dobře, cokoliv - flirtující ne odolávat.

"Proč si to sám?" Kritici často ptají GINIE Polo Sayles, autor Jak Marry Rich. Její odpověď: "Můžete, ale můžete to udělat rychleji s mužem."

Leidra Lawson, autor cukru Tatínek 101: Co byste potřeboval vědět, zda chcete být Sugar Baby, je stejně tupý. "Osobně si rád do práce," říká. "Ale já také rádi věděli, mohu jít nakupovat nebo jít na dovolenou, aniž by museli našetřit peníze na to."

Pokud to zní žoldák, to je proto, že je. Ale je to také nic nového. "Jsme geneticky naprogramován jít po úspěšném muži," vysvětluje Lisa Johnson, autor Jak Snare Millionaire. "Celou cestu zpátky do Caveman dní, ženy musely mate s nejlepšími lovci, sběrači a poskytovatele na šíření našeho druhu."

Ne všechny ženy jsou přesvědčeny, peníze, mosazný prsten: "Je štěstí, pokud člověk, kterého milujete - muž nebo žena - se stane, že peníze," říká Kim Gandy, prezident Národní organizace pro ženy. "Je to úžasná věc, a to může jistě udělat život lepším a otevřela možnosti pro vás a vaše děti. Ale je to opravdu chybou si myslet, že peníze můžete koupit lásku nebo štěstí. Tomu tak není."

Ale podle University of Virginia sociologů Bradford Wilcox a Steven Nock, co-autoři studie "Co má láska s tím dělat? Rovnost, spravedlnost, oddanost a žen Rodinný kvalitu." Americké manželky jsou obvykle šťastnější, když jejich manželé vydělávají lví podíl příjmů domácností.

"Naše studie naznačuje, že ženy, které se člověk bohatství v úvahu při datování jsou pravděpodobně šťastnější v řadě," vysvětluje Wilcox.

Samozřejmě, zjištění, že velká-time živitele rodiny, není tak jednoduché, jak to zní. Je to všechno o vědět, jak a kde hledat. Zadejte guru s šalvějí radu.

"Budete se muset upgradovat, kam půjdeš," radí Sayles.

"Počkejte, kde bohatí dělat," ozvěny Johnson. To znamená, že pití na jejich barech (myslím, pěti-hvězdičkové hotely), jídelní vůz v jejich restauracích (super high-end, samozřejmě) a svoji sportovní (golf, někdo?).

Další jistá sázka na Anna Nicole Smith rádoby-: charitativní akce. Johnson říká, že není nutné věnovat velké peníze. Stačí se přihlásit jako dobrovolník - you'll dostat Sneak Peek na seznam hostů, pozvat na večírek a volný vstup do vmísit se majetný.

Ještě jeden tip z guru z Gold Rush: Flirt a podlézavý jsou v pořádku, ale ne diskutovat o bankovních účtech.

Přetištěný Od Forbes